Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

Ne mogu da verujem da si ga tako dobro iscimao, jel se znate uzivo ili sta....??? Velikodusno sa njegove strane... videces kako je dobro sa volanom.... kad meni salje kozni..??? otprilike..??? ;)

Ma upoznali smo se tako sto sam na nekom stranom forumu pitao gde mogu da nadjem originalne staze za Grand Prix Legends,i onda mi stize mail od njega,kaze daj mi adresu,saljem ti CD. I sad posle par meseci covek hoce da mi pokloni Logija za rodjendan.
Jako skroz.
Kaze salje nam svima po jedan Momo,pozlaceni,uskoro...

Ih pa onda cu jedino ja da budem bez volana. Nije fer. Nek posalje i meni neki, bilo koji, samo da radi na komp!!! Uzgred evo i JPN-S4: 3:12:76 (bice i bolje uskoro)

Moracu i ja da se spandzam sa nekim englezom!!!
Ako bude nesto , znaci svima po jedan MOMO i jos po JEDAN za svaki slucaj!!!(pozlaceni naravno!)
Poz...

Australija S3 nikako mi ne ide!(5:16 a stage record 5:15)uzasno tesko!
Eto vam prilike da me spustite malo!

MarkoJ. je napisao(la):
Eto vam prilike da me spustite malo!

Receno ucinjeno

Australija S2 3:42:41 :p
Australija S3 5:25:49 :S:

Ova treca staza nije uopste teska vec je fazon u tome sto je vreme (rekord) bas brz i onda se trudis da to prestignes i ispadas. Bar je tako bilo kod mene.

Pa Bojane morali smo da probamo Ridicca!!! Od sutra opet na RBR pa se cujemo. Inace uspeo sam da predjem onu zadnju tablu u skoli za 1:19:76

Poslednja izmena:
Bojan Novakovic je napisao(la):
Evo jos jedno vreme na preteskoj australiji S4 6:51:03
Ajde sta ste zamrli gde su vremena. Marko, Borise, Jordane, Proday gde ste?
Sta se brines ,ako sto rekoh imao sam posla!Poslacu moja vremena sutra tj danas!
A kad posaljem bice :wave: :banana: :bottle:
Poz..

Receno ucinjeno

Australija S2 3:42:41 :p
Kao sto rekoh evo i vremena!!!
Australija S2 3:28.53!!! :p :p
Australija S4 6:42.95(odvozeno na sampionatu pre 2 meseca!! :D )
Poz... :wave:

Marko, videcemo se mi josh... ne sumnjaj u to :).
Proday, svaka cast skino si mi neka tj dva rekorda (tacnije brze si od mene vozio).
Kako bi se vratio na drugo (finska) odnosno trece (japan) mesto morao sam se posteno potruditi i evo mojih novih vremena.
Finska S4 3:48:82
Japan S4 3:09:03
Sve vas pozdravljam.
Air jordane svaka cast. Hvala na trudu. aj postavljaj malo svoja vremena, ide li taj richard bre?

Proday, svaka cast skino si mi neka tj dva rekorda (tacnije brze si od mene vozio).
Kako bi se vratio na drugo (finska) odnosno trece (japan) mesto morao sam se posteno potruditi i evo mojih novih vremena.
Sve vas pozdravljam.
Air jordane svaka cast. Hvala na trudu. aj postavljaj malo svoja vremena, ide li taj richard bre?
Bojane ako ti ne ide nesto(tastatura???) mogu ti poslati moje replay-e da povatash malo fazone!!! :wave:
Ajde budi pozdravljen! ;)

Sve vas pozdravljam.

Cekam da mi danas-sutra stigne volan iz Engleske,pa cu da ga przim.
,)

Evo par novih (jadnih) vremena i od mene!!!

JPN - S2 5:22:63
JPN - S4 3:06:57
JPN - S6 3:12:88
FIN - S4 3:46:25

Inace nisam rekao da vozim Subaru 03 sa minimalnim podesavanjima za odredjene staze.

I nisam rekao da vam se divim sto pravite tako dobra vremena sa default podesavanjima.

Jos moram da dodam da je suvozac kod Colin serijala mnogo bolje odradjen. Ovaj u RBR mi totalno ide na zivce i povremeno zna skroz da lupa (npr ima njegovih "fast" krivina koje nemogu da se prodju sa vecom od max 4. brzine; dok ima midium-a koje bez problema prolazite cak i u 5.). Tako da bi se neka tabla vozila za neko bolje vreme uslov je da se nauci 100% napamet. Joj, a i rucna kocnica je skroz prica za sebe. no vozimo i dalje. Ajd poz.

Proday svaka cast vidim da si mi skinuo tu neki od rekorda. Sutra idem u suboticu na dan dva pa kad dodjem ima da se potrudim da ih skinem.
A inace bilo bi glupo da odem a da ne postavim neko svoje novo vreme, da se igrate dok ne dodjem ;).
Australija S1 5:31:75
Borise i Proday Besendine i volane (ili tastature) u ruke pa na posao ;).
Marko, spremi besendine ova staza mi je najteza u igrici i bas zato imam pik na nju, prvom prilikom cu da se odvalim od voznje na njoj. Nemoj se iznenaditi ako skinem tvoj rekord. Pozdrav.

Svaka cast svima vama!!!
I da JA zavrsim sa Australijom!
Evo i spisak svih staza i mojih vremena!
S1 Newbobs 5:27.15
S2 Greenhills 3:43.30
S3 Mineshaft 5:16.17
S4 East-west 6:25.36 (najgore staze u australiji!)
S5 Newbobs II 5:32.32
S6 East-west II 6:35.13 (ako mi neko ovo skine za 5sec , ja odo u penziju!)

Bojane probaj S4&S6 to je tesko!
Pozdrav svima!
P.S.Zar niko vise ne vozi RBR???(osim nas ovde!)

Proday je napisao(la):
Evo par novih (jadnih) vremena i od mene!!!
Jos moram da dodam da je suvozac kod Colin serijala mnogo bolje odradjen. Ovaj u RBR mi totalno ide na zivce i povremeno zna skroz da lupa (npr ima njegovih "fast" krivina koje nemogu da se prodju sa vecom od max 4. brzine; dok ima midium-a koje bez problema prolazite cak i u 5.). Tako da bi se neka tabla vozila za neko bolje vreme uslov je da se nauci 100% napamet. Joj, a i rucna kocnica je skroz prica za sebe. no vozimo i dalje. Ajd poz.

Zasto losa vremena , vremena su sasvim Ok(sve zavisi tast&volan?)
A suvozaca mi nemoj spominjati! :mad: Naime ja igram bez pokazivaca smerova pa njega slusam! :zgran: Pa bilo jednom(nedavno) kada nisam bio raspolozen :mad: , on meni slabo levo a ja PUUFF u drvo,jarak... :wall: i normalno esc i restart :crash: , i tako par puta! :crash: Toliko sam se iznervirao da sam polupao tastaturu(oko esc-pa) :crash: da sam sutra morao ici kupiti novu(srecom nisam lupao po volanu cenim ga!) :D
I na kraju sta da radimo?Da li ima bolja-realnija rally voznja?NE! :)
Moramo da vozimo i trpimo ili cekamo nastavak ili nesto novo! :)
Pozdrav!!!

Gde nam je Boris??
Da nije on malo cirkao pa se izgubio u australiji!!

RBR Pokupio mnoge nagrade na bhmotorsports!!!!
Najbolja voznja 2004 god!!!
Best Gameplay!!!
Najbolji fizicki model!!
I iznenadjenje 2004 god!!!
Sve ukupno 4 od 10 nagrada!!!

P.S. za one koji misle da je gtr najrealniji , on je dobio nagradu samo za zvuk!!!(koji je ipak strava!!!)
Pozdrav!!!

Richard ih znaci pokidao sve...
Tu sam ja, nego nesto nisam vozio Richarda ovih dana, sacu da uzmem da vam malo skinem rekorde....

Boris Lozac je napisao(la):
sacu da uzmem da vam malo skinem rekorde....
Ajde Borise ovde postaje dosadno!!! :bottle: :D

Dosadno je kad na tastaturi vozis pa moras 100 puta da ponovis neku tablu nebi li skinuo rec za dodatni sekund!!! Pa jos kad ti ni posle toga nepodje za rukom onda :crash: !!!

MarkoJ. je napisao(la):
Ajde Borise ovde postaje dosadno!!! :bottle: :D

Opa, ovo je uvreda na vozackoj osnovi ;). Sad ste ga nadrljali. Ipak nisam isao u suboticu jer sam se razboleo ali evo sinoc sam ozdravio i mogu da malo sedim za kompom. Inace mi je ranije glava pucala posle 5min gledanja u monitor.

Dakle zvanicno objavljujem da cu zbog ove Markove uvrede dati sve od sebe (kao da to nisam do sada radio) da mu oborim svaki moguci rekord i nateram ga da promeni jos nekoliko tastatura :D.

Zna Marko STA RADi!!!
Samo napred momci to sam i hteo!!
Treba vam malo vatre!!
Poz...

Vrh Dno