Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Poslao je danas DHL-om,stize pocetkom nedelje.
MarkoJ. je napisao(la):Eto vam prilike da me spustite malo!
Sta se brines ,ako sto rekoh imao sam posla!Poslacu moja vremena sutra tj danas!Bojan Novakovic je napisao(la):Evo jos jedno vreme na preteskoj australiji S4 6:51:03
Ajde sta ste zamrli gde su vremena. Marko, Borise, Jordane, Proday gde ste?
Kao sto rekoh evo i vremena!!!Bojan Novakovic je napisao(la):Receno ucinjeno
Australija S2 3:42:41![]()
Bojane ako ti ne ide nesto(tastatura???) mogu ti poslati moje replay-e da povatash malo fazone!!! :wave:Bojan Novakovic je napisao(la):Marko, videcemo se mi josh... ne sumnjaj u to.
Proday, svaka cast skino si mi neka tj dva rekorda (tacnije brze si od mene vozio).
Kako bi se vratio na drugo (finska) odnosno trece (japan) mesto morao sam se posteno potruditi i evo mojih novih vremena.
Finska S4 3:48:82
Japan S4 3:09:03
Sve vas pozdravljam.
Air jordane svaka cast. Hvala na trudu. aj postavljaj malo svoja vremena, ide li taj richard bre?
Bojan Novakovic je napisao(la):Marko, videcemo se mi josh... ne sumnjaj u to.
Proday, svaka cast skino si mi neka tj dva rekorda (tacnije brze si od mene vozio).
Kako bi se vratio na drugo (finska) odnosno trece (japan) mesto morao sam se posteno potruditi i evo mojih novih vremena.
Finska S4 3:48:82
Japan S4 3:09:03
Sve vas pozdravljam.
Air jordane svaka cast. Hvala na trudu. aj postavljaj malo svoja vremena, ide li taj richard bre?
MarkoJ. je napisao(la):Bojane ako ti ne ide nesto(tastatura???) mogu ti poslati moje replay-e da povatash malo fazone!!! :wave:
Ajde budi pozdravljen!![]()
Proday je napisao(la):Evo par novih (jadnih) vremena i od mene!!!
Jos moram da dodam da je suvozac kod Colin serijala mnogo bolje odradjen. Ovaj u RBR mi totalno ide na zivce i povremeno zna skroz da lupa (npr ima njegovih "fast" krivina koje nemogu da se prodju sa vecom od max 4. brzine; dok ima midium-a koje bez problema prolazite cak i u 5.). Tako da bi se neka tabla vozila za neko bolje vreme uslov je da se nauci 100% napamet. Joj, a i rucna kocnica je skroz prica za sebe. no vozimo i dalje. Ajd poz.
Ajde Borise ovde postaje dosadno!!! :bottle:Boris Lozac je napisao(la):sacu da uzmem da vam malo skinem rekorde....
MarkoJ. je napisao(la):Ajde Borise ovde postaje dosadno!!! :bottle:![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari