ha, ha... naravno, zato sto je pronadjeno onih 0.5% sajtova koji se bolje prikazuju u Mozilli :beat:random je napisao(la):Na tim screenshotovima se lepo i vide razlike između ova dva engine-a.
random je napisao(la):Sa IE-om moraš da čekaš dok se sve ne učita.
ZoNi je napisao(la):...
ha, ha... naravno, zato sto je pronadjeno onih 0.5% sajtova koji se bolje prikazuju u Mozilli :beat:
who cares about validan HTML!random je napisao(la):A da je pritom validan HTML.
NE pravim JA MyIE2... ali, ne verujem da ce se praviti "MyOpera", jer je cilj prvenstveno pokrivanje potreba korisnika free softvera...Matthias je napisao(la):Zoni, jel ces nesto slicno da pravis i za prave browsere kao sto je Opera?
Npr. MyOpera :mrgreen:
ZoNi je napisao(la):...
NE pravim JA MyIE2... ali, ne verujem da ce se praviti "MyOpera", jer je cilj prvenstveno pokrivanje potreba korisnika free softvera...
inace, Opera vec ima mnoge stvari koje su u MyIE2...
pa, NIJE free - placas je ili novcem ili time sto ce ti Opera s vremena na vreme "krasti" deo propusnog opsega (koji si opet platio novcem!)... [naravno, postoji i "onaj" nacin, ali to opet pokazuje da Opera nije free...]Matthias je napisao(la):A Opera kao nije free?
mislis: da ljudi predju na MyIE2? (njega?) Uzgred, naravno da MyIE2 moze da snimi stranicu u jednom fajlu (mht) - kao sto i IE moze!Matthias je napisao(la):Posto vec i ima mnogo stvari kao MyIE pravo je vreme da ljudi predju na njega.
Da mu jos stave i opciju da snimi stranicu u jednom fajlu bilo bi lepo.
Ne znam zasto, ali popup-ovi sa tog tvog cjb-a redovno :butt: IE ctp; !!ZoNi je napisao(la):za one koje interesuje: nekoliko novih i korisnih(?) pluginova se nalazi na http://myie2.zoniweb.cjb.net ... takodje, najnovija verzija programa, prevoda na srpski, nekoliko novih skinova (izdvojio bih Noia 3.0) itd...
pozdrav
Upravo toZoNi je napisao(la):ne razumem... sta si 'teo da kazes? da cjb popupovi sye8u IE?
ma, verovatno cu uskoro da uzmem svoj domen... nego, ja cekam da nas NIC i Vlada dozvole i fizickim licima domene... nesto mi se cini da to nece uskoro![]()
1. hm... nisam primetio... osim onih novih dosadnih pop-upova, koje default postavke pop-up filtera u MyIE2 ne mogu da ubiju...Crni je napisao(la):...
1. Upravo to.
2. Sto se NIC-a tice tu se izgleda jos dugo nece menjati politika, pa potrazi nekog "privrednika" da ti pomogne O.
1. To za pop-up filter stoji, ali nisam uvek u prilici da koristim pop-up filterZoNi je napisao(la):...
1. hm... nisam primetio... osim onih novih dosadnih pop-upova, koje default postavke pop-up filtera u MyIE2 ne mogu da ubiju...
2. ma, nije to problem... nego, ja 'teo posteno, da to bude stvarno moj domen...
Ma i ja sam zaboravio da napomenem da se ono sivilo desava u MEZoNi je napisao(la):ps. Crni, sad sam tek skontao da su kod mene scrolbarovi u MyIE2 isti kao u npr. Windows Exploreru!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari