vrlo kratko objasnjenje:Misha je napisao(la):uvek sam se pitao, zashta sluzi ovaj simpe collector ?
da... samo ga raspakuj u Languages, odes u Options - Advanced, pa izaberes Srpski i restartujes Maxthon...Ivan™ je napisao(la):Kako da ubacim srpski prevod? Je'l treba da ga ubcim u ono Languages ili šta?
Pa maxthon valjda podrzhava firefox?radar je napisao(la):Koristio sam dosta dugo MyIE2 i citajuci sve diskusije na ovom forumu resih da probam Firefox. Ono sto mogu da kazem posle kraceg koriscenja je da je jedina stvar koja mi stvarno nedostaje sa MyIE2 je Alias funkcija. To je ono da na primer ukucam samo slovo B i opalim Enter i otvori mi se Bencmark sajt. Trazio sam ekstenzije za Firefox koje bi ovo odradile, ali ih nisam nasao. Ako neko zna resenje neka javi.
Options->MyIE2 Options->Tab->Tab Position->Tab at Top :eyebrows:T-Mac je napisao(la):E Zoni imam verziju 0.9.27.. i ne znam kako sam to uspeo ali sam traku u kojoj se nalaze svi otvoreni sajtovi prebacio u donji deo prozora.
Kako da je vratim???
probaj sa No DL opcijom - kod mene je tako radilo!The Minister je napisao(la):Imam caskom jedno pitanje, zasto u tu listu download managera nisu ubacili GetRight???
ZoNi je napisao(la):exportuj ih iz IE-a - isti su to favoriti!
ZoNi je napisao(la):mislim da ce vise od 100 (99, valjda) biti vraceno u finalnoj verziji... bilo je nekih problema na Win98 sa vise od 100, pa je zato privremeno iskljuceno
broj otvorenih tabova je mnogo njih trazilo, tako da verujem da ce to ponovo biti vraceno!
inace, moja preporuka je da se takva pitanja postave direktno na Maxthon forumu... brze je... (a za prvo pitanje moze se search-ovati taj forum - znam da je bilo takvih pitanja, ali nisam obratio paznju... ja imam samo jednu grupu sa 10ak linkova)
ZoNi je napisao(la):@ ivo.r: evo, sad sam probao da exportujem iz Maxthona 1.0.0220 i sve radi lepo... Pita me gde da snimi, ja kazem na desktop, i on snimi na desktop...
ZoNi je napisao(la):@ DS9: hm... hoces ja da te registrujem? (ako da, koji email da stavim?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari