Boris Lozac
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2004
- Poena
- 1,505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
- Matična ploča
- ASUS Prime B-450 Plus
- RAM
- 32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
- GPU
- GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
- PSU
- 520W Seasonic MII Evo Bronze
- Kućište
- NZXT H500
- Monitor
- Gigabyte GS27F
- Miš & tastatura
- ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
- Ostale periferije
- Driving Force GT
- Mobilni telefon
- Pixel 6
Ja takodje predlazem da koristite manuelni menjac.. Ja sam sve vreme vozio automatik(onda kad smo se klali u vremenima Marko, Bojan, Ja i ekipa..) Onda sam probao sa manuelnim i cudo koliko brze ustvari mozete da vozite(ja sam mislio da ce biti suprotno) a i feeling je mnogo bolji.. Mada na tastaturi je stvarno teze izvodljivo, jer vam je dosta prstiju vec zauzeto..
Sto se tice volana, nije tacno da je 100 evra minimum, 65 evra je volan kao moj(koji je fenomenalan za taj novac), a postoji i revizija koja bi trebalo da je bolja naravno koja je oko 70..
Sto se tice toga da li cete se priviknuti, naravno da hocete.. Par nasih ljudi sa kojima vozim LFS, su prelaskom sa misa na volan, dosta popravili vremena u roku od par dana, a i sam dozivljaj im se naravno utrostrucio..
Videcete, sve to ide prirodno, zato sto sve radite prirodnim putem, a ne tipkanjem po tastaturi..
Sto se tice volana, nije tacno da je 100 evra minimum, 65 evra je volan kao moj(koji je fenomenalan za taj novac), a postoji i revizija koja bi trebalo da je bolja naravno koja je oko 70..
Sto se tice toga da li cete se priviknuti, naravno da hocete.. Par nasih ljudi sa kojima vozim LFS, su prelaskom sa misa na volan, dosta popravili vremena u roku od par dana, a i sam dozivljaj im se naravno utrostrucio..