- Učlanjen(a)
- 25.11.2017
- Poena
- 20
A dobro, ovo vec obecava, blizu smo tj na mojoj si opstiniMirijevo BG
Inace, meni su pre 2 dana sami povecali brzinu u ruteru sa 54 na 66 Mbit, zasto to samo oni znaju.
Poslednja izmena:
A dobro, ovo vec obecava, blizu smo tj na mojoj si opstiniMirijevo BG
U BG je.@Invoker
Izgleda da je tvoja konekcija "probna" za VDSL2 vectoring.
Na preko 500 metara parice, tebi su pustili 70/9, plus ti je SNR download 20dB sto je odlicno.
Ti si trenutno kod Telekoma na adsl10?
Ako te ne mrzi ajde saznaj koja ti je tacno duzina parice (mozes preko mts chata na njihovom sajtu ili mail ili 0800100100).
U kojem si gradu?
Ima dosta i FEC Errors. Kakve su to greške i na šta utiču?Zanimljivo 1:1 net kod TS. Haha
Samo koliko vidim imas dosta CRC gresaka one mogu uticati na DL brzinu.
FEC je ok to nije lose to su korektivne greske, govori da parica i nije u najboljem stanju ali su ispravljene tako da njih ne treba uzimati za nesto sto je lose.
Ne znam da li si me razumeo?
Brdo gresaka.
preko 1,5km duzina parice..
na toj duzini cak ni ne prebacuju na VDSL
Zašto ljudi čupaju kosu i paniče, kad vide ijednu grešku? Ako je brzina postojana, ako nema pucanja konekcije i ako su podaci verno preneti, nema potrebe se toliko obazirati na to.
Ne.
Ljudi na toj dužini imaju 20/4.
Slab računar, problem sa pregrevanjem, problem sa internetom, problem sa serverom odakle se film stream-uje, problem sa grafikom (ako koristi hardversku akceleraciju)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari