Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Moj otac boluje od parkinsonove bolesti, slabo je pokretan i teško dementan. Možete zamisliti koliko bi meni bilo opterećenje ići s njim kod notara ili dovoditi notare kući... Sem tog to je trošak plus za notara, duplo se naplaćuje, odakle?! Zašto se izlagati nepotrebnom trošku? Zašto ne može sa ličnim kartama, plaćenim računima unazad xy meseci? Po kojoj logici, znam nekoliko primera, na priključku koji je tuđe vlasništvo može bilo ko da prikluči iptv i adsl bez prisustva vlasnika, sa nekom izjavom i kobajagi potpisom a isto to ne može da otkaže sin bolesnom ocu? Ili recimo iz tv menija se može kupiti bilo koja njihova usluga, ali otkazivanje mora vlasnik...Skroz nenormalno i naopako.

Kada pričate o udaljenosti od centrale, jel se ona odnosi na vazdušnu liniju?

Sem tog to je trošak plus za notara, duplo se naplaćuje, odakle?! Zašto se izlagati nepotrebnom trošku?
Написао сам да је мтс слао екипу код мене да мајка и ја нешто пребацимо, напиши им мејл и објасни, надам се да то и даље раде. Фрај.

Pozdrav drugari! Koristim telekomov net, iptv i fixnu telefoniju. Ugovorom sam bio vezan do 20 jula. Sad bih želeo da otkažem sve to, da pređem kod drugog provajdera. Problem je u tome što je sve te usluge potpisao moj otac svojevremeno, pre 5,6 godina, računi dolaze na njegovo ime. Ja želim to da otkažem, ali me uslovljavaju njegovim prisustvom. Problem je što on boluje od teške bolesti i tako nešto je nemoguće... Šta mi je činiti?

Moj otac boluje od parkinsonove bolesti, slabo je pokretan i teško dementan. Možete zamisliti koliko bi meni bilo opterećenje ići s njim kod notara ili dovoditi notare kući... Sem tog to je trošak plus za notara, duplo se naplaćuje, odakle?! Zašto se izlagati nepotrebnom trošku? Zašto ne može sa ličnim kartama, plaćenim računima unazad xy meseci? Po kojoj logici, znam nekoliko primera, na priključku koji je tuđe vlasništvo može bilo ko da prikluči iptv i adsl bez prisustva vlasnika, sa nekom izjavom i kobajagi potpisom a isto to ne može da otkaže sin bolesnom ocu? Ili recimo iz tv menija se može kupiti bilo koja njihova usluga, ali otkazivanje mora vlasnik...Skroz nenormalno i naopako.

Ne moraš uopšte da odlaziš u njihove poslovnice, ni ti niti otac, niti moraš da se bakćeš sa notarima i ovlašćenjima i trošiš novac.
Jednostavno im napiši i pošalji preporučeno pismo - želim to i to, tako i tako, zbog toga i toga ... i na dnu matični i broj LK tvog oca i njegov potpis (ako on nije u stanju da se potpiše, ti ga iskopiraj). Ako bude bilo potrebe za daljom komunikacijom - poštar vama donese njihovo pismo, pa ti opet preporučenim pismom njima odgovaraš, ugovaraš itd.

Takav vid komunikacije je generalno bolji i za potpuno zdrave ljude koji mogu da odu do poslovnica, jer ostaje zabeležen trag šta je ko rekao, tj. napisao, tražio, obećao itd. Jedino što je sporiji.

To sto ti trazis je skroz nelegalno, i ne bi smelo da se dozvoli nikako. Nazalost za tebe, ali razmisli koliko bi to zloupotrebo bilo (i BILO JE).
Probaj ovo sto calexx kaze, ako ne moze, onda moras Notara.

^

Na suđenjima u Hagu se svodoči preko video linkova, dakle ne ličnim prisustvom u sudnici, a ti moraš biti lično prisutan u istoj prostoriji sa notarom ili nekom MTS službenicom, da bi zaključio ili raskinuo nekakav ugovor o IPTV, ADSL ili sličnoj banalnosti?!
Pa šta bi onda Dacha78 trebao da radi kada bi on i njegov otac živeli u Australiji? Da plaća avion 30.000 kilometara notaru da dođe u Australiju i nazad ili sebi do Srbije i nazad?

2Dacha78

Samo im bre napiši preporučeno pismo - zahtev (kao da ga je napisao otac) i gotovo. Dužni su i da odgovore i da urade šta treba uraditi. Lična prepiska se isto smatra ličnom komunikacijom.

Ako zivis tako daleko, ili avion, ili notar ili u ambasadi/konzlatu Srbije tamo.

Ne moze to tako legalno, kako ste vi zamislili, nigde to ne funkcionise tako. Samo vam se cini, jer vani svako ima punomocnika :)

Ко тебе тера да мериш? Питаш њих, они погледају документацију и кажу колико си далеко и шта може.

Pa da znam šta da očekujem? Da me ne prave budalom ako znam da sam u dometu od 1km od centrale, a da mi prodaju pricu da nemogu dobiti veću brzinu. Jel sad jasnije?

Dajem sansu Telekom ADSLu, nadam se da me nece izneveriti ;)

Heh tako sam i ja i ne mogu da sacekam da mi istekne ugovor. Imam jos 1 god :)
Ako mi puste net veci od 5Mb onda IPTV izbacuje medijske greske a kad poprave IPTV onda se net opet vrati na 5 :)
Doduse i u ugovoru pise do 10...
Pre promene na novu opremu je sve radilo kako treba. Ne daju mi da se vratim na staru opremu :)

Kakvi su ovo kraljevi iz telekoma, juce me zove zena da mi javi da su proverili i ne mogu vise od 10mbita da uzmem, a danas me zovu da mi ponude vec net od 10mbita :D, ja im odogovrim pa juce su mi rekli da ne mogu vise od 10mbita, na to ce ona a pa onda ne mozete :D.
Pa mi pokusala na uvali iptv, koji sam inace prosle nedelje otkazao :D, kao mozda nekom drugom u porodici treba ako ja necu gledati, neverovatni su :D.

Leva ruka ne zna sta desna radi - da je pacijent, isao bi na tretman mozga :)

Bitno je da su 1 din, nije bitno koji su tableti :p
Nisu još postavljeni na sajt u sekciju "uz kučni internet" ali ne bi me čudilo da ponuda bude manje-više ista kao ovih par što nude uz Box.

Nista novo a ni brze!
Reklama kao reklama, vrte je vec sest meseci a od ulaganja u infrastrukturu ni traga a ni glasa!
Dok ne pocnu da masovno postavljaju isturene stepene nista od brzog interneta, a reklama vazi samo na papiru i da se direktori marketinga hvale kako se nesto radi!

kod mene je uradjeno, ranije nije moglo više od 10, sad 50 samo šiba.

ne razumem koja je poenta da nakon 2 godine placam istu cenu za istu brzinu neta, nit ima tableta ili onog kompa sto je bio vec samo 2 meseca gratis bzv za obavezivati se na 2 god zbog toga razlika 200 din mesecno

Nista novo a ni brze!
Reklama kao reklama, vrte je vec sest meseci a od ulaganja u infrastrukturu ni traga a ni glasa!
Dok ne pocnu da masovno postavljaju isturene stepene nista od brzog interneta, a reklama vazi samo na papiru i da se direktori marketinga hvale kako se nesto radi!
Да поделим информацију, НС веома озбиљно раде у погледу истурених степена (outdoor huawei), буквално се појављују у протеклој и овој години на сваком кораку, или прецизније највише их уочавам дуж главних булеварских праваца. Раде плански. Похваљујем.

Да поделим информацију, НС веома озбиљно раде у погледу истурених степена (outdoor huawei), буквално се појављују у протеклој и овој години на сваком кораку, или прецизније највише их уочавам дуж главних булеварских праваца. Раде плански. Похваљујем.
Da to su samo veci gradovi, a mesta oko njih ni da pipnu!?

Bas zbog tog što ih nije briga za manja mesta u našem selu su završili sa adsl-om.Juče smo montirali wifi na 5gh,u ponedeljak svi raskidamo ugovore a oni nek se e...bu sa njihovim brzim netom od 0,7mb koji smo plaćali kao da imamo 50mb.Kad bi ovo uradili svi gde lelekom neće da uradi medjustanice i ostali bez korisnika koje sisaju kao ovce garantujem da bi počeli sa radom i poboljšali kvalitet usluge.I još samo da dodam,kako je lepo imati net brzine 9-10mb posle mučenja sa lelekom,zao mi je što ovo nismo uradili pre nego ih molimo godinu dana da urade nešto,a rešenje je bilo krajnje jednostavno

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока

I kod nas 5 GHz raste, brzuna sve veća, kad prešiša ADSL: Papaaaaa Lelekom.

Sent from Tunguzija.

Dupli post greškom..

Nazad
Vrh Dno