shaolin_RS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.01.2006
- Poena
- 350
pa sad ne znam da li ide komanda sa jednom ili dve crte u sgmineru napravi lepo config fajl i jedan bat fajl koji ce ga pokrenuti nadji na netu i prekopiraj
Ispravio sam greske za nas pool, sad sam ga testirao, rade shareovi
COLOR 0A
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe -o stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:6002 --pool-algorithm bitblock --name BBL -u cbdh.1 -p 1 --gpu-platform 1 --intensity 19 -g 2 -w 128 --gpu-memclock 1400 --gpu-engine 1100 --gpu-fan 63 --gpu-powertune 20
evo ovo je neko setovanje za x15 da li smeta sada ovaj intensity za nist5 ne znam mozda je previsok, ja koristim xintensity ili rawintensity posto imam dve karte 270x u zavisnosti od potrebe
Nema sanse da je intensity problem, jer sam nalazio podešavanja sa I 21, problem je što ne prepoznaje one pomenute komande. Nijednu. Bez njih radi ''normalno'', osim što ne vidim ni temperature ni obrtaje u miner-u.
stavite port 3334, taj 3333 se nesto zabagovao a da ne restartujem sad celu masineriju.
Napravi conf fajl kao sto je Eddie napisao sa samo jednim poolom pa probaj sa ovim setovanjima pokreni ga sa bat fajlom ubacis u njega cini mi se sgminer koji je vec.exe -c ovaj config fajl javi rezultat pa ako nije odgovarajuca brzina popravicemo to sa nekim drugim setovanjem
Koliko vidim od ovog rudarenja vise 'leba nema , kad oduzmemo racune za struju i pad cene kompjutera kog smo kupili onda vrlo se malo zaradi.
Pare koje bi ljudi ulozili u hardver bolje da uloze u kupovinu nekog coina.
A i to postaje rizik jer su coinima vec poceli da trguju profesionalci kao sto su na forexu recimo.
Mislim da ce iz ove igre uskoro mali igraci da budu izbaceni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari