Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Oba za dinar ili ILI/ILI za 1rsd?

Oba, dve pretplate za 1 din., i tablet za 1 din.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Bio sam na 2 godine na ugovoru,10 brzina,i proslog meseca mi istekne ugovorna obaveza.Danas mi stigne racun umesto 1560 kao i uvek 1749 WTF.Odem u poslovnicu i tip kao to je ta cena kad istekne ugovor.Rekoh gde to pise na sajtu ili ugovoru kaze ne pise ali to je to.Pokazem mu cena za brzinu 10 nije se menjala otkad sam ja uzeo i dalje je 1550.Kakva raspad firma.

^ sdfafsdfasfasdf.JPG

Budi srecan, ranije je bila veca cena, dobro je da su te na ovu ostavili.
A po cemu bi ti pisalo u ugovoru koja je cena posle ugovorne obaveze? Ona pokriva samo UO period.

Ranije je bilo nefer, cene su bile i duplo vece van UO, hocu reci, sada je 200din razlike, za toliko se informisite sami koja je cena posle UO. A sigurno nece biti ista kao i tokom UO, kada imate beneficiranu cenu/uredjaj.

Danas sam bio do Mts-a da bih obnovio ugovor. Hteo sam i neki tablet. Trenutno Lenovo tab 2 A7 i Tesla M8 3G. Tesla mi odgovara jer ima slot za sim, ali pitanje je da li je zakljucan na Mts. Ja bih uzeo tablet sa sim slotom, ali bih u njemu koristio Telenorovu karticu. Da li neko zna da li tableti zakljucani? Radnica mi kaze da misli da jesu, ali nije sigurna. Sutra bih isao da uzmem uz Box 2 kada bi slot bio slobodan. I da li moze Tesla da se dekodira?

Uz koji paket nude Teslu, na sajtu ima samo uz mobilni net?

Možda ovaj Lenovo jedino za 1 din uz box, vrv vredi više od 2*2149din.

Poslednja izmena:
Budi srecan, ranije je bila veca cena, dobro je da su te na ovu ostavili.
A po cemu bi ti pisalo u ugovoru koja je cena posle ugovorne obaveze? Ona pokriva samo UO period.

Ranije je bilo nefer, cene su bile i duplo vece van UO, hocu reci, sada je 200din razlike, za toliko se informisite sami koja je cena posle UO. A sigurno nece biti ista kao i tokom UO, kada imate beneficiranu cenu/uredjaj.
Ako ugovor nije raskinut od jedne strane znaci da vaze odredbe iz ugovora iako je prosao period od 2 godine sve dok jedna strana ne zatrazi raskid ugovora.
By the way u kulturnim zemljama posalju email ili obavestenje uz zadnji racun i objasne nece vise biti ova cena ako hocete dalje bez ugovora vazi nova.
I cena od 1749 za 10 Mbita je skandalozna u 2016 godini.

@Amil, ugovor nije raskinut. Ugovorna obaveza je prestala i pise u aneksu da prestaje obaveza, kao i povoljnosti kroz 24 meseca.

Nazalost, ne znam koje su to normalne zemlje, posto US, Canada i UK to nisu izgleda, jer tamo jedva cekaju takve slucajeve :(

@Amil, ugovor nije raskinut. Ugovorna obaveza je prestala i pise u aneksu da prestaje obaveza, kao i povoljnosti kroz 24 meseca.

Nazalost, ne znam koje su to normalne zemlje, posto US, Canada i UK to nisu izgleda, jer tamo jedva cekaju takve slucajeve :(
Te cuvene Telekom povoljnosti ugovor na 24 meseca 1550 din brzina 10.Taman da im sutra vratim ruter.

Za 450 dinara vise. Imas 50, bez ugovora. Ako imas uslova

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ista cena izadje, to i jeste problem :(

info: ovih 6 meseci gratis u pricnipu vazi za nove korisnike rece mi da nisam u mogucnosti protokola za to, a sto se tableta tice trenutno ih nema ali bice verovatno "kao" nazvace me za 10 dana

ne znam za box ali ni ja nisam vlasnik telefona ali je adsl "klot" na moje ime, nema za sad ali bice

Ok, super. Istekla mi je ugovorena obaveza za adsl, zato se raspitujem, da li da obnovim ugovor ili da sačekam malo.

Послато са GSmart_Classic уз помоћ Тапатока

Jasno ali sta nude 20/1 4 meseca free po 1700 2 god!, bzv bolje nek ostane ovako (10/1 po 1750), ako bude tablet sa sim karticom jedino cu to i uzeti, mada i PTT neki put skrese cene mislim da od skoro mogu i ovde da sklopim ugovor bez cimanja po bg

Ako dobro računam, najviše se isplati ADSL 50/2 + fixni za 49 997din za 24m
box 2 sa 50/2 je skuplji 51678
dok za 20/2 net, box2 je nekih 300 din jeftiniji od adsl 20/2+fixni u konačnom zbiru.

Jel daje telekom neki modem da je AC wireless? Posto ovaj sad daje jednu crtu na 2 metra od njega.Sad imam HG552a1

Nece ni davati sve dok Huawei ne izbaci AC home rutere koji su jeftini.

Nesto ne valjda sa time, na 2m treba da shiba bilo koji ruter, ako nema neko uzasnog zagusenja, verovatno je pokvaren wifi modul (ili imas bas zagusenja)
Pokreni na telefonu Wifi Analyzer pa vidi, i javi sta kaze kolika je jacina signala za tvoj ruter.

Bio juče u telekomu i reče mi žena da svi tableti koji važe za box paketa važe i za kućni internet i da se mogu uzeti uz ugovornu obavezu iako na njihovoj stanici nema ništa od ponuda za tablete za net.

Treba da srede i ubace jos par modela,tako kazu.Zato je uz box doslo 6 tableta. :D

Pogledajte prilog 209611

Koji od ovih tableta njvise vredi uzeti. Alkatel 8 mi se cini za sliku i dijagonalu najbolji, sad u firmi koriste kolege alcatelove one touch mobilne i nisu sjajani (greju su dosta, prave probleme). Opet lenovo bi trebalo da je kvalitetnije po izradi. Meni treba tab za gledanje videa (youtube varijante i nekih tutoriljala, ne toliko filmovi) i za citanje i surf, eventualno nekad da odigram neku igru ne previse zahtevnu tipa WD...

Nazad
Vrh Dno