Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

Nisam ga batalio,naprotiv. Nisam igrao GPL dva meseca,i juce mi salje taj Englez njegova nova vremena,pa sam morao da mu uzvratim.

MarkoJ. je napisao(la):
Sta je Jordane , batalio si richarda!(mozda ti je tezak) , pa vuces na gpl!
Ova tvoja recenica je pomalo apsurdna. Ispada da je GPL lak. :D

MarkoJ. je napisao(la):
Borise sada je 2:59.16 :D
Volan u ruke ti ... :crash:
Poz... ;)

Vidi ovo, pa jesi li ti normalan, tri dana nisam spavao dok nisam jedva nekako skinuo tvoj bivsi rekord na ovoj stazi i taman sad kad sam krenuo da ga posaljem ovde ti odvalio ga opet
icon8.gif
. Stvarno ni ti ni ovaj boris niste normalni, njemu cu sutra da se uvalim na gajbu i sabotiram volan, aj ti daj e-mail adresu da ti posaljem neki virus. Smorili ste majke mi :D.

Sad sam bas skupio kintu da nadogradim komp na A64 ma da ako me iznervirate ima da idem da prosim nebi li kupio volan :).

Poslednja izmena:
Kupi Volan!!! :D :d :D :d :D
Poz..
p.s. ako te bas nerviramo i mislish da mozes biti bolji onda kupi volan!Nemoj me ozbiljno shvatiti! I Jos nesto , ako ti je u krvi da se takmicish i budes najbolji onda i sam znas sta treba da uradish! Ja nezalim , nezalim ni jednoga dinara(evra) za moj volan!(Ako volish voznje onda je to prva stvar , a posle moze upgrade!) Tako je barem kod mene bilo , i to je neko moje misljenje!
Budi pozdravljen!

Brate Marko stvarno ludujes, taman reko da malo drzim prednost u par rekorda kad ono ti ponovo sa novim rekordima... Stvarno dobro vozis, moram priznati, ali pazi ni oni moji rekordi nisu perfektni, ali stvarno previse odradjujem restarta, i previse vremena treba provesti za igrom da bi napravio takve rekorde(i bolje)...
Jel imas neki savet za mene, kako drzis ono Autocenter wheel, meni je na ON, a sve ostalo vezano za volan mi je na Default, jesi ti nesto menjao, tamo ono Filter options ili tako nesto....??

Znaci to je onaj sto je u Blicu pisalo da su ukrali Schumacheru???
Da ne bezimo bas puno sa teme,ali jel moze samo kratak odgovor koliko se bolja vremena postizu sa volanom?

Pa ne znam sta da ti kazem, pazi mozes ti da se naviknes na tastaturu, kao Bojan, ali mislim nije to to, non stop nesto pipkas tastaturu, samo klikces brzo, mnoooogo je teze, ne mozes recimo blago da kocis, ne mozes da kocis i da dajes gas u isto vreme, sto je jedna od bitnijih stvari u Rally-ju, i tako to... znaci stalno neko pipkanje, nerviranje, mislim igra je stvarno NAPRAVLJENA za volan, i najbolje je voziti na volanu, ali to ne znaci da ne mozes na tastaturi, samo kazem da je pun dozivljaj tek sa volanom...

Boris Lozac je napisao(la):
Pa ne znam sta da ti kazem, pazi mozes ti da se naviknes na tastaturu, kao Bojan, ali mislim nije to to, non stop nesto pipkas tastaturu, samo klikces brzo, mnoooogo je teze, ne mozes recimo blago da kocis, ne mozes da kocis i da dajes gas u isto vreme, sto je jedna od bitnijih stvari u Rally-ju, i tako to... znaci stalno neko pipkanje, nerviranje, mislim igra je stvarno NAPRAVLJENA za volan, i najbolje je voziti na volanu, ali to ne znaci da ne mozes na tastaturi, samo kazem da je pun dozivljaj tek sa volanom...

U svemu podrzavam borisa sem u onome da ne mozes da kocis i dodajes gas u isto vreme. Jer inace moze ako igras na komadama A: gas, Z: kocnica, <: levo, >: desno. A ako igras na strelicama nema sanse da mozes da stisnes gornju i donju u isto vreme i jos po potrbi da skreces.

Izvinite momci ali moze li mi ko objasniti koja je uopste poenta davati gas i kociti istovremeno???

Uzgred pratim ovaj vas thread od pocetka, i sve vise razmisljam da batalim Colin 5 i instaliram taj RBR; Volim dobar rally.

Takodje zelim Vam sretan Bozic i sve najbolje

Proday je napisao(la):
Izvinite momci ali moze li mi ko objasniti koja je uopste poenta davati gas i kociti istovremeno???

Uzgred pratim ovaj vas thread od pocetka, i sve vise razmisljam da batalim Colin 5 i instaliram taj RBR; Volim dobar rally.

Pa kao prvo Unninstaliraj tog Colina, veruj mi... ja sam bio zaludjenik za Colin 1 i 2, znaci do skoro sam igrao 2-ojku.. ali posle toga ne vredi...
Znaci Richard Burns ako gotivis Rally...
Sto se tice tog kocenja i davanja gasa u isto vreme to ti je takozvani "Left foot breaking", sto je mnogo korisna stvar u rallyju, videces u onoj Rally skoli kad budes igrao Richarda.... To ti je jedan od boljih nacina da prodjes odredjene krivine, znaci malo pipkas kocnicu, malo gas, i tako bolje izadjes iz krivine, nego da si recimo prvo kocio, pa onda gas... ali sve zavisi od krivine, nije svaka krivina za taj "left foot breaking"....
Poz. srecan bozic.......

Jel imas neki savet za mene, kako drzis ono Autocenter wheel, meni je na ON, a sve ostalo vezano za volan mi je na Default, jesi ti nesto menjao, tamo ono Filter options ili tako nesto....??

Ma sta ce to tebi ti koristis ionako aautomatski volan :D.

Proday je napisao(la):

Ja i Boris smo stvarno bili preveliki zaludjenici za kolina, kada je postojala igraonica u kraju znali smo da idemo svaki dan na kolina, ali kako je samo jednom upaljen richard colin je bio izbrisan. Ako volis pravi reli onda RBR a ako ipak ne mozes da podneses preveliku simulaciju onda nazalost RBR ti se nece svideti. Ma da samo strpljenja i bice sve kako treba.

Srecan i bozic tebi brate.

Air Jordan je napisao(la):
Marko,koji ti volan imas?
"E ovako , ja trenutno vozim rbr na volanu logitech momo , sve mi je manualno i bez pokazivaca smerova slusam suvozaca(tako mi je lakse)
Sva vremena su vozena sa Mitsubishi lancer evo VII , sve standard bez menjanja setup-a(natural)"

Inace to je napisano odmah na pocetku 1 strana!
(ako pratish?)
Poz..

Air Jordan je napisao(la):
Znaci to je onaj sto je u Blicu pisalo da su ukrali Schumacheru???
Da ne bezimo bas puno sa teme,ali jel moze samo kratak odgovor koliko se bolja vremena postizu sa volanom?
Gledaj na to ovako , ako imas auto i polozeno , ili si pre ili nekada vozio karting ili trke :d , onda svakako da ce ti biti bolja vremena!U suprotnom bice ti mnogo teze , nego lupati tastere na tastaturi! :crash:
Meni je mnooogo lakse voziti na tastaturi , bas zato sto nema FF ili sile i kac,kocnica,levo,desno , pa sve odjednom , nista ne osetish , ovako opalish u rupu,mala neravnina na putu i odma ono frka panika :wall: !Ako znas na sta mislim!
Ukratko na digitalnim komandama si totalno odsecen od osecaja puta,auta i dr!
p.s. I nije bas kratak odgovor! ;) :D

Proday je napisao(la):

Kod rally auta imas diferencijale(nekoliko njih) , gde kad drzis kocnicu i gas istovremeno jedan deo snage se prosledi na odredjene tockove!Primera radi uletanje u krivinu(sljunak) pod punim gasom ces slajfofati i verovatno proklizati , dok kod upotrebe koc i gas ces primera radi blokirati ili smanjiti proklizavanje jednih tockova i omoguciti bolji grip onih drugih tockova!Kao na primer kada slajfas na kolima a jedna strana stoji dok druga slajfa , zato sto je ova strana vise opterecena i bla,bla..(slican je efekat)
I u igrici tu je ukratko objasnjeno u rally skoli!

Brate Marko stvarno ludujes, taman reko da malo drzim prednost u par rekorda kad ono ti ponovo sa novim rekordima... Stvarno dobro vozis, moram priznati, ali pazi ni oni moji rekordi nisu perfektni, ali stvarno previse odradjujem restarta, i previse vremena treba provesti za igrom da bi napravio takve rekorde(i bolje)...

E Borise , slusaj ovako , sto se tice podesavanja volana u igrici stvari stoje ovako:autocenter wheel OFF(licno mislim sta ce mi ovo,stojim u mestu smotam volan u levo i on mi ga vrati u centar , znaci nije realno=OFF)
FF u igrici je na max , dok mi je u win ceo FF smanjen na 85%(stvarno je prejak , ima i do 150% , mislim kome ovo)
U filter opcijama oko volana za skretanje ili stering ona osetljivost mi je max od 0km/h do max km/h (na 1 ravna crta)Ostalo je default , sto se tice onih krivulja i dr!
Jedino sto sam imao problem , i dalje ga imam je sto nisam mogao da nastelam gas pedalu da mi reaguje kako treba mislim ono 1/4 gurnem pedalu prima 1/4 gasa!

Sto se tice rekorda , nisam ja jedan od onih likova da sednu i bubaju stazu na pamet i vozim tri dana i tri noci da bi oborio neciji rekord!Iskreno vidim na forumu necije vreme koje je bolje od mog , sednem probam da ga skinem i to je to!To obicno traje do 1h!Ako vidim da ne ide, ili mislim da sam odvozio najbolje sto mogu odustajem!NAJBITNIJE JE DA ZNAS SVOJE GRANICE!!! ;)

Sto se tice saveta , najbolje bi bilo da se nadjemo i u cetiri oka!Na licu mesta da se primete grske i pokusaju popraviti!Mnoge moje drugove sam ucio ili im pokusavao pokazati kako da seku krivine,vataju idealnu putanju itd!(sve je to bilo tokom trka kartinzima,motorima(voznja na zadnjem tocku itd)Ima na netu jedan moj drug kako vozi na zadnjem , ne znam adresu ali cu vam javiti kad saznam!)da ne lebnim sa teme , voznja treba tebi da izgleda glatka,ujednacena,da sve klizi, i na oko da izgleda lepa!Posle toga vremena ce sama dolaziti , ako budes nastojao da budes sto perfektniji i bolji stim bolje za tebe i tvoja vremena!Mnogo toga zavisi i od raspolozenja!Sto se tice onih vremena na netu nisu realna!99.9% tih ljudi bi ginuli takvom voznjom!Evo pogledaj na primer kako je richard vozio , precizno i sigurno!Bez izivljavanja i ludovanja!E znas sta bi bio fazon da se okupe ti svi rekordashi na rbr i da im damo da voze neku novu stazu,bez pokazivaca smerova(samo suvozac), pa da vidimo!Garantujem ti da bi 99.99% tih ljudi zavrsilo u jarku ili na krovu! :wall:

Pokusaj da si otezas zivot :mad: i stavish sve na manual,bez pokazivaca smerova i ostalih gluposti, koncentracija na nivou , pa ces da osetish ono pravo! :eyebrows:
Pozdrav!
p.s. ovo zadnje ne morash salim se!Osim ako zelish da probash , pa mi javi kako je! :)

Poslednja izmena:
Da ne filozofiramo vise , vratimo se vremenima!
Ovo sigurno svi znaju: School Stage , moje vreme je 1:17.54 vozeno sa subaruom , pre otprilike 2 meseca kada je igrica izasla , i mogu vam reci da necu pokusavati da odvozim bolje posto je replay predivan(klizi)cisto ne verujem da sam ja vozio!
Poz..
p.s. replay?..

Poslednja izmena:
Japan S6 2:59:47 ...
Moze ovo jos bolje, ali je cimanje extra.... oni skokovi tamo na pocetku, je*ote kako je cimanje odrzati auto da ti ne izleti sa staze, otpadose mi ruke....
Marko kakav je fazon sa tim tvojim volanom, jel kozni bese, kakav je osecaj u odnosu na ovaj moj ako si probao...??

NIje kozni nego onaj racing koji je izasao posle koznog!Nisam probao tvoj , ali sto ti mogu reci o mom jeste jak ff motor i precizan!
To 2:59.47 je sigurno secenje ono extra!Gas do cepa aaa!Nemoj me sad terati da nespavam 3 dana i 3 noci i da pocnem drkati setup i postavljati nove svetske rekorde!
Poz...
p.s. uistinu nemam volje za ovo zadnje (mislim rekordi svetske mere!)
A jesi uporan , ufatio se s6 japana i nepusta!(moras biti bolji aaa!)

Poslednja izmena:
Svaka cast, lepo odradjeno. Samo jos da upises i jednom moje ime tamo :).
Bilo bi strava da moze ta tabela da na forumu ovde stoji non stop, ili link ka njoj negde. Tako da neko ko zeli da pogleda rezultate ne mora da vraca topic u nazad i cita sve da vidi koji je.

Da nas ima vise, mogao bih da napravim program koji je dovoljno samo pokrenuti pri povezivanju na net i on bi prikazao tabelu. Tako da niko ne mora da lista po topic-u.

Poslednja izmena:
MarkoJ. je napisao(la):
NIje kozni nego onaj racing koji je izasao posle koznog!Nisam probao tvoj , ali sto ti mogu reci o mom jeste jak ff motor i precizan!
To 2:59.47 je sigurno secenje ono extra!Gas do cepa aaa!Nemoj me sad terati da nespavam 3 dana i 3 noci i da pocnem drkati setup i postavljati nove svetske rekorde!
Poz...
p.s. uistinu nemam volje za ovo zadnje (mislim rekordi svetske mere!)
A jesi uporan , ufatio se s6 japana i nepusta!(moras biti bolji aaa!)

Otkud ti to da secem krivine, i jesi rekao da ne diras setup kola, ko zna sta ti tamo sifrasis.... ;)

Otkud ti to da secem krivine, i jesi rekao da ne diras setup kola, ko zna sta ti tamo sifrasis.... ;)
Ne diram setup (naravno) , samo sam se salio!
Poz...
p.s. always keep natural!

Jordane, ajde stavi i ostale rekorde, ne samo najbolje, nego ono kao po redu, od najlboljeg, pa do najgoreg.........

Ajd pojasni mi malo,pa cu staviti. Moguce da je problem sto je sad 3 sata,pa ne kontam bas najbolje. Najbolje bi bilo kad bih u tabeli stavio sva vremena za svakog od nas.

Pozdrav kompaniji. Evo konacno predjoh na RBR (definitivno batalih kolina), poslusao sam Vas. E sad odo malo da ucim pa cemo se cuti kad (i ako) budem imo neki zanimljiv rezultat. Poz!

Nazad
Vrh Dno