https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi
Dole na dnu stranice piše standardna ponuda.
Ne znam u cemu je fora,kad kliknem na ovaj tvoj link sto si postavio opet dobijem gresku 404.
Ako ugovor nije raskinut od jedne strane znaci da vaze odredbe iz ugovora iako je prosao period od 2 godine sve dok jedna strana ne zatrazi raskid ugovora.Budi srecan, ranije je bila veca cena, dobro je da su te na ovu ostavili.
A po cemu bi ti pisalo u ugovoru koja je cena posle ugovorne obaveze? Ona pokriva samo UO period.
Ranije je bilo nefer, cene su bile i duplo vece van UO, hocu reci, sada je 200din razlike, za toliko se informisite sami koja je cena posle UO. A sigurno nece biti ista kao i tokom UO, kada imate beneficiranu cenu/uredjaj.
Uz bilo koji. Na 20 mb protoku doplata za Teslu je 3000 (paket 1700).Uz koji paket nude Teslu, na sajtu ima samo uz mobilni net?
Možda ovaj Lenovo jedino za 1 din uz box, vrv vredi više od 2*2149din.
Te cuvene Telekom povoljnosti ugovor na 24 meseca 1550 din brzina 10.Taman da im sutra vratim ruter.@Amil, ugovor nije raskinut. Ugovorna obaveza je prestala i pise u aneksu da prestaje obaveza, kao i povoljnosti kroz 24 meseca.
Nazalost, ne znam koje su to normalne zemlje, posto US, Canada i UK to nisu izgleda, jer tamo jedva cekaju takve slucajeve![]()
Tableta će biti samo uz Box ili i uz klot adsl?sto se tableta tice trenutno ih nema ali bice verovatno "kao" nazvace me za 10 dana
Treba da srede i ubace jos par modela,tako kazu.Zato je uz box doslo 6 tableta.
Pogledajte prilog 209611
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari