Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

Dok se sajt sa kojeg sam rentirao par rigova odbagovao diff je vec otisao u nebo. Pustio sam ih da kopaju dok je diff jos bio jednocifren. :smash:

ma nema sile, dif vec preko 9 :S:
cpu only al juce

Pa to je snaga 10 mojih 4770k :)

{
"blocks" : 47,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 10.25744870,
"errors" : "",
"generate" : true,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 1910178,
"networkhashps" : 20278771,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

Ljudi se sale zbog malog diffa da je gpu :)

Koje sam ja kurceve srece. Odlucim se da umjesto multipoola kopam neki novcic kontam mozda me usere i sta se desi. Kopao sam 2 dana usbcoin i desi se katastrofa. Nisam bas sve stigao da procitam jer sam strasno ljut ali izgleda da se novcic forkovao pred sam kraj pow-a ili je dev pokrao vecinu novcica :S

A ja sam baš dobro prošo sa USB coinom, za 15 sati kopanja sa 20 mhs x11 snage ( 3,2 mhs scrypt ) iskopao 585 USB, prodao ih za 0,022 BTC, što je extra

I ja i poznaniko smo prosli extra, kod shit coina mora biti vise vas aktivnih i da jave kad je izasao na berzu i odmah istresanje :)

Pa cim sam dosao sa posla provjerio sam sta se desava ali bilo je kasno. Imam preko 1k novcica.

Jel uopste radi wallet? Digao sam na brzinu win u virtualboxu ali nece wallet da se sinhronizuje.

Poslednja izmena:
I ja i poznaniko smo prosli extra, kod shit coina mora biti vise vas aktivnih i da jave kad je izasao na berzu i odmah istresanje :)

Istresao bih ja ali je shit izisao jutros na menjacnicu dok sam bio na poslu a wallet mi na kucnom racunaru.
I sedim i gledam kako propada u bunar i nista ne mogu da uradim. I tako sad imam 2k kom sa kojima cu da se slikam.

Poslednja izmena:
Ja koliko sam u toku,ukupna kolicina novcica se nekako magicno udvostrucila,i "neko" se istresao za sve pare.....i nastavio bi jos da se istresa da ovi nisu zamrzli transakcije.

Ko bi rek'o.... :d

EDIT

I,resena misterija.... :D

https://bitcointalk.org/index.php?topic=707450.msg8070472#msg8070472

Ma nije problem u tome, nekako sam i vec navikao na to, nego je ovo postalo full time job, malo li ne mozes da odreagujes vec si u minusu.
AAAA sledeci put ide TW na svim mashinama...

Uh kakav scam slicno ko asiacoin, i bittrex prilicno pogodjen, ostao nam polo koji je vec haknut, mora mnogo ozbiljnije da se pristupi audit novih coina pre nego izadju na menjacnice, bittrex ispao mnogo naivan, pratili kad su glavni admini otisli da spavaju.

Nadam se da niko od nasih nije ulagao btc, ako je najvise izgubljeno par dana kopanja to je jos i dobro.

Poslednja izmena:
Nisam upucen u tematiku ali mislim da bi bilo logicno da se uvede registracija za developere, kao na Bitstampu. Ja mislim da ne postoji nikakva provera i registracija tih ljudi koji izbacuju novcice kako stignu. Ovaj sa USB coinom je podigao prevaru u crypto svetu na jednu stepenicu iznad.
Tako bi na BTCtalku ili nekom novom specijalno napravljenom sajtu izlazili novcici od proverenih devova, kojima se zna lik i adresa i koji bi bili lako dostupni zakonu.

Nisam upucen u tematiku ali mislim da bi bilo logicno da se uvede registracija za developere, kao na Bitstampu. Ja mislim da ne postoji nikakva provera i registracija tih ljudi koji izbacuju novcice kako stignu. Ovaj sa USB coinom je podigao prevaru u crypto svetu na jednu stepenicu iznad.
Tako bi na BTCtalku ili nekom novom specijalno napravljenom sajtu izlazili novcici od proverenih devova, kojima se zna lik i adresa i koji bi bili lako dostupni zakonu.

evo uvode na bittrexu coin audit gde bilo ko može da proveri source coina i da prijavi ako nađe neku prevaru. ide i neka nagrada za to.

evo uvode na bittrexu coin audit gde bilo ko može da[-] proveri source coina i da prijavi ako nađe neku prevaru[/-] uradi njihov posao umesto njih. ide i neka nagrada za to.

juče elite danas usb .. za taj audit mogu da plate nekoga od fee-a koji dobijaju za stavljanje coina na menjačnicu

Ali to je centralizovana opcija. Onda ti možeš da platiš tog istog nekoga da zažmuri :)

Ma bio sam ironičan :D
audit je trebalo da odrade ranije tj da plate programera koji će samo to da radi a fee ne treba nikako da uzimaju. Da li bi bili ovako ravnodušni da su njih klepili za 200 btc umesto trejdere? ''*** desilo se..'' a juče se desilo isto i sa takvim njihovim stavom će i sutra da se desi.

edit: podseti me na south park http://www.youtube.com/watch?v=9u0EL_u4nvw

Poslednja izmena:
Ja sam najgore do sada prošao kad su otkrili da je devloper instant minovao brdo coina na prevaru na cyc coinu. I to zato što kad sam to pročitao prekinuo sam kopanje ko i mnogi. Par njih koje znam što su nastavili kopati su zaradili više nego što bi za mesec dana kopanja... Nikada se kod ovoga ne zna, čak i iz najvećeg scama rudari nekada mogu izvući jako lep profit.

Ko je kopao esports (esc) sad je ok cena na bittrex. Ja sam istresao 4.000 kom na 0.00009, verovatno prerano ali zadovoljan.

Ima li neki novčić koji se sad isplati kopati, ili samo štekate, pa čekate bolje vreme?

Iskopao sam možda 1000 kom svojim mašinama a ostalo sam rentao za oko 0.1BTC

Nazad
Vrh Dno