TosaNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010
- Poena
- 455
A evo screenshot-a
Pogledajte prilog 162322
EDIT: Bili majstori iz Telekoma i popravili. Problem je bio na nekom drugom mestu nije do kraja bila kreirana adresa (brzina od 10mbt)
A evo screenshot-a
Pogledajte prilog 162322
Ok, hvala na odgovoru! Idem u petak do njih!![]()
Istice mi ugovor u orionu sledeceg meseca pa se razmisljam da predjem u telekom jer daju ovaj popust za osobe sa invliditetom, e sad trenutno imam paket 12/1 a ako neko moze da mi kaze koliko bi max mogao da izvucem sa ovim parametrima? Hvala
Pogledajte prilog 162597
Ja sam bio juce u poslovnici posto mi istice 8. marta ugovor i niko nista ne spominje nikakve akcije. Ovi preko call servisa ni nemaju pojma da je net 5 ukinut i da su svi prebaceni na net 10. Meni su tako uradili i nesto su mi pokvarili ping i zvao sam juce 5 puta i zvao me je neki tehnicar i rece da je nastelovao ali isto je ako ne i gore pa sam opet prijavio i od juce u 14h niko mi se ne javlja niti pokusava da mi pomogne.
I tako meni pukne film danas i odem i potpisem ugovor sa sbb-om za ovaj paket Pogledajte prilog 163835 jer nemaju drugi u mom gradu. Ali kazu da kada budu dostpuni drugi onda mozes bez problema da promenis a ne da cekas da ti istekne kao u telekomu.
A sta cemo placati sada , koju cenu ???Da na zalost ovi u call centru pojma nemaju ali ni ovi u poslovnicama nistu bolji ali su mi bar rekli da net 5 vise ne postoji i svi koji su ga imali su prebaceni na net 10. Ping je ok, interesantno je da je meni ping bio bolji dok sam imao net 5 a sad je oko 30-40. Meni je problem dok igram MMO igru, onda ping oscilira kao lud i to je pocelo od onog trenutka kada su mi pustili net 10.
Net5 i dalje kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari