Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Jesu li to ukinuli sve akcije tipa vise po cenji manjeg?
Meni interfejs nudi samo 'akciju' ugovor sa ili bez ugovorne obaveze.

Sinoc su me prebacili na net10 sa net5 po mom zahtevu, nemam ugovornu obavezu.

Poslednja izmena:
:( Znaci i 50/2 po ceni 10 nema vise:(

MegaBox ne izgleda tako lose sada:)

Evo sta nude preko on-line prijave

telekom.jpg

Izgleda da je upload NET20 paketa umesto 1024kb/s sada 2048kb/s. Znaci VDSL umesto ADSL.

U principu 3 meseca pre isteka UO imate mogucnost da potpisete novi ugovor za nesto sto je tada vama zanimljivo.
Ne mora da se bas ceka zadnji dan, e sad ako nista zanimljivo ne nude 3 meseca ranije onda ok je sacekati do kraja.
Evo sta nude preko on-line prijave

Pogledajte prilog 159154

Izgleda da je upload NET20 paketa umesto 1024kb/s sada 2048kb/s. Znaci VDSL umesto ADSL.
Kad se orvori sajt sa brzinama i cenom lepo se vidi da je 1Mbps brzina upolada znaci verovatno je greska u aplikaciji online prijave

Nisam znao da moze 3 meseca ranije ... Btw cekao sam da se pojavi VDSL na Salajci al izgleda jos nista od toga :(

Evo jedno pozitivno iskustvo sa Telekomom.Jutros nece da se upali modem,kao da je crko.Pozovem 0800100100 da prijavim kraj,kazu prosledili smo zvace vas neko iz krusevacke poslovnice.Posle 15 minuta zvoni telefon Hristos se rodi,vi ste prijavili kvar.Ja nevera.Vaistinu se rodi jesam.Objasnim mu da ne radi modem.Kaze donesi u postu,posto poslovnica ne radi,verovatno crkao adapter.Pa praznik je da li radi posta.Samo ti pozovi kad budes tamo i ponesi modem i adapter.Tip me saceka stvarno crkao adapter zameni mi proveri,sljaka.Hvala lepo dovidjenja.Christmas miracle.

Za nepoverovati ali eto i to se u Srbiji desava.

Za ADSL, sto se tice podrske, kao da je druga kompanija skroz u pitanju. A ja se ranije iznenadio sto je kod mojih u nedelju dolazio da sredi :D

Inace, kod mene na portalu za promenu brzine i dalje postoji 30/2, a 20/1 je, ne 20/2. Mozda je u planu promena da 20/2 bude novi paket, ali tek za nove ugovore :(

Za ADSL, sto se tice podrske, kao da je druga kompanija skroz u pitanju. A ja se ranije iznenadio sto je kod mojih u nedelju dolazio da sredi :D

Inace, kod mene na portalu za promenu brzine i dalje postoji 30/2, a 20/1 je, ne 20/2. Mozda je u planu promena da 20/2 bude novi paket, ali tek za nove ugovore :(

I kod mene je isto. 30/2, 20/1 itd.

Jel ima (ili da li ce biti) neka akcija kao ona prosle godine, gde je mogao uz ADSL ugovor da se uzme i racunar za 1din?

Mogu li moderatori da promene naslov ove teme u recimo "Telekom ADSL" ?

Тешко, постоји нека понуда таблета док је део са рачунарима у припреми. Мислим да неће да буде као што очекујеш. :(

Mislim da nema sanse, to je nekome trebao biti ociscen lager, ili je neko trebao dobiti uredjaje za dinar.
A planira se prodaja, takvi ugovori ce se videti kao stetni i nece ici pozitivno u bilans firme :(

pih,steta, taman bi mi legao jedan za matorce :D

ne znam onda sta da radim,trenutno imam box (adsl+mob), istice mi skorije... pa ne znam da li da delim na adsl + mobilni ili da ostanem i dalje ovako,pa mozda nesto naleti...

pih,steta, taman bi mi legao jedan za matorce :D

ne znam onda sta da radim,trenutno imam box (adsl+mob), istice mi skorije... pa ne znam da li da delim na adsl + mobilni ili da ostanem i dalje ovako,pa mozda nesto naleti...
Takve akcije obicno nalete leti kad se internet ionako manje koristi,pa time privuku korisnike,zimi nema sanse.

Hoće neko ko ima ovaj novi huawei hg531 da izmeri brzinu wifi neta na mobilnim uređajima, pošto je kod mene max 3,5 Mbit download na paketu 10/1? Na kablu je normalno, oko 9, takođe i kada ga povežem na ruter.
Možda sam neko podešavanje omašio, mada ništa nisam ni čačkao oko wifi.

@NennadS
Imam taj hg531 v1 i na njega se jedan racunar kaci preko kabela, a drugi preko wifi rutera u klijent modu (zeznuto mi bilo da razvlacim kabel)...
Na oba kompjutera ista brzina konekcije 8.2/0,76 a wireless ide kroz 4 zida.
Tu brzinu imas i kad si direktno pored rutera? Mozda je spektar oko 2,4GHz zagusen ako zivis u nekoj zgradi....

Bila je greska na sajtu Telekoma, sad su ispravili i definitivno je 20/2 ! :happy:

Novi NET paketi 2015:

• Net 10, sa brzinom do 10/1 Mb/s, od 1.549 dinara,
Net 20, sa brzinom do 20/2 Mb/s, od 1.899 dinara,
• Net 50, sa brzinom do 50/2 Mb/s, od 2.899 dinara,
• Net 100, sa brzinom do 100/2 Mb/s, od 3.999 dinara.

Lep paket po toj ceni. Ne znam samo uz IPTV kakva je situacija.

Ocajna promocija, i dalje namenjena samo onima koji nemaju izbora. Najnizi paket je 10/1 - a kosta kao SBB-ov 25/2. Kad se pogledaju TV i box paketi, situacija je jos gora - u Telekom paketu je taj najnizi paket 10/1 i ocajan izbor kanala, a za iste pare daleko bolja televizija i 25/2 kod SBB-a.

Jos da je SBB svuda dostupan. Ja sam ih par puta kontaktirao mejlom i telefonom da pitam kad ce prosiriti mrezu na moju ulicu i da li moze nekako iz susedne ulice da se odradi povezivanje. Neozbiljniju firmu ne znam da li sam sreo.

Vrh Dno