Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Nije, ne brini imaces garanciju.

vdsl2 je u pitanju.Meni je valjda negde oko 720 metara udaljenost od poste i moze ovaj paket od 20.
Kada sam pitao za buducnost i paket od 50mb kaze sluzbenik da ce da "pojacavaju" pa ce moci i taj veci paket...
Bez isturenih stepena tj.mini IPAN-a nema nista od 50 Mb/s za sve nas koji smo preko 500 metara od DSLAM-a u centrali! :(

Upravo tako moracete da sacekate da vam se ipanom i optikom priblizi da bi mogli vece brzine da ostvarujete, meni zal sto ja mogu samo 98Mbit, ccccccccc :(

Upravo tako moracete da sacekate da vam se ipanom i optikom priblizi da bi mogli vece brzine da ostvarujete, meni zal sto ja mogu samo 98Mbit, ccccccccc :(
Meni na 1500 metara zal sto ne mogu ni punih 20 Mb/s da izvucem! :wall:

***, sudbina nadam se da ce pored tebe "nici" ipan uskoro.

Hvala na lepim zeljama,ali mislim da od toga nema nista!Mesto je udaljeno od Beograda oko 11 km i ima oko 4000 stanovnika,ali glavni problem je taj sto bi trebalo mnooogo IPAN-ova jer naselje nije gusto i postoje telefonski priključci i na oko 3000 km od centrale!
A cini mi se da je tu i jos jedan problem kod mini IPAN-a odakle uzeti struju ,jer lako je u zgradi gde imas struju pa samo bocnes na zajednicku a ovako na sred ulice...,mozda i gresim? :(

Ljudi trebalo bi da javljate da li bez problema vi kojima je istekao ugovor dobijate
taj reklamirani VDSL 20/2 sa novom opremom i dodatnim ASUS tabletom za 1699dinara na 24m ugovora.

Ja sam vec bio pod ugovornom obavezom Net 20/1 i presao sam sad na Net 20/2 + Tablet. Uzeo sam Asus tablet i dobio sam novi VDSL modem ZTE ZXHN H168N.

Sto se tice korisnika koji nisu pod ugovornom obavezom isto vazi ova akcija Net 20/2 + Tablet. Mojoj devojci je odavno istekao ugovor i rekli su joj u poslovnici da moze da uzme ovaj paket + tablet ;)

Poslednja izmena:

Hoće "obavezno", ima niču kao pečurke posle kiše, čim ih kupi DT. Naročito na mestima gde 30 godina nisu zamenili "razvodne kutije" ili kako se već zovu ova trula sr*nja na banderi do koje dolazi podzemni kabl.

Meni dali hg630 ?
Jel jos neko dobio ovaj model, a koliko sam video svima ispred mene su davali isti taj modem...

dobio sam novi VDSL modem ZTE ZXHN H168N.

Da li su te već prebacili na VDSL ili se kačiš i dalje na ADSL (bio kod dede penzionera juče, koji je uzeo umesto ASUSa "havajca" misleći da je model koji ima 3g)

Brzina mu je "zaglavljena" i dalje na 10/1mbit koliko je i pre imao...

Da li su te već prebacili na VDSL ili se kačiš i dalje na ADSL (bio kod dede penzionera juče, koji je uzeo umesto ASUSa "havajca" misleći da je model koji ima 3g)

Brzina mu je "zaglavljena" i dalje na 10/1mbit koliko je i pre imao...

Nisu mi jos prebacili, ako sutra pre podne ne prebace moracu da ih podsetim :D Drugar je u petak potpisao ugovor i do juce je imao stari paket 10/1, pa sam mu rekao da ih pozove i danas su mu ukljucili.

I kod mene su sa zakasnjenjem povecali brzinu na 20/2, da li je jos neko dobio ZTE h168n? imam problem sa torentima, stoji mi "connecting to peers" i tako je na vise racunara a ne umem da iskljucim firewall na ruteru, nema nigde te opcije??

resen problem sa torrentima, ako nekog zanima, morao sam da zovem telekom da bi mi daljinski skljucili firewall

Imam trenutno 20/1 i EchoLife HG520s; ukoliko bih zeleo 20/2 da li bi morao uzeti novi modem?

Da

Dobio sam HG630 ali mi jos nisu promenili download i upload brzinu, da li ce oni to uraditi bez moje interventcije ili cu morati da ih pozovem? Kakav je ovaj modem?

Pa, pošto se lik nije javio ni posle skoro dve nedelje odem ja juče u telekom i Asus tablet nema i neće ih više ni biti, verovatno su dobili 2 ukupno i to je to a nema trenutno ni Huawei pa mora da se čeka neodređeno vreme.
Inače od kad bio kod njih da pitam za uslove net mi prilično loše radi, na momente zakuca i vuče se kao pijan. Moj 10/1 izgleda ovako, i to su još odlični rezultati kako ume da bude.
4499501948.png

Tesko da ti imas uslove za net od 20mb/s tako da zaboravi na tablet.
Oni prvo moraju da provere da li imas mogucnosti za vdsl, ako nemaš nista od promocije..

Evo i mog iskustva sa promocijom.
Stigla reklama uz račun za adsl, ja se primio, taman 20mb/s i tablet, odlično :)
Posle par dana se nakanim da pozovem telekom, čekao sam 10-15 minuta dok se uopšte neko javio, pa me taj neko prebacio kod kolege, još par minuta čekanja. Najzad se javi lik, ja kažem šta mi treba, da već imam ugovor od prošle godine ali ako može da se poništi pa da uzmem ovu promociju, proveri on i ne može.
Pa dobro, što ste mi poslali reklamu? Šaljemo svima. Što šaljete svima ako manjina ljudi ispunjava uslove? Pa eto tako.
I ništa, odustanem.

Prođe nedelju dana zovu me da mi ponude box paket, a živim u iznajmljenom stanu i oni to znaju. Pa me devojka ubeđuje da ja prenesem fiksni na sebe itd. Rekoh, jel' može ova promocija?
Samo trenutak, da proveri, može ali ne ispunjavam tehničke uslove.
Kako sad može pa ne može? Tu mi je već bilo sumnjivo malo :D

Odem u MTS poslovnicu, kažm liku da imam ugovor, da sam uzeo promociju prošle godine itd. Kaže nije problem, proverio je on, ali nema tablet na stanju pa da dođem sledeće nedelje.

Danas sam bio u istoj poslovnici i posle 10 minuta nekog pretraživanja, radnica kaže ne može. Pa kako sad ne može? Kolega je rekao da može prošle nedelje.
Pa znate, niste u tom segmentiranju.
Gde nisam? Kakvo segmentiranje?

Pa ovo, ono, bla-truć, ne može. Možda neki drugi put.

Znam, živimo u Srbiji ali ovo je *****luk. Jel' neko uspeo da izađe na kraj sa njima i kako?

Na voždovcu sam, početak Vojvode Stepe i malo mi je neverovatno da nema tehničkih uslova.

Poslednja izmena:
Писао сам да сам више пута имао тотално различите одговоре од разних и зато сада увек или потражим неке које сам већ упознао или идем редом код различитих док неко од њих не одради оно што хоћу. Свраћај па кад нађеш оног што је обећао, тако и наступи, кажи да је то рекао и да си дошао и биће брзо готово.

To sam i ja nešto skontao. Ali totalno mi je suluda priča :p

Hvala brzom na odgovoru :)

Мени није сулудо него реално. Запошљавано је све и свашта а многи/е једноставно не могу да запамте све те ситнице па причају оно што мисле да јесте. Мени се дешава да одем и у мтс и у СББ па онима који би требало да мени објасне објашњавам шта нуде и како шта ради. Не рачунам технички део јер то већ само појединци тамо знају и не очекујем то на шалтеру где се склапају уговори.

Meni danas bila da mi nudi box, imam ugovor adsl od avgusta 2014 na menk, i fiksni na caletu. Htela da mi utera iptv, rekoh imam Postanet kablovsku i prezadovoljan sam. Aha pa dobro, da li zelite da objedinite fiksni i adsl, da bude manji racun, rekoh moze ali ne verujem jer imam tablet uz ugovor od prosle godine. Kaze ona da joj ne pise da imam tablet i da probamo pa APP. Rekoh ajde.i ladno napise OBJEDINJENJE FIKSNI I IPTV, i da mi da potpisem. Rekoh, ja nemam IPTV. Oh, moja greska, htela sam napisati ADSL.
..

Cirkus. Ja danas opet odem do MTS-a, lik koji je rekao da nije problem, sad kaže da možda više neće dobijati tablete, a možda i hoće, buhahaha :D

Mene su zvali da podpišem novi ugovor 20/2, dobijam novi ruter (VDSL) stari moram da vratim, ali .... nema tableta, ne znaju kad će ih dobiti, rekoh OK, pozovite me kad ih dobijete okrenem se i odem... Budale...

Nazad
Vrh Dno