Šta je novo?

Najbolji android telefon do 250e????

PavleXD

Cenjen
Učlanjen(a)
10.02.2013
Poena
151
Moj drug zeli da uzme fon do 250e ..mora da bude android....Ako znate koji bi bio bestbuy napisite!!:):):)

Zar taj pink dodatak ne dolazi u standardnom paketu? :d Bar bi trebalo tako..

Ako XU bude kilavio u radu moraces da flesujes neki custom rom ali je fon u sustini ok za te pare.

Sto se maski tice imas par sajtova i uglavnom imaju te jeftine zastite.. poslacu ti pp da ih ne reklamiram ovde :d

Aj pa javi utiske, posebno oko XU.

Da pitam jos nesto da li ako se uzme u razmatranje Advance S (210E) i S3 mini(250E) da li vredi doplata razlike izmedju ova dva i kakva je Xperia P u ovoj konkurenciji. Znam da Advance ima 256mb ram-a manje i neznam koliko je to presudno?

Xperia S i SGS2 su u istoj klasi, tako da je sa trenutnim cenama SGS2 malo bezveze uzimati Xperia P.

Ne znam zasto si se zalepio za S3 mini, koji je po svemu losiji... :)

Evo ti na oglasima ovde Galaxy Note za ~260eur, koliko vidim sve full i sa garancijom. Imam isti takav a koristio sam malo i S2, i Note je po meni mnogo bolje resenje (jedino ako ti ne smeta velicina, ali ja se navikoh na njega i svi ovi drugi telefoni mi sad deluju nekako mali :D )

Pa pravo da ti kazem, i meni je izgledao nesto povelik u pocetku :D ali sam se vrlo brzo navikao (a em imam golemu shapu :D ). Na njemu mi je fabricki ICS i sve to vrlo pristojno radi :)

Neko je pitao za razlike izmedju SII i SIi+ i jednu ste zaboravili - SII+ nema Gorilla Glass.

Da li uzeti S2 (made in Vietnam) ili S2+ (made in China)? i da li mu smeta sto je made in Vietnam.
Ljudi pomagajte da resim dilemu i da idem pazarim fon.

Poslednja izmena:
Neko je pitao za razlike izmedju SII i SIi+ i jednu ste zaboravili - SII+ nema Gorilla Glass.

Pitanje je koliko je to relevantno - nema Corning, ali neku "zastitu" ima sigurno.
Moj One S ima Gorilla Glass, pa opet na netu ima prituzbi na grebanje...

@fruit23
Sto se tice LG-ja, po meni jedina mana je sto LG bash i nije kod nas popularan iliti malo teze ce se prodati / zameniti - vencavanje ti ne gine :)
A opet, uvek za koji evro vise, moze nesto jos bolje... :)

Poslednja izmena:
Stigli smu mi telefoni XU i XP, cini mi se da je XP korioscen.
Zna li neko kako da proverim starost telefona, da li je i koliko koriscen? Koji su kodovi?

Koje slusalice da kupim za XP (posto sam dobio bez slusalica)? :(

Nisam upoznat sa kodovima za Xperiu posto nisam posedovao nijedan tel. iz te serije. Ono sto nadjoh usput na netu je sledece: *#*#7378423#*#* (basically the numbers spell 'service') Then select Service Tests and scroll down till you find Total Call Timer.
A sto se tice mog komentara, ucinilo mi se da si ih dobio kurirom ili sl, posto kazes da ti se cini da je jedan koriscen i sl. Za ovakve uredjaje, po meni, iskljucivo licno preuzimanje pa da lepo sve probas/testiras, vidis da li je sve tu sto bi trebalo da bude i sl.

a zasto niko ne razmatra lg 4x hd, ima ga za 270 eura nov, a mislim da je bolji od vecine koju ste pomenuli, bar na poslednje dve strane..

I ja sam video da ovaj LG 4X 880 ima dobru cenu, padam u iskusenje da menjam svoj SII za njega. Da li ima neki razlog za ovako povoljnu cenu, ili je samo u pitanju mala popularnost LG-ja na ovim prostorima ?

Gledao sam i testove svuda na netu, samsung s3 ga pobedjuje ali recimo za 10 procenata, ali sa cenom ga lg dobija, mislim i izgledom ali to je vec subjektivna stvar.

Poslednja izmena:
Ako ti se toliko svidja, onda 20 evra na tih 250 ne treba da te spreci u pazaru...

Stvarno sta mislite o sgs II plus? Da li ga je neko koristio? Ja ovih dana kupujem fon, limit je do 230 evra a za obicnu dvojku samo reci hvale cujem, pa pretpostavljam da dvojka plus je odlican izbor ( kosta manje od obicne dvojke )?

Uzeo moj ortak pre 10 dana... Ima drugi ( noviji chipset i gpu), malo lepsi dizajn ( stvar ukusa), brz, kamera ista kao i na sgs2... Pregledan i kvalitetan ekran... Ma za tu lovu nema bolje. Inace navodno treba da batt traje duze u odnosu na sgs2

Zaboravljaju ljudi važnu stvar...

S2+ NEMA GORILLA GLASS!

Godinu ipo dana i moj S2 nema tačkicu na sebi, ekran čist kao i prvog dana. Futrole i folije ne volim i to mnogi znaju sa foruma.

Nazad
Vrh Dno