Imam ja isti problem. Sve misilim da je to Flash playera.
Keva ima paket 5/1. Od pre neki dan situacija je sledeca: realni paket joj je 2/1.
Ping je normalan.
Evo i slika iz modema, pa ako moze neko strucan da iskomentarise.
Pogledajte prilog 150217
Uzeo sam paket 20/1 i nikako da u uTorrentu bude brže od 1MB,koliko je bilo kada sam imao Box4.Došao danas majstor i kaže da je na modemu izmerio 20/1 i da je mereno u centrali isto 20/1.Još me ubedjuje kako za torrent ne treba bolja brzina od 6,šta će mi brže?Kao ko zna odakle skidam te je tako sporo,kažem da skidam sa privatnih trackera gde su odlične brzine,onda mi kaže da ko zna kakvi su nam kompjuteri,instalacija?!?Sada stvarno ne znam šta da radim,dok sam imao brzinu 10 bilo je 10 u uTorrentu a sada kad "imam" brzinu 20 ja imam opet 10?Ima li neko savet kako da dodjem do željenih(ugovorenih) 20?
Moguće da si u utorrentu ograničio brzinu. Ja sam isto tako ograničio upload pa mi trebalo dosta nerviranja dok skontam u čemu je caka i zašto upload nece da ide više.Uzeo sam paket 20/1 i nikako da u uTorrentu bude brže od 1MB,koliko je bilo kada sam imao Box4.Došao danas majstor i kaže da je na modemu izmerio 20/1 i da je mereno u centrali isto 20/1.Još me ubedjuje kako za torrent ne treba bolja brzina od 6,šta će mi brže?Kao ko zna odakle skidam te je tako sporo,kažem da skidam sa privatnih trackera gde su odlične brzine,onda mi kaže da ko zna kakvi su nam kompjuteri,instalacija?!?Sada stvarno ne znam šta da radim,dok sam imao brzinu 10 bilo je 10 u uTorrentu a sada kad "imam" brzinu 20 ja imam opet 10?Ima li neko savet kako da dodjem do željenih(ugovorenih) 20?
Keva ima paket 5/1. Od pre neki dan situacija je sledeca: realni paket joj je 2/1.
Ping je normalan.
Evo i slika iz modema, pa ako moze neko strucan da iskomentarise.
Pogledajte prilog 150217
@Pablo
Brzina downloada je na 0(unlimited)
Speedtest daje ispod 10
Da ne pravim novi topic pitat ću ovdje. Nedavno sam se preselio, imam jednu utičnicu u hodniku koja je stara sa 3 rupe. U njoj je kabal koji ide u 2 sobe, jedan u kuhinju gdje je napravljena nova utičnica i radi tel probao sam a drugi je u dnevnu koji mi je danas prijatelj majstor razdvojio i spojio sa novom utičnicom koja ima ulaze za žabice ili kako se vec zove kabal što ide u spliter. Ja sam sve spojio kako treba ali ruter samo trepće na ADSL i nestane na par sekundi i sve tako u krug. Prijavio sam telekomu oni će provjeriti ali imam osjećaj da dok mi posalju nekog ja ću umrijeti, pogotovo jer sam bez neta već deset dana. Da li mozda nekon zna što bi mogao biti problem i šta da probam da riješim ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari