Imam ja od prvog modema Huawei Aolynk DR814Q aktivan PPPoE kojeg sam dobio pre 11 godina i posle 3god. dobio nov, ali su npr. kod modema ZTE H267N koji sam pre nekoliko meseci menjao zbog problema sa Wi-Fi posle nekih 30-tak dana ugasili PPPoE!Kad, 5 godina kasnije? :d
Upravo to, za autorizaciju!Za autorizaciju konekcije.
.yu je i na novim uređajima, ne znam zašto taj segment u user-u nisu menjali na .rsRadi sa starim modemom, proverio juce, cak u korisnickom imenu postoji oznaka .yu jos iz doba jugoslavije. Mislim da moze bilo sta da se ukuca i da ce raditi.
Juce uzeo box 3 i sve radi super. Interesuje me da li mogu da umesto ZTE modema koji sam dobio da stavim Pirelli modem koji imam od ranije a koji je kupljen polovan a vec je setovan za MTS. Pirelli je znatno kvalitetniji od ovog.
Primetih da mi je skocio ADSL2+ net sa 13.5mbit downstream [sto sam imao X godina] na 15.5. Upload mi je ostao isti, 0.8mbit.
Moram opet da skoknem do telekoma, nisam odavno, da ih ponovo smaram za VDSL. Non stop su mi ranije nudili samo 10/1 paket, "moja konekcija ne moze bolje".
WTF, pa ima par meseci tome.MTS digao brzine upload-a, wow...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari