A, koju ja promociju da iskoristim, istice mi ugovor uskoro...!? [emoji52]
![]()
Ako si dobro uneo podatke u taj kalkulator, definitivno ne možeš 50/2.
Ni blizu.
Zapravo tvoja parica ne može da izgura ni 20Mb/s.
Znači, drži se 10 Mb/s.
A, koju ja promociju da iskoristim, istice mi ugovor uskoro...!? [emoji52]
![]()
Losa ti je parica nece ti raditi net a zapravo nece ti ni dati kad budu videli koliki ti je sum na parici.Odlicna je promocija ova najnovija
http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=8&cid=59695
18.06.2015
Brzi Internet u kući po najpovoljnijoj ceni
Do 50 Mb/s za samo 1.699 dinara mesečno.
Medjutim kako znati u manjim opstinama gde postoji VDSL koliko moze da
izgura parica jer sada na 20/1 imam SNR 6.2 a na 30m sam od Centrale
Upstream line rate (kbit/s) 1023
Downstream line rate (kbit/s) 20618
Line standard ADSL2+
Channel type Fast
Upstream SNR (dB) 13.6
Downstream SNR (dB) 6
Upstream line attenuation (dB) 3.5
Downstream line attenuation (dB) 4.8
i sada podneti zahtev na 50mb sa tih 1699 dinara a u onoj gornjoj
promociji dobija se i tablet na 20/2 ako ga ima.
U sadasnjim brzinama koje mi nude kao postojeci korisnik imam da biram povecanje sa
20/1 na 30/2 i 50/2 ...
Ako je centrala ono sto mislim, otprilike i ima toliko, ne vazdusnom linijom ili putem(ima 1km), ali po kablovima, veoma moguce...Daleko si i/ili loša parica. Sad već imaš mali SNR koji će još dodatno da padne ako dignu brzinu na 20 i ima da ti puca net svakih 5 minuta. Ja sam pre promene imao SNR tipa 18-20 (dok sam koristio 4 Mbps) i čim sam prešao na 20 Mbps SNR je 6.0 što je minimum minimuma za rad bez prekida.
Pošto sam ja blizu centrale tražiću 50 Mbps mada nema šanse to da radi ako neće da krenu u lov na izvor šuma.
Ако узмеш 20/2 и таблет па плаћаш и фиксни, то укупно буде око 2.350 што значи да за +350 месечно имаш дупло бржи интернет и таблет. Осим ако ти баш није потребно неограничено телефонирање.
@ jaygee> jel to neka personalizovana ponuda samo za tebe ili važi za sve, ne mogu da nađem ništa o ovome na telekomovom sajtu a mani uskoro ističe ugovor i ta verzija sa tabletom bi mi odgovarala!
Ako ti nije teško da uslikaš flajer!!!
Stigla danas i meni ponuda 20/2 Mb net + tablet za 1 rsd. Prvi put mi salju ponudu ovakvog tipa.
Stiglo i meni isto tako, 20/2 Mbit za 1699 dinara i izbor između neka dva tableta za dinar.
Ti nisi dobio ponudu za 50/2.
Na mom flajeru ima i 50/2 i 20/2+ tablet.
Steta je samo sto ja imam Mega box ili po novom Super box (50/2, free fix, 300+300+1GB+600sms, IPTV sa 18 HD kanala) dok sam imao samo net 50/2 nije bilo za 1700 RSD.
Znaci ne salju svima sve ja sam bio ubedjen da su stampali svima isto imao-nemao teh. mogucnosti, izgleda da nije tako.
Ja sam svoj racun bacio inace bih okacio.
VDSL2 ploca ima sigurno svuda!Plus što 90% sigurna informacije je da na centrali trenutno nema VDSL ploča![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari