Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Nisam ga batalio,naprotiv. Nisam igrao GPL dva meseca,i juce mi salje taj Englez njegova nova vremena,pa sam morao da mu uzvratim.
Ova tvoja recenica je pomalo apsurdna. Ispada da je GPL lak.MarkoJ. je napisao(la):Sta je Jordane , batalio si richarda!(mozda ti je tezak) , pa vuces na gpl!
MarkoJ. je napisao(la):Borise sada je 2:59.16![]()
Volan u ruke ti ... :crash:
Poz...![]()
Air Jordan je napisao(la):Marko,koji ti volan imas?
Boris Lozac je napisao(la):Pa ne znam sta da ti kazem, pazi mozes ti da se naviknes na tastaturu, kao Bojan, ali mislim nije to to, non stop nesto pipkas tastaturu, samo klikces brzo, mnoooogo je teze, ne mozes recimo blago da kocis, ne mozes da kocis i da dajes gas u isto vreme, sto je jedna od bitnijih stvari u Rally-ju, i tako to... znaci stalno neko pipkanje, nerviranje, mislim igra je stvarno NAPRAVLJENA za volan, i najbolje je voziti na volanu, ali to ne znaci da ne mozes na tastaturi, samo kazem da je pun dozivljaj tek sa volanom...
Kupi volan i probaj.Proday je napisao(la):Izvinite momci ali moze li mi ko objasniti koja je uopste poenta davati gas i kociti istovremeno???
Proday je napisao(la):Izvinite momci ali moze li mi ko objasniti koja je uopste poenta davati gas i kociti istovremeno???
Uzgred pratim ovaj vas thread od pocetka, i sve vise razmisljam da batalim Colin 5 i instaliram taj RBR; Volim dobar rally.
Takodje zelim Vam sretan Bozic i sve najbolje
Boris Lozac je napisao(la):Jel imas neki savet za mene, kako drzis ono Autocenter wheel, meni je na ON, a sve ostalo vezano za volan mi je na Default, jesi ti nesto menjao, tamo ono Filter options ili tako nesto....??
Proday je napisao(la):Uzgred pratim ovaj vas thread od pocetka, i sve vise razmisljam da batalim Colin 5 i instaliram taj RBR; Volim dobar rally.
Takodje zelim Vam sretan Bozic i sve najbolje
"E ovako , ja trenutno vozim rbr na volanu logitech momo , sve mi je manualno i bez pokazivaca smerova slusam suvozaca(tako mi je lakse)Air Jordan je napisao(la):Marko,koji ti volan imas?
Gledaj na to ovako , ako imas auto i polozeno , ili si pre ili nekada vozio karting ili trke :d , onda svakako da ce ti biti bolja vremena!U suprotnom bice ti mnogo teze , nego lupati tastere na tastaturi! :crash:Air Jordan je napisao(la):Znaci to je onaj sto je u Blicu pisalo da su ukrali Schumacheru???
Da ne bezimo bas puno sa teme,ali jel moze samo kratak odgovor koliko se bolja vremena postizu sa volanom?
Proday je napisao(la):Izvinite momci ali moze li mi ko objasniti koja je uopste poenta davati gas i kociti istovremeno???
Boris Lozac je napisao(la):Brate Marko stvarno ludujes, taman reko da malo drzim prednost u par rekorda kad ono ti ponovo sa novim rekordima... Stvarno dobro vozis, moram priznati, ali pazi ni oni moji rekordi nisu perfektni, ali stvarno previse odradjujem restarta, i previse vremena treba provesti za igrom da bi napravio takve rekorde(i bolje)...
Jel imas neki savet za mene, kako drzis ono Autocenter wheel, meni je na ON, a sve ostalo vezano za volan mi je na Default, jesi ti nesto menjao, tamo ono Filter options ili tako nesto....??
MarkoJ. je napisao(la):NIje kozni nego onaj racing koji je izasao posle koznog!Nisam probao tvoj , ali sto ti mogu reci o mom jeste jak ff motor i precizan!
To 2:59.47 je sigurno secenje ono extra!Gas do cepa aaa!Nemoj me sad terati da nespavam 3 dana i 3 noci i da pocnem drkati setup i postavljati nove svetske rekorde!
Poz...
p.s. uistinu nemam volje za ovo zadnje (mislim rekordi svetske mere!)
A jesi uporan , ufatio se s6 japana i nepusta!(moras biti bolji aaa!)
Air Jordan je napisao(la):vo bio sam malo dokon,pa sam napravio tabelu sa trenutnim rekordima,koju cu azurirati sa novim vremenima.
Tabela je na http://members.lycos.co.uk/interscg/RBR.htm
Svaka cast!Air Jordan je napisao(la):vo bio sam malo dokon,pa sam napravio tabelu sa trenutnim rekordima,koju cu azurirati sa novim vremenima.
Tabela je na http://members.lycos.co.uk/interscg/RBR.htm
Ne diram setup (naravno) , samo sam se salio!Boris Lozac je napisao(la):Otkud ti to da secem krivine, i jesi rekao da ne diras setup kola, ko zna sta ti tamo sifrasis....![]()
Boris Lozac je napisao(la):Jordane, ajde stavi i ostale rekorde, ne samo najbolje, nego ono kao po redu, od najlboljeg, pa do najgoreg.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari