korisnicko_ime
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.12.2014
- Poena
- 160
Sada imam Net 10, a hteo bih Net 20. Na stranici: "Zahtev za promenu brzine", u opcijama postoji samo Net 50. Koja je fora sa time? Je l' samo na 50 mogu da pređem?
Juče me zove žena koja isto radi tamo sa spikom: " evo možete doći da podpišete ugovor, vaša oprema je stigla, tu je is hjuawej tablet..." ja rekoh "jeste li sigurni, vaš kolega mi pre neki dan rekao da nemože, ajde vi to lepo proverite još jednom pa mi javite kad proverite" :-devil-:
Gluvi telefoni kod telekoma, koja ironija :d
Sad i ti preteruješlepo te zvala da potpišeš ugovor i da uzmeš tablet, šta ima sad dalje da proverava. Da pita kolegu , što ti je rekao da ne može ?
![]()
Ja imam 50Mbit, zapravo imam Megabox sa dva HD stb ukupna brzina mi je podesena na 66Mbit a linija mi podrzava 98Mbit.Koliko ljudi uopste ima tehnicke uslove za 50 MBita? 1%, 5%, 50%? Kakva su iskustva ko se sad prijavljivao?
Pa, ako dobar deo BGa ima mogucnost, pretpostavljam barem ceo NBG, samo u BGu znaci ima verovatno jedno 10-ak % onih koji mogu.Koliko ljudi uopste ima tehnicke uslove za 50 MBita? 1%, 5%, 50%? Kakva su iskustva ko se sad prijavljivao?
27000/21000 ADSL ne moze da radiZvao sam sad telefonom, kaze gospodja, ne moze 50mbita, 695m si od centrale. Recimo da imam vezu u telekomu i da mogu da se prikljucim na tih 50mbita, kako bi to radilo? Na adsl-u sam izvlacio max 22mbita, maxrate 27000/21000 koliko se secam. Instalacije od mene do centrale su postavljene pre 7 godina nove, ispod zemlje..
Upravo tako,ADSL nema sanse da radi na dvojnickoj kutiji (broju),a kamoli na PCM uredjaju!Нема ни двојника ни PCM, одакле вам такве идеје? Парица је благи ужас, једино да неко од мајстора провери да ли може да се оправи, чишћење неких конектора успут може чудо да направи.
U bre cekaj, nemas dvojnika sigurno da imas nebi mogao da imas adslMeni su juce dolazili tehnicari, takoreci nisu uradili nista.Stalno gubljenje konekcije.Sve cesci i duzi prekidi.Ajd kao da probaju da spuste brzinu sa 10 na 8, isti djavo.
Mreza je katastrofa lose parice izgleda, ili su mi nakacili dvojnika.
Ili ima konekcije ali je limitirana kao kod somija.
http://prntscr.com/7yb0yn
Neka pogleda neko sliku ko se razume.
U bre cekaj, nemas dvojnika sigurno da imas nebi mogao da imas adsl
Losa ti parica, trazi da ti zamene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari