Bez isturenih stepena tj.mini IPAN-a nema nista od 50 Mb/s za sve nas koji smo preko 500 metara od DSLAM-a u centrali!vdsl2 je u pitanju.Meni je valjda negde oko 720 metara udaljenost od poste i moze ovaj paket od 20.
Kada sam pitao za buducnost i paket od 50mb kaze sluzbenik da ce da "pojacavaju" pa ce moci i taj veci paket...
Meni na 1500 metara zal sto ne mogu ni punih 20 Mb/s da izvucem! :wall:Upravo tako moracete da sacekate da vam se ipanom i optikom priblizi da bi mogli vece brzine da ostvarujete, meni zal sto ja mogu samo 98Mbit, ccccccccc![]()
Hvala na lepim zeljama,ali mislim da od toga nema nista!Mesto je udaljeno od Beograda oko 11 km i ima oko 4000 stanovnika,ali glavni problem je taj sto bi trebalo mnooogo IPAN-ova jer naselje nije gusto i postoje telefonski priključci i na oko 3000 km od centrale!***, sudbina nadam se da ce pored tebe "nici" ipan uskoro.
Ljudi trebalo bi da javljate da li bez problema vi kojima je istekao ugovor dobijate
taj reklamirani VDSL 20/2 sa novom opremom i dodatnim ASUS tabletom za 1699dinara na 24m ugovora.
***, sudbina nadam se da ce pored tebe "nici" ipan uskoro.
dobio sam novi VDSL modem ZTE ZXHN H168N.
Da li su te već prebacili na VDSL ili se kačiš i dalje na ADSL (bio kod dede penzionera juče, koji je uzeo umesto ASUSa "havajca" misleći da je model koji ima 3g)
Brzina mu je "zaglavljena" i dalje na 10/1mbit koliko je i pre imao...
Verovatno su ti danas vec pustili novu brzinu.Dobio sam HG630 ali mi jos nisu promenili download i upload brzinu, da li ce oni to uraditi bez moje interventcije ili cu morati da ih pozovem? Kakav je ovaj modem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari