Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 885
Speed up?? To i dalje postoji?
Pogresan termin, mislio sam na promenu sa 5 na 10 za one bez UO (1999 mesecno), posto je net5 ukinut...
Speed up?? To i dalje postoji?
U principu 3 meseca pre isteka UO imate mogucnost da potpisete novi ugovor za nesto sto je tada vama zanimljivo.Ima samo ovo a meni 11.01.2015 istice ugovor 🙁
http://www.open.telekom.rs/internet/Content.aspx?temp=0&sid=1917&id=1971
Kad se orvori sajt sa brzinama i cenom lepo se vidi da je 1Mbps brzina upolada znaci verovatno je greska u aplikaciji online prijaveEvo sta nude preko on-line prijave
Pogledajte prilog 159154
Izgleda da je upload NET20 paketa umesto 1024kb/s sada 2048kb/s. Znaci VDSL umesto ADSL.
Evo sta nude preko on-line prijave
Izgleda da je upload NET20 paketa umesto 1024kb/s sada 2048kb/s. Znaci VDSL umesto ADSL.
Za ADSL, sto se tice podrske, kao da je druga kompanija skroz u pitanju. A ja se ranije iznenadio sto je kod mojih u nedelju dolazio da sredi 😀
Inace, kod mene na portalu za promenu brzine i dalje postoji 30/2, a 20/1 je, ne 20/2. Mozda je u planu promena da 20/2 bude novi paket, ali tek za nove ugovore 🙁
Takve akcije obicno nalete leti kad se internet ionako manje koristi,pa time privuku korisnike,zimi nema sanse.pih,steta, taman bi mi legao jedan za matorce 😀
ne znam onda sta da radim,trenutno imam box (adsl+mob), istice mi skorije... pa ne znam da li da delim na adsl + mobilni ili da ostanem i dalje ovako,pa mozda nesto naleti...
Znas li ista vise o tome? Sta ce biti i kada ce biti?Тешко, постоји нека понуда таблета док је део са рачунарима у припреми. Мислим да неће да буде као што очекујеш. 🙁
Ma čiste nečiji stari lager, samo niko normalan neće da kupi, a pogotovo po tim cenama.Sramotno losa ponuda...
Inace, kod mene na portalu za promenu brzine i dalje postoji 30/2, a 20/1 je, ne 20/2. Mozda je u planu promena da 20/2 bude novi paket, ali tek za nove ugovore 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari