Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

Bojan Novakovic je napisao(la):
Uh brate ne znam kako nisi cuo. Pa pre neko vece je popio previse piva, seo da vozi Richarda i tamo u autraliji zavrsio na drvetu :). Nemam pojma gde je. Mislim, vidjamo se skoro svaki dan, igramo PES i GTR preko modema ali RBR ne vozi vise. Ne moze da mi skine rekord u sustraliji S1 pa verovatno odustao. Ja saljem sutra najverovatnije USA vremena.
Nemoj zezati!On tako brzo odustaje od rbr!Sta ako nije prvi onda....?
Ajde borise odvozi nesto sto ja nisam vozio(da malo vodish pace!) :d
Poz..

Nemojte sad da vam pokidam sve te rekorde, zar ne provaljujete da vas pustam da se radujete... ;)
Salim se, ne znam, nisam nesto palio Richada, nesto ne igram igre ovih dana, osim GTR sa Bojanom preko modema, MNOGO dobar fazon!!!

Sad u subotu sam na brzinu projurio kroz BG,nesto poslovno,i razmisljam da li da te zovem ili ne,otkud znam da li mozes da mi narezes tako na brzinu,a i ja sam zurio,pa nista od toga.
Doci cu 99% 22-og,treba da predam neki rad za ispit,a i da vidim da li su stigle nove Jordanke.

Moji Driver prijatelji.

Dali neko zna kako da max. ubrzam RBR?

Imam AMD Barton 2500+ @ 2.2 , 512 MB RAM-a , FX 5200 128-bit 128-MB , SB Live! 5.1 ....

E sad, interesuje me kako da podesim grafiku u RBR kako bi izvukao svaki frame. RBR ima kriminalno malo opcija za podesavanje grafike :( iz legalnih menija. Ali verovatno postoji mogucnost da se nesto menja i preko neke vrste *.cfg fajlova.

Primetio sam u direktorijumu RBR-a da ima falj macros.txt u kojem se nalazi dosta grafickih opcija koje mogu da se pale ili gase, samo sto neznam kako da nateram RBR da koristi podesavanja iz macros.txt-a?

Dali postoji neki program koji podesava ove opcije? Ja sam potrosio 100 god. na NET-u u potrazi i nista :(

Ako neko od vas ima graficku kao i ja, interesuje me koje drajvere koristi i koji DirectX (ako ovo ima ikakve veze sa brzinom)?

POZDRAV!!!

Sa samo malo skupljom grafickom (Asus 9550 GE) RBR mi radi u 1024 sa maksimumom detalja savrseno.
Jel ima ikakvih promena u igri ako menjas nesto u tom macros.txt fajlu?

Ja takodje igram sa fx5200 128bit i imao sam problema.Drajveri su glavni problem, bar meni .I sad kada igram na high ponekad malo uspori u trenutku ali nista posebno .Inace igram u 1024x768 na low detalji ali ona druga opcija je na high i triple(ili kako vec)je ukljucena.DX je 9c i trenutno 66.93 a pre toga 66.72 ali asusovi ,jer mi je grafika Asus V9520TD.Barton 2600+Box@2222,2x256mbKingstonVR400,Asus A7N8X.
Probaj sa 3Danalizer . on ima dosta opcija ali se ja nisam bas mnogo bavio u njemu , ok mi je i ovako kako igram.
Reci mi samo Koliki je skor u 3dmark01 bez klocka cpu-a i grafike i sa klokom istih. i na koliko max oc fx5200?

Imas richardburnsrally.ini tu mozes podesiti sve sto ima da se podesi!
@air jordan: je si li updejtovao tabelu , skinuo sam vreme cinetu!

I da se ja upisem za GBR a i bar da imam trenutno najbolje vreme ,dok Marko ne vidi !
GBR - S1 HARWOOD FOREST 3:49:64
GBR - S2 FALSTONE ""4:03:11"" (za malo)
GBR - S4 SHEPHERDS SHIELD 2:46:48

@ EXR

Imamo iste kompjutere :)

Skor u 3D Mark 01 SE mi je 8500, dok nisam radio clock na CPU i GPU bilo je oko 7200.
Sada mi je GPU na 270 470 a CPU na 2.2

Ja igram na 640x480 i sve na minimum.

Ali malo mi frame ponekad opadne pa me to nervira.

POZ!

I jos jedno poboljsanje u medjuvremenu .
FRA - S1 COTE D'ARBROZ 2:40:74
Marko polako ali sigurno te stizem , bar na ovoj stazi . Mislim da gubim na prvom i poslednjem vremenu . Ako nije problem postuj prolazna vremena cisto da uporedim.

@gp2scg
Stavi neku 6x.xx seriju bilo koju samo da probas:probaj najnovije 66.93 ako mi se dobro cini ili idi na sajt proizvodjaca pa skini najnovije (mora da ima nesto posle tih).Ima sigurno bolje da radi.

gp2scg je napisao(la):
@ All

Nemogu da nateram RBR da koristi macros.txt, pa samim time nema nikakvih promena ma sta radio po tom fajlu.

Richarburnsrally.ini!!! tu probaj!

@exr
prolazna vremena za france S1 su:1:04.04---1:47.45---2:36.50!!!
Postuj tvoja , bas me zanima da li si negde brzi!
Sto se tice engleske S2 3:57.09!!!!!!
Poz..

Evo i ja da postavim vremena za englesku
S1 4:01:11
S2 4:18:97
S3 3:46:70
S4 2:46:48

Jordane stavi Rally School stazu u tabelu
Moje vreme na njoj je
RS 1:21:44

DA zavrsim sa engleskom!
S3 3:35.79
S4 2:46.15(bojane za malo!!!)
S5 3:37.42
S6 3:37.96
Poz...

I da postujem ostala vremena:
France S5 - 5:10.08
S6 - 2:32.60
england-school stage -- 1:17.42
Evo ja sam poslao sva vremena za RBR!
Sada ostaje samo na vama (DRIVERI) da postujete vasa , tj da napadate moja vremena!
Pozdrav svima i zelim vam ugodnu i sigurnu voznju!

Pod uticajem ovog snega, resih da malo provozam Finsku, posle dva pokusaja evo vreme za prvu stazu:
FInska S1: 4.09.96 isto ko Proday, ;) mada tek iz dva pokusaja....

Nice to see you back!!
p.s. je si li probao plugin u opcijama!po snegu mi je gore nego da vozim juga sa celavim gumama(za primer , bas sam se vozio sa drugom pa poredim ekstreme)! Totalno ludilo! Slajva svih sest i ide kuda hoce!
Vredi probati!
Poz..

A, jel' to na EASY, ta vremena? :)

Kad vec pominjes juga i celave gume... Trebao si da vidis mane kada sam posle tri dana igranja RBR-a izaso napolje da provozam Samaru po prvom snegu (bolje reci mecavi); naravno naleteo sam na prvi ivicnjak, u prvoj raskrsnici, posle prvog dugackog pravca; ni rucna nije pomogla (hvala bogu auto ostao citav, a i ja). NARAVOUCENIJE: neigrajte RBR na Finskoj duzi vremenski period, pa zatim da sedate u svoj auto koji cete voziti po sneznim ulicama (nije zdravo za Vas, a bogami ni okolinu)!!!

I da bigone, sva vremena su na izi naravno!!! ;)

Boris Lozac je napisao(la):
Pod uticajem ovog snega, resih da malo provozam Finsku, posle dva pokusaja evo vreme za prvu stazu:
FInska S1: 4.09.96 isto ko Proday, ;) mada tek iz dva pokusaja....

Spavaj bre covece, vidis li koliko je sati, radis ujutru, nemoj da mi skidas vremena :).
Sacu i ja maloo da odvozam, cisto da se postavim na drugo mesto :). Poz.

@Proday da li ti vozish na volanu(mislim rbr!)
Licno ja sam jedva cekao da dodje ovakvo vreme da se klizem :D Znaci ako imam vremena sednem malo razvalim rbr i pravac u moju micu(nije evo-da bar jeste :S: )Da li mozes da zamislish prizor , vozim ja pored mene baba i iza cale!komentarishe ti baba i daje mi instrukcije(marko klize se,bla,bla... :mad: )meni dojadi i zadnju krivinu (90 stepeni-u moju ulicu) zanesem ti ga ja jedno 5-7m pre krivine i onako po strani ulecem tacno u moju ulicu! Na sta cu ti ja:" je li baba jel se klize?" a baba mrtva ladna da,da jel vidish da se klize :D (naravno baba je mislila je auto sam proklizao :D )
Naravno lada je poznata po klizavom i jos ako povucesh rucnu(znaci ostajesh bez pogonskih tockova) pa kud krenula tu i oshla! :d
Jedan mali savet:ako jos neko od vas vozi rbr i posle hoce da sedne u svoj auto imajte na umu da nemate pogon na sva cetiri,300 ks(manje bitno) i sto je najbitnije gume! ;)
Ajde budite pozdravljeni i nemojte se toliko obracati na rbr jer ipak vecina nas vozi obicne(da ne kazem krsine)od auta!
P.S. vozite malo pod plugin-om oladicete se od snega ekstra je zz!

Nazad
Vrh Dno