Meni nije istekao ugovor bio, potpisan 26.10.2012, ja otisao pre 20 dana, pitao da li moze da se ako nista drugo rezervise tablet, posto mi ugovor istice tek 2.11. (mada na nekim papirima pise da je sklopljen 1.10.2012, ko ce da se seti).
U mojoj ekspozituri iako sam pitao da li je moguce da se produzi/sklopi ugovor 3 meseca pre isteka starog, rekli su da ne moze i da ne znaju odakle mi to (?), tako da jos mesec dana gulim ovaj box4, iako sam bio voljan da uznem mixnet L sa 50% popusta i net10 + samsung tab 3 8.0 za 4000din. Jos mi onaj lik prica kako ce sigurno biti ista akcija kada ja budem obnavljao, i da nema razloga za brigu.
Ne radi se o tabletu za dinar, vec su SVI, ali APSOLUTNO SVI tableti (osim nekih koji su bili za 11-12k kao sto su Asus Transformer ovaj nov, uz net 10, i MemoPad HD onaj od 10" asusov takodje, galaxy tab 3 10.1) duplo vise skocile cene, tj mnogo vise od duplo posto su se delili za dzabe bukvalno.
Promocija kod njih traje godinama, kao sto je ona za 50% pretplate ako ne uzmes telefon, bukvalno vec 3-4 godine koliko ja znam za to traje, a evo i sad kad su menjali tarife, opet istu promociju daju, a rec "akcija, promocija" u Srbiji je vrlo smesna i ima odredjenu konotaciju, ako je verovati svemu i svacemu sto smo se nagledali u poslednje vreme sto se tice kupovina i promocija.