Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

Ma BitBlock ni ne spominjem ispatio sam se ko Isus za 0.01 BTC profita na kraju. Ode ja u offtopic i u depresuiju :)

Ne znam,***,ja na tim shitovima pristojno prolazim. Gledam da izjurim launch shto ranije,kopam dok ima smisla,i gledam da se istovarim istog sekunda kad se pojave na nekoj menjacnici. I u 95% slucajeva prodjem dosta bolje nego da sam cekao bilo sta...

A i izjuri se malo vise btc-a nego da kopam na nekom multipoolu,iako,da,jeste vece cimanje. Al',ono,i dalje nije fizikalija....malo mi je glupo da se zalim kako moram,eto,malo vise da blejim za kompom da bi zaradio vise... :d

Konkretno,posto sam jos uvek u fazi BlackCoina,sa ovom taktikom mi ispadne da ih uzmem vise nego duplo nego na BCPool-u,ili nesto vise nego kad bi kopao na nekom multipoolu pa kupovao BC

Da ali to je isto cisto ulaganje ciji je finalni rezultat nesiguran. Kopas jedan da ga prodas i kupis drugi, a na kraju se ispostavi da nijedan nije stabilan. U stvari pitanje je sta ti smatras za dobrim prolazom, ako je to uzimanje 0.10 - 0.30 BTC-a to je nista, moja ocekivanja su mnogo veca.

Poslednja izmena:
pa koliko vidim ti si dobre coin-e izabrao, samo nisi na vreme izasao, ali takva je situacija, jedino je btc pa rekao bih 80% siguran, sve ostalo je da od naivnih uzme btc uz par perspektivnih i to je to :D

Da ali to je isto cisto ulaganje ciji je finalni rezultat nesiguran. Kopas jedan da ga prodas i kupis drugi, a na kraju se ispostavi da nijedan nije stabilan. U stvari pitanje je sta ti smatras za dobrim prolazom, ako je to uzimanje 0.10 - 0.30 BTC-a to je nista, moja ocekivanja su mnogo veca.

Pa ne znam sta da ti kazem. Sto se mene tice,s' obzirom na trenutnu situaciju,ako nisam u minusu-prolazim dobro. :D

Pogotovo kad uzmem u obzir da kopam samo sa jednom karticom i da placam struju 0.30e :D

pa koliko vidim ti si dobre coin-e izabrao, samo nisi na vreme izasao, ali takva je situacija, jedino je btc pa rekao bih 80% siguran, sve ostalo je da od naivnih uzme btc uz par perspektivnih i to je to :D
Ma ja hocu da kazem da je sve prevara po principu ko koga zezne. Zamisli na bitcoinscrypt sam izasao po cijeni od 100 000 satoshija, a sad vrijedi mozda 1000. Na kraju kad sve covjek sagleda prosle godine je bilo mnogo, mnogo lakse. U ovoj citavoj konfuziji tesko da ce se novi kopaci prikljuciti. Samo kad bi poceli da citaju sta se u jednom danu izdesava odmah bi odustali. Po mom misljenju citava prica ce tesko privuci i ozbiljnije investitore jer sad sve izgleda nekako neozbiljno.

@R_O_N_I_N pazi ja imam jednu teoriju koja se pokazala kao tacna, a imam i nekoliko primjera. Kopaci koji nemaju veliku snagu u kopanju se obicno opredjele za koin koji niko nece sa malim diff i ne silaze sa njega mjesecima. Na kraju koinu skoci i cijena i diff i oni sa 1000 puta jacim masinama ne mogu da postignu kolicinu koju je on nakopao. U principu svaki koin bar jednom skoci u periodu od nekoliko mjeseci. Sjecam se lika koji je MEOW kopao sa jednim laptopom i na kraju otisao kod cure u stan i uzeo i njen laptop da kopa. Na kraju je izasao sa 16 BTC. Ili likova koji su kopali HEX kome je upravo danas cijena skocila na 1 satoshi, a nakopali su stotine miliona sa laptopima. Ista prica ce se desiti i sa RT2 i sa VOLT, GME i jos nekima.

U principu dok se mi borimo sa kineskim farmama i na kraju ispadne da nikako nismo konkurentni, pametnije bi bilo da kopamo solidan koin pola godine jer kao sto rekoh svakom koinu ce jednom skociti cijena. Samo da vec jednom prodje ovo POS ludilo.

Poslednja izmena:
Nemoj mnogo da liju suze hoce od vlage da riknu pa mora na reklamaciju. ;)

https://bitcointalk.org/index.php?topic=705533.0

CleanCoin

Information
X15 PoW/PoS cryptocurrency
Symbol: CLN
No ASIC
No premine
No instamine
No IPO
No donation on mined blocks
No ninja launch
No you known why

Specification
Block time: 60 seconds
Proof of work: 1 week
Total PoW coins: 962,500 CLN
Proof of stake: 15% annual interest
Min stake time: 12 hours
Max stake time: Unlimited

Proof of work reward
Block 0 to 250 - 0 Coins (approx: 3 hours)
Block 251 to 500 - 250 Coins
Block 501 to 1000 - 200 Coins
Block 1001 to 2000 - 150 Coins
Block 2001 to 4000 - 100 Coins
Block 4001 to 10000 - 75 Coins

[USB] USB Coin

Coin Name: USB Coin [USB]
PoW Algorithm: X11
PoW + PoS hybrid
Confirmations for blocks to mature: 40
Re-target difficulty each block
PoW Total Blocks: 6000 PoW blocks
Total POW coins: 11,000,000
40 second block time
PoW block reward: 1000 USB (first 100 blocks reward 1 USB to prevent instamine)
Transaction confirmations: 3
40 confirmations for block to mature
POS starts at 5000 block
PoS Interest: 2%
No premine
No instamine
No IPO
FAIR LAUNCH

https://bitcointalk.org/index.php?topic=707450.0

Kece za nesto vise od sat vremena, pa koga ne mrzi da se prebacuje nek proba da kopa. Dobro cu da razmislim, taman sam nastelovao ovaj Monero.

[USB] USB Coin

Coin Name: USB Coin [USB]
PoW Algorithm: X11
PoW + PoS hybrid
Confirmations for blocks to mature: 40
Re-target difficulty each block
PoW Total Blocks: 6000 PoW blocks
Total POW coins: 11,000,000
40 second block time
PoW block reward: 1000 USB (first 100 blocks reward 1 USB to prevent instamine)
Transaction confirmations: 3
40 confirmations for block to mature
POS starts at 5000 block
PoS Interest: 2%
No premine
No instamine
No IPO
FAIR LAUNCH

https://bitcointalk.org/index.php?topic=707450.0

Kece za nesto vise od sat vremena, pa koga ne mrzi da se prebacuje nek proba da kopa. Dobro cu da razmislim, taman sam nastelovao ovaj Monero.

@ vlax352

Možda da napraviš pool za ovo?

PS. Odložen je launch za 24h...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Uleteo sam u taj esports... za sada 10tak novcica

USB Coin počinje za 15tak min...

I odložen za još 48h...

Poslednja izmena:
Ko zna mozda ovaj usb coin ispadne dobar za kopanje jer ce ljudi isfrustrirani bacanjem para u rentanje rigova odustati na kraju pa cemo moci kopati bez bojazni da ce diff skociti u roku od par minuta.

deluje interesantno, konachno jedan perspektivan novchic u moru shitova :D

Trpa i on sebi u dzep. U poslednje vreme sve sto je tvitovao ostvarilo se.

Krenuo usbcoin.

User Kh/s USB/day
secondsold 4,290,815 268,905.513

Ipak su rentali rigove iako se 2 puta odlagao launch :(

Poslednja izmena:
Taj umbrela ltc je scrypt. Teško da sa gpu možemo protiv ASICa.

Treba da izađe i UVTC, UDRK, UBTC. Videćemo, više puta je odlagan izlazak. Možda bude nešto u startu.

i to ne samo da je scrypt nego je i merge mining tj oni što kopaju LTC će ga dobijati džabe

Nazad
Vrh Dno