Šta je novo?

MyIE2 @ ZoNi.Web!

Crni, jesi li uninstalirao staru verziju ili si preko stare instalirao novu ? Jel on zadrzava podeshavanja ako izbrishem staru, pa onda inst. novu ?

Crni je napisao(la):
he... ma, morao sam da update-ujem jos neke stvari na sajtu, ne samo da stavim info...

inace, u mom potpisu se ta informacija nasla oko 15 minuta posle zvanicnog "pustanja u promet" nove verzije...

@ Misha:
if you want to backup only the most important files, I'd suggest these ones: collector.xml, FormData.ini and setupcenter.ini. You should backup your Groups folder (or all .cgp files) as well. Also, you might want to make a copy of the Saved Documents and Saved Pictures folders (if you're using them).

And if you've modified any skins or plugins, they would also need to be copied...

ovo je najvaznije

Hvala Zoni, sad cu da skinem novu verziju pa cu da javim utiske... mada i ne vidim neku preku potrebu jer mi i ova trenutna verzija (0.8.2070) radi sasvim fino i puca samo kad pukne IE, ali na sretju ima onu finu opciju da povrati ono shto sam pre gledao (umro bih da nema te opcije :)) ...

e Zoni SVAKA CAST!!! cheers
odlican plugin poruke stizu za otprilike 30 sekundi.SUUUUUUUUUPER JE!!!
Taman ono sto mi je trebalo!!!

re

Jel za slanje sms poruka treba biti prikljucen na net?
Poz!
Hvala!
I ne mogu da nadjem taj sms plugin, aj mi zoni posalji link ako nije problem!

Re: re

Kaos je napisao(la):
Jel za slanje sms poruka treba biti prikljucen na net?
Poz!
Hvala!
I ne mogu da nadjem taj sms plugin, aj mi zoni posalji link ako nije problem!
:beat: :beat: :beat:
Ne mora ali vazno je da ti monitor bude blizu prozora da golub iz zadnjeg dela lakse izleti i prenese poruku. :beat:

14 Dec, 2003 MyIE2 0.9.11 released Fixed an IE hole, please update.

Tja. Koje sam ti ja srece. Skinem Zonijeve plugine i 0.9.10 kad eto isti dan izadje nova verzija koja ispravlja "IE hole" :rolleyes: ctp;

ZoNi pravac update sajta sad type;

Prso SMS

Vise ne radi slanje SMS-a :(

Bilo je lepo dok je trajalo 8)

Ja imam dva pitanja: auto update mi javlja da postoji ver 0.9.12 a kad klinknem na download daje mi samo 0.9.11, i drugo: nije samo za MyIE ali njega koristim pa mi treba za njega-naime kako da povratim prozor koji me pita da li želim da se "iskačim" sa neta kad zatvorim MyIE, sestra ponekad koristi moj komp pa se zaboravi-ugasi samo browser pa pomisli da se "iskačila" a on piči li piči.

ZoNi, imam probleme sa PopUp-ovima jos od 0.8 Build 2055 verzije, tj. kad blokira neki PopUp ostale prozore minimizuje i pobrlja totalno, pa moram da kliknem na neki tab da bi sve vratio kako je bilo i to me uzasno nervira. Jel imao jos neko ovakve probleme?
Ne verujem da nesto nisam dobro podesio, a primetio sam u poslednje vreme (verzije 0.9) da imaju problema sa QuickSave-om, tj. snime mi praznu stranicu ctp;
Ima li resenja za ovo?!

nisam cuo ili primetio za takav problem sa pop-upovima... postoji onaj da nakon blokiranja popupa, MyIE2 "ode" u pozadinu... ali, ako sam te dobro razumeo, to nije "tvoj" problem...

QuickSave - taj problem se povremeno javlja, mada ga ja nikada nisam imao...

mozda bi tvoj problem resila sveza instalacija MyIE2? probaj: instaliraj u drugi folder, pa vidi onda...

Meni ne radi History.Na kopliko god sajtova bio history je uvek prazan!
HEPL :mrgreen:

a) Options-MyIE Options-When closing-destikliraj clear history. Ako opet nece onda
b) Idi u "Internet Options - General", pa onda pri dnu imas opciju "Days to keep pages in history" i tu ti je verovatno nula. Pa ti upisi broj dana koliko hoces da pamti. Ako i to nece, onda
c) Moguce je da si u nekom programu (neki tweaker, antivirus) aktivirao opciji clear history on exit ili nesto slicno.

Jedno glupo pitanje....
....nikako da nateram myie ( ovu verziju 0913 ) da kad ubacim rech u onom search engine-u da mi trazi preko google-a....shta god da shtikliram ili sve odshtikliram on trazi preko steadysearch ili tako vec neshto...chak sam i u regestry-u ubacio da mi engine bude google pa makar i u address baru ukucao samo rech on ce da trazi preko google-a.....na predhodnoj verziji je sve radilo OK....jel ja to neshto greshim ili....????? :confused: :confused:

:wave; :wave;

Nazad
Vrh Dno