Ma BitBlock ni ne spominjem ispatio sam se ko Isus za 0.01 BTC profita na kraju. Ode ja u offtopic i u depresuiju![]()
Da ali to je isto cisto ulaganje ciji je finalni rezultat nesiguran. Kopas jedan da ga prodas i kupis drugi, a na kraju se ispostavi da nijedan nije stabilan. U stvari pitanje je sta ti smatras za dobrim prolazom, ako je to uzimanje 0.10 - 0.30 BTC-a to je nista, moja ocekivanja su mnogo veca.
Ma ja hocu da kazem da je sve prevara po principu ko koga zezne. Zamisli na bitcoinscrypt sam izasao po cijeni od 100 000 satoshija, a sad vrijedi mozda 1000. Na kraju kad sve covjek sagleda prosle godine je bilo mnogo, mnogo lakse. U ovoj citavoj konfuziji tesko da ce se novi kopaci prikljuciti. Samo kad bi poceli da citaju sta se u jednom danu izdesava odmah bi odustali. Po mom misljenju citava prica ce tesko privuci i ozbiljnije investitore jer sad sve izgleda nekako neozbiljno.pa koliko vidim ti si dobre coin-e izabrao, samo nisi na vreme izasao, ali takva je situacija, jedino je btc pa rekao bih 80% siguran, sve ostalo je da od naivnih uzme btc uz par perspektivnih i to je to![]()
Ovaj coin mi izgleda veoma perspektivan https://bitcointalk.org/index.php?topic=703406.0
Trebao bi da resi problem sa blokchain, relativno novi algo m7 i dosta toga inovativnog, a i tim koji nije naivan...
Jedina mana je sto ce se u pocetku kopati samo sa cpu najverovatnije
Tooooo CPU coin,placu mi procesori za hashevima
[USB] USB Coin
Coin Name: USB Coin [USB]
PoW Algorithm: X11
PoW + PoS hybrid
Confirmations for blocks to mature: 40
Re-target difficulty each block
PoW Total Blocks: 6000 PoW blocks
Total POW coins: 11,000,000
40 second block time
PoW block reward: 1000 USB (first 100 blocks reward 1 USB to prevent instamine)
Transaction confirmations: 3
40 confirmations for block to mature
POS starts at 5000 block
PoS Interest: 2%
No premine
No instamine
No IPO
FAIR LAUNCH
https://bitcointalk.org/index.php?topic=707450.0
Kece za nesto vise od sat vremena, pa koga ne mrzi da se prebacuje nek proba da kopa. Dobro cu da razmislim, taman sam nastelovao ovaj Monero.
@ vlax352
Možda da napraviš pool za ovo?
PS. Odložen je launch za 24h...
A sutra ce mu se nakace...
Tako da ne vredi.
Uleteo sam u taj esports... za sada 10tak novcica
Ko zna mozda ovaj usb coin ispadne dobar za kopanje jer ce ljudi isfrustrirani bacanjem para u rentanje rigova odustati na kraju pa cemo moci kopati bez bojazni da ce diff skociti u roku od par minuta.
deluje interesantno, konachno jedan perspektivan novchic u moru shitova![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari