XT sam koristio vise puta, ima jedan ortak iz kraja. Telefon radi solidno, dizajn je subjektivna stvar ali je taj telefon ipak originalan, izrada solidna kao i materijali kucista. Ekran je dosta dobar, prikaz je ostar zbog hd rezolucije ali su uglovi gledanja ipak losiji nego sto sam ocekivao.. tu je LG u prednosti ali opet XT ima malo bolji kontrast i braviu koja napucava boje ako se ukljuci i stvarno pravi razliku u prikazu koji je atraktivniji i zivlji. Zvuk je odlican, kamera solidna ali ipak pogledaj semplove po netu pa proceni da li ti odgovara (tu je u prednosti u odnosu na LG).
XT je ok telefon ali je bio skup, sada moze da se nadje za razuman kes i najveca mana je baterija koja je morala da bude 2000mAh, ovako uz stalno ukljucen 3G i sinhronizacije silne ima brzo da ide na punjac. Ali ako nisi zahtevan korisnik racunaj na 24h prosecne upotrebe od svega po malo ili malo vise, u zavisnosti sta koristis.
I dalje stoji da je za istu cenu Optimus mocniji telefon u smislu da je quad core ali je i XT dual core dosta brz s'tim da je moj zakljucak da je XT malo bolji na polju multimedije.. kada se sve sabere i oduzme. Za igranje hd igrica je bolji LG.