Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 845
Speed up?? To i dalje postoji?
Pogresan termin, mislio sam na promenu sa 5 na 10 za one bez UO (1999 mesecno), posto je net5 ukinut...
Speed up?? To i dalje postoji?
U principu 3 meseca pre isteka UO imate mogucnost da potpisete novi ugovor za nesto sto je tada vama zanimljivo.Ima samo ovo a meni 11.01.2015 istice ugovor
http://www.open.telekom.rs/internet/Content.aspx?temp=0&sid=1917&id=1971
Kad se orvori sajt sa brzinama i cenom lepo se vidi da je 1Mbps brzina upolada znaci verovatno je greska u aplikaciji online prijaveEvo sta nude preko on-line prijave
Pogledajte prilog 159154
Izgleda da je upload NET20 paketa umesto 1024kb/s sada 2048kb/s. Znaci VDSL umesto ADSL.
Evo sta nude preko on-line prijave
Izgleda da je upload NET20 paketa umesto 1024kb/s sada 2048kb/s. Znaci VDSL umesto ADSL.
Za ADSL, sto se tice podrske, kao da je druga kompanija skroz u pitanju. A ja se ranije iznenadio sto je kod mojih u nedelju dolazio da sredi
Inace, kod mene na portalu za promenu brzine i dalje postoji 30/2, a 20/1 je, ne 20/2. Mozda je u planu promena da 20/2 bude novi paket, ali tek za nove ugovore![]()
Takve akcije obicno nalete leti kad se internet ionako manje koristi,pa time privuku korisnike,zimi nema sanse.pih,steta, taman bi mi legao jedan za matorce
ne znam onda sta da radim,trenutno imam box (adsl+mob), istice mi skorije... pa ne znam da li da delim na adsl + mobilni ili da ostanem i dalje ovako,pa mozda nesto naleti...
Znas li ista vise o tome? Sta ce biti i kada ce biti?Тешко, постоји нека понуда таблета док је део са рачунарима у припреми. Мислим да неће да буде као што очекујеш.![]()
Ma čiste nečiji stari lager, samo niko normalan neće da kupi, a pogotovo po tim cenama.Sramotno losa ponuda...
Inace, kod mene na portalu za promenu brzine i dalje postoji 30/2, a 20/1 je, ne 20/2. Mozda je u planu promena da 20/2 bude novi paket, ali tek za nove ugovore![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari