Citam,citam i.... :trust:
Kupio si volan nedavno tj novi si na ovom podrucju!vozi nedelju dana stekni malo osecaja pa onda pricaj kojesta! :smash:
Kao prvo rally auti nemaju ama bas nikakve veze sa gtr autima!
Nemozesh porediti babe i zabe!Spominjao si negde kocenje u rbr!Pogledaj malo bolje da li on koci tako enormno kao sto si ti rekao!Obrati paznju na brzinometar,pa mi reci koliko mu treba da stane sa 100km/h,a koliko sa 150km/h! :trust:
Pa Bojane pobogu to je rally auto,ako ne znash obicno na asfaltu imaju napred disk od 37cm sa 8-klipova!Sta ti mislish da to treba da slabije koci od onih na gtr-u!
To tako slabo koci da se diskovi za malo vise od sekunde zagreju na puno stepeni(crveni malo) sta milish koliko je trenje potrebno za tu toplotu?
Kada budesh malo pokushavao skidati vremena onda cesh shvatiti da je auto dosta nervozan kod naglog kocenja!daleko od onoga sto si ti rekao(stoji da je enormno stabilan ako ga vozish kao normalnog auta , a ne kao rally auto!)
Drugo sto me uhvatilo na smeh jeste zavrtanje gasa iz izlaza iz krivine!TO sto bi ti hteo da u rbr zadnjica bezi kao u rwd gtr autima je nepozeljno i opasno u rally-u!
Naime postoji aktivni diferencijal koji ti raspodeljuje snagu na sve tockove koliko toliko da svi imaju optimalni grip!
@Bojan:""""Sledeće razočarenje me čekalo već po izlasku iz krivine kad sam namerno naglo dodao gas (a pre toga bio skoro na 0 km/h) i auto mi se nije okrenuo.... aj nek neko bez TC helpa to uradi u GTR... Pa da li je moguće da je RBR toliko loše urađen?""""
Da li si ti nekada video auto sa fwd&awd da kad zavrnesh gas iz krivine autu zadnjica bezi?Necesh nikada ni videti posto fizika ne funkcionishe tako!!! :S:
@Bojan:"Kako može Rally automobil koji sasvim sigurno po aerodinamici nije ni blizu GT automobilu da koči bolje od njega?"
Kakve veze ima aero dinamika sa kocenjem?Kako to mislish da rally auto koji ima normalno losiji afc koci bolje?Pa zar to nije ocigledno!Auto sa vecim koeficijentom otpora vazduha ce normalno da brze usporava tj koci od suprotnog!!! :smash:
Josh si negde spomenuo kako ga ispravljash na 120km/h!Bash me interesuje kako ti to i na koji nacin uspevash?Ja se dobro pomucim da ga ispravim i vratim u putanju!
Obrati paznju samo kako se auto kad ga odvalish na kratko na nekom pravcu pri brzini od 160>km/h ponasha!Ekstremno je dobro prenesena brzina i osecaj auta!(ako si nekad nesto vozio malo brze znacesh o cemu pricam!)
Bash imam na komp. video mitsubishi lancer evo XIII MR FQ400(400 bhp!) protiv lamborginija gallarda koji ima 570 bhp! Trka je na kruznoj stazi koja sadrzi elemente svake dobre staze! I EVO je brzi ijako ima skoro 50% manje snage, 3 puta manje cilindara i 3 puta manje kubika!!! NEGDE JE AWD DOMINANTAN A NEGDE RWD, sve ima svoje!
Mislim da nema smisla porediti rally sa road(circle) autima!
Nemaju ama bash nikakve slicnosti!To su skroz druge platforme!
Mislim da je krajnje neozbijno polemisati o tome!
Razumem ja tebe sto si impresioniran tezinom gtr-a,ali time se ne meri niti osudjuje kvalitet!Rally ima drugi still voznje , kao sto gtr ima svoj stil!
Meni gtr nije nista tezi (nekada je laksi) od rbr!
Jednostavno rbr je najbolji u svojoj klasi , a gtr u svojoj i tacka!
Ako ti nesto nije jasno u vezi rbr ili gtr pitaj slobodno , iznecu ti svoje mishljenje!
Pozdrav!
p.s. sto se tice volana , naravno da ce duze da traje ako ff nije preterano jak!Ipak se tu siluje taj komad plastike,plasticni zupcanici i ti mali el motori!