Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

E jos nisam ni poceo da igram, a vec imam problema (hardverskih doduse). Naime nesto mi nije u redu sa muzikom (bas stalno probija) tako da je uzitak pri voznji nikakav. Imam creative Audigy (poslednje drajvere) i Jazz 9940. Da li je jos neko imao ovakvih problema i mogu li se resiti ikako???

I ja imam Audigy,i nemam nikakvih problema. Probaj da preko RBR Startupa ukljucis/iskljucis EAX.

Air Jordan je napisao(la):
Ajd pojasni mi malo,pa cu staviti. Moguce da je problem sto je sad 3 sata,pa ne kontam bas najbolje. Najbolje bi bilo kad bih u tabeli stavio sva vremena za svakog od nas.

Pa to sam i mislio, ne znam sta nije bilo jasno... ;)
Ko zna sta si ti radio to vece.... ;)

Ljudi ajde nek neko salje PRVI vremena iz australije!
Poz..

Ma posaljite mi svi sva vasa vremena na davormirkovic et sezampro . yu ,pa cu da napravim lepu tabelu.

Ja ti poslao....

MarkoJ. je napisao(la):
Da ne filozofiramo vise , vratimo se vremenima!
Ovo sigurno svi znaju: School Stage , moje vreme je 1:17.54 vozeno sa subaruom , pre otprilike 2 meseca kada je igrica izasla , i mogu vam reci da necu pokusavati da odvozim bolje posto je replay predivan(klizi)cisto ne verujem da sam ja vozio!
Poz..
p.s. replay?..
Izvini a jel to poslednja staza u advanced relly school-u?
Ako jeste, moje vreme je takvo da sam je jedva presao, posle cca50 pokusaja
Pa sam bas hteo da pitam kolika su vasa vremena za ovu stazu i da li ste je prelazili uopste...

The Minister je napisao(la):
Izvini a jel to poslednja staza u advanced relly school-u?
Ako jeste, moje vreme je takvo da sam je jedva presao, posle cca50 pokusaja
Pa sam bas hteo da pitam kolika su vasa vremena za ovu stazu i da li ste je prelazili uopste...
Da!
Morao si je voziti da bi presao skolu!

Pa sto da salje i tebi,kad cu ja sva vremena okaciti na sajtu u tabeli???
Posalji ti meni tvoja vremena.

Znaci ispi*deo sam koliko sam vozio ovu je*enu stazu i jedva sam napravio ovo bedno vreme.
Austalija
S1 5:50:14

Ajd, krenucu danas i neke druge ako budem imao vremena, jer do kraja nedelje imam puno da radim pa videcu. Toiko za sada.

Uspevam da izvezem bez greske,ali je to jos uvek dosta oprezno,tako da vremena nisu sjajna.Mada,svaki brzinac sam vozio po 1-2 puta.
Mislim da mi je S4 u Japanu oko 3:30

Pa to je dobro za pocetak, samo ti vozi oprezno, bolje je tako nego da se glupiras, kao vozis brzo od pocetka, ima samo da ispadas sa staze, i da se nerviras, najbolje ucis kad ostajes na stazi, a kasnije ces da provalis da mozes i brze...

Air Jordan je napisao(la):
Uspevam da izvezem bez greske,ali je to jos uvek dosta oprezno,tako da vremena nisu sjajna.Mada,svaki brzinac sam vozio po 1-2 puta.
Mislim da mi je S4 u Japanu oko 3:30

To je za pocetak strava, veruj mi na rec da ti je super vreme. Samo tako, bas kao sto je boris rekao. polako pa ces vremenom ubrzavati.

Evo jedan rezultat i od mene, nije bog zna sta, ali cisto da napisem nesto i ja.
FIN - SS4 AUTIOVAARA 3:50:90. Sto se zapazanja tice, igra je dosta dobra, solidno realna (mada od Colina daleko bolja) i za pocetnike stvarno teska. E pa jos kad se igra bez nekog solidnog volana ubistvena kombinacija. Moracu da nabudzim ziroskop u tastaturu da mi bude malo lakse :smash:

Evo jedan privremeni rekord...
Australija S1 5:42:41
Inace staze je extra teska, ne pokusavajte da ga prestignete, gubicete zivce...

Gde nam je Marko, nije valjda cirkao nesto pre voznje, pa se slupao negde u Australiji... ;)

Boris Lozac je napisao(la):
Gde nam je Marko, nije valjda cirkao nesto pre voznje, pa se slupao negde u Australiji... ;)

Borise bas lepo od tebe sto brines! :)
Nije ljudi nisam se slupao vec imam puno posla ove nedelje tako da nemam vremena za RBR!
Pozdrav!
P.S.cucemo se za par dana(bar se nadam)! :wave:

Marko iz BACK!
Australija
S1 5:27.15
S2 3:43.30

Toliko od mene za sada!
Pozdrav!
P.S. mislim da cu do nedelje postovati sva vremena!

MarkoJ. je napisao(la):
Borise bas lepo od tebe sto brines! :)
Nije ljudi nisam se slupao vec imam puno posla ove nedelje tako da nemam vremena za RBR!
Pozdrav!

Pa sto moras da nas lazes kao imao si puno posla ove nedelje, ja stvarno poverovao da si stvarno imao nekog posla, a ti se u stvari NISI SKIDAO SA RICHARDA!! :type: ;)

Boris Lozac je napisao(la):
Pa sto moras da nas lazes kao imao si puno posla ove nedelje, ja stvarno poverovao da si stvarno imao nekog posla, a ti se u stvari NISI SKIDAO SA RICHARDA!! :type: ;)
Ma nemoj tako ,juce sam seo od pola 5 posle podne do nekih pola 6(1sat)
To je sve i stvarno nisam imao vremena!(nisam uopste bio kuci!)
I posle petka pa sve do ponedeljka nece me biti!Imam posla sa nekim drugarima(nesto oko motora!)
I nemam nameru da bilo koga lazem!Nemam nikakve koristi od toga i pre svega nisam takav covek!
Poz... :)

MarkoJ. je napisao(la):
To je sve i stvarno nisam imao vremena!(nisam uopste bio kuci!)
I posle petka pa sve do ponedeljka nece me biti!Imam posla sa nekim drugarima(nesto oko motora!)

Aha, vazi... motora. Prikupljate besendine, za predstojecu sezonu odvaljuvanja richarda :).

Ja sam bre igrao 2h:30min bre pre nego sto sam postavio ono odvratno vreme, ko tebi daje pravo da ga oborish za pola sata? ;)

MarkoJ. je napisao(la):
I nemam nameru da bilo koga lazem!Nemam nikakve koristi od toga i pre svega nisam takav covek!
Poz... :)

Mala sala, nemoj se ljutis, mi volimo da se salimo, cisto kako bi malo ubili morala u protivniku :). Ma pitaj borisa sta sam mu juce radio dok je vozio Australiju, samo sedim iza i pod*ebavam ga. Cisto malo onako, zbog nervoze :).
Uuuuuuu a da ne pricamo kako je posle dobio po guzici u PES-u :D.

Mislio sam da je sala , ali nikad se ne zna!
Motora-mislim(jawa 350 twinsport,bt cilindar...to ce se raditi ove nedelje!)
Poz..

Poslednja izmena:
Marko naravno da je bila sala, mi smo saljivi momci.....
Svaka cast na rekordu, evo ja sam juce posle jedno 45 minuta pokusavanja postavio:
AUS S1 5:32:78 ali sam imao VELIKE greske....

Meni ce jedan Englez poslati za rodjendan crveno-crni Logi,pa cu cuda da pravim.

Reci meni da posalje Momo Logitech ali onaj kozni.... ;)

Nazad
Vrh Dno