Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Izgleda da je leto, i ja ih malo malo pratim, sad izbacuju katalog koji vazi online ili samo za tempo/mega maxi....
Danas je recimo trebao da izadje novi...mozda ga ima samo u stampanoj formi za sad

Promo kod od 1000rsd? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod za isporuku u periodu 28.7 - 30.7.Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, izaberi bilo koji vremenski slot u periodu 28.7 - 30.7., unesi promo kod RWT1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online

Prvi put vidim ovu poruku. Zna li neko o čemu se radi? Isto je i za kod JSW500
1690539423498.png

To se javlja kada neki kod važi samo za određene datume isporuke, a ti si izabrao dostavu u nekom drugom terminu. U ovom slučaju moraš da promeniš datum dostave na 29. ili 30.07. i poruka će nestati.

Hvala @adder. Iako sam bio izabrao dostavu u terminu koji je obuhvaćen promocijom (subota, 29.07.), nije prolazilo. Pomerio na nedelju (30.07.) i odmah prošlo.

Prihvata i subotu. Verovatno ti je isteklo vreme za kupovinu pa ti se resetovao termin, tj. kao da ga nisi ni odabrao. U tom slučaju takođe dobijaš ovu notifikaciju (upravo mi se desilo), tj. moraš ponovo da odabereš termin.

Proizvodi koji su na akciji uz maxi aplikaciju vaze samo za kupovinu u radnji ?

WWTX500 kod vazi jos ko nije iskoristio

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod WWTX500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 6.8.2023.

Da li neko vidi stranicu na Idei sa superkartica cenama kako treba? Meni samo Bounty i Snickers stoje sa SK cenom, ostalo samo sa nekim standardnim popustima. I cene u listi koja mi stoji u korpi su porasle u odnosu na vreme kada sam ih tamo stavio, sve su više bez SK popusta. Isto je i kada nisam logovan i kada obrišem kukije.

Da li će u četvrtak opet biti dvonedeljna Maxi pčelica kao što je bila prošle godine?

Ne brini, biće Rio Mare na popustu, stalno je na popustu, tako da ne vidim što ne bi bilo sada. Mene zanima da na popustu bude pivo i sladoled

Da li neko vidi stranicu na Idei sa superkartica cenama kako treba? Meni samo Bounty i Snickers stoje sa SK cenom, ostalo samo sa nekim standardnim popustima. I cene u listi koja mi stoji u korpi su porasle u odnosu na vreme kada sam ih tamo stavio, sve su više bez SK popusta. Isto je i kada nisam logovan i kada obrišem kukije.
Ista situacija,kontaktirala online servis,kazu da rade na resavanju problema.

Kod mene radi normalno.

Ista situacija,kontaktirala online servis,kazu da rade na resavanju problema.
Sve same programerske ale održavaju Idea sajt. Rešili su probleme maestralno :mad:
Sada su i Bounty i Snickers samo sa standardnim popustom. Kada je krenuo avgust raspao im se programski kod sa tagovima za superkarticu, sigurno je sve bilo setovano samo za jul.

Rio mare digli cene za 25 posto i spustili kao za 50...
Verovatno i sve ostalo.

Ne mogu da editujem poruku.

Sve stvari koje stavim u korpu, a da su na pcelici ne obracunava se nikakav popust,, racuna po normlanoj ceni...Da li jos neko ima poteskoca?

Pre 10min se i meni desilo pa sam ih nazvao da pitam. Probali i oni i isti problem imaju... Kazu prosledice dalje da se problem resi.

Stvar koja je cudna je da mi je popust bio dobro obracunat. Stavio vodku u korpu i 2 marskaponea i racun bio 2998, dodao olympus jogurt da prebacim 3000 i kad sam primenio kod MTF1000 svi proizvodi su izgubili popust.

Pre 10min se i meni desilo pa sam ih nazvao da pitam. Probali i oni i isti problem imaju... Kazu prosledice dalje da se problem resi.

Stvar koja je cudna je da mi je popust bio dobro obracunat. Stavio vodku u korpu i 2 marskaponea i racun bio 2998, dodao olympus jogurt da prebacim 3000 i kad sam primenio kod MTF1000 svi proizvodi su izgubili popust.
Da li kucao kod ili ne, cena ostaje ista, ne obracuna se uopste trenutna akcija koja je, nema veze da li sam uneo kod od 1000din

1691052902819.png

Nazad
Vrh Dno