Jesu slazem se, ali pozadina svega toga je da u tim selima nisu bile ni digitalne centrale a kamoli optika do njih.Tako da su to morali da urade, a istureni stepeni su bili jedino logicno a ujedno i najjeftinije resenje!Ne mogu da se slozim sa tim da ne rade nista, u Gornjem Milanovcu su ove godine pokrili sva sela i svaki zaseok posebno sa isturenim stepenima sto je za svaku pohvalu.
I kod nas 5 GHz raste, brzuna sve veća, kad prešiša ADSL: Papaaaaa Lelekom.
Sent from Tunguzija.
Dupli post greškom..
Da,apsolutno ih nije briga.Kao prvo,ovde kod nas u telekomu rade neznalice,pojma nemaju pa tako nemogu ni da pomognu,nemam pojma ni kako se zaposlili ni ko ih zaposlio.Drugo,da hoće da pomognu oni bi posle hiljadu molbi i ko zna koliko poziva možda nešto i uradili.Treće,kod mene ima preko 2500 hiljade vikendica i ljudi plaču za fiksne telefone,njihov odgovor je uvek isti,radimo na proširenju,bičeve obavešteni.I tako,par godina unazad.Ej bre u 21 veku ti nemaš fiksnu telefoniju u turističkom mestu.I na kraju,zašto bi država dala lovu lelekomu da radi na svojoj mreži i dali korisniku ono što plaća?Da bi se direktori i elita iz lelekoma i dalje ku....rcila sa skupocenim satovima,automobilima i ostalim perverzijama?Mani me se druže branjenja telekoma,možda je nekom dobar ali za mene ne postoji gori.Šta misliš,kako je nama dok čitamo kako po gradovima imate 50,60,100mb protok a mi molimo da nam puste bar 3mb da bi to radilo iole normalno?Telekom bas briga za manja mesta?
A sta tek da se kaze za privatne operatere? Oni to nece pokriti sve dok ih drzava ne subvencionise da to urade!
"Pa normalna stvar da ce da bude bolje i laksa stvar u telekomunikacijama ...!Ja sam ceko 64 godine, a moj otac i moja majka isto 85 godine i baba i deda 90 godine, znaci 300 godine!"http://informer.rs/vesti/ekonomija/...m-pravi-prekretnicu-telekomunikacijama-Srbiji
Sad sam video ovu temu ali sam ovaj tekst postavio i u temi o vdsl-u, možda je ovde prikladnija ova vest, a nadam se da ćemo imati u skorijoj budućnosti FTTH kako najavljuju.
using TT
VDSL2? ZTE ZXHN H367N, najbolji je u klasiStvarno, može li neko da poređa HG uređaje hronološki i da da osnovne razlike? Ja na Huawei sajtu nisam našao.
Naravno, mislim na uređaje iz mts-a.
ADSL? HG532e, najbolji je u klasi!
Imao sam ga jedno vreme i stvarno nikada nije stucnuo ili zabagovao!hvala, ima da im kampujem tamo dok mi ga ne daju![]()
Tako i meni kada sam uzimao dodatnu BBTF liniju umesto ADSL dali VDSL modem, za koju godinu kada budem prelazio na VDSL tehnologiju i kada se steknu uslovi (postave istureni stepen) onda nema drndanja i vracanja modema!Ja otisao da mi zamene, hg532 imali samo stari neki otvaran, dali mi nov iz kutije ZTE, nisam obracao paznju... Sednem u kola,kad onk vdsl2 modem pise... Jel ce da mi radi uopste na adsl?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari