@kittrie Sve ok Ali saletov Metal i Dernjanje u mikrofon.. Pa znas i sama da ja najvise slusam Vokalni Rock mesan sa Alt i Hard
da da, i to sasvim ok muzika, izuzetno melodicna, svakako primarno vokalno orijentisana uz zvonki zvuk gitarskih rifova i uz tonkako mi je
@sasa76 poremetio algoritam u Tidalu i dosta synthbdeonica koji se prelivaju i daju S u stereo, zvuk je onako oko mene i cesto se setao jasno, ali opet ne napadne, nekako izmedju m30x i X2, na najbolji nacin, sve je prepuno detalja a kako ja to volimmmm.. mislim da mi def najvise ATH odgovaraju, a bejerke mogu SVE (ok osim novijih z serija) naci u extra stanju do 90eu... mene odbijaju robusne slhske, i zaista ako je esto teze od 300g -kao skoro sve cenjenije open back- ne pada mi na pamet da ih khoujem kad znam da ih zbig ergonije naproato necu zeleti na glavi- volim ath tio clampa , a ove jos dizajnirane kao portabilne bukvalno covek napolju da ih voza, a ioet predobri i veliki jastucici sa extra pasivnom izolacijim.
soundstage wiideee (koliko moze za zatvorene, ali meni ne smeta, ocigledno su mi oreferrnca- dok ne probam Kiwi Ears Elipse haha- salim se, znas da su moja 1. ljubav monitori, 10 praznih mesta pa IEMS, t praznih mesta pa over the ear.
jomg da, bass odlican, da ne ulazim u detalje sad, ali on je jedan od razloga, cak ne ni samo sub bas, prilicno su "popunjene" najnize deonice (koje sm ja cula) onako i kao baza i kao slag na tortu- i thump thump brzo i malo vibriranja sluski , ali ne samo sakato.. jao ne mogu hahaha..
elem, da nisam slusal te pesme (znam 0 pesama a od izvodjaca- bio je Stiv Vai jednom i Primus, dakle 3 sata meni nepoznate muzike koja , mislim da izvlaci najbolje od MSR7, svakako preporuka za ljubitelje tih zanrova, ali i elektronike, jeino ponesro od popa moze nesavrseno ali sve to je samo tvoje sa Tidala preko Sonade (najdivnija stvar na svetu) i odlicna produkcija, barem na MSR7 su vokali kristalno cisti, ali nisu too forward, ne napada mid-range, pohvale za izbalansiranost - i uopste ne znam sta sam otkucala, ali
@sale941 i
@sasa76 hvala vam sto mi je takva muzika upala!!
. Nije Metal moj primarni zanr. Aj ok Disturbed, Amarathe il tome slicno to se moze donekle svrstati u Metal.
Al da ne bude da su mi to glavne playliste. Halestorm il Seether il Finger Eleven kad sam ti slao, skroz drugacije od Metala.
jao, ma vidis da pisem fiju-fiju-
tebi iskreno OGROMNO HVALA !! nije deranje ni samo metal, to sam kroz salu