Koji kalkulator koristite za merenje udaljenosti od centrale?
ako si to citao sa sajta da su arene besplatne do nove godine, to se menja svakog novembra vec 3 godine, produzavaju na po godinu dana, misim, arena je telekomova, to im privlaci ljude na iptv...Da,od sledece godine ce naplacivati i Arene.E,pa meni nece.Odjavicu Box i uzeti internet20/1 i nista vise mi ne treba![]()
Svratih danas do direktora Telekoma (moj prijatelj) da vidim kada ce biti funkcionalan istureni stepen koji se upravo montira ispred moje kuce i da se ujedno prijavim za VDSL pa dobih informaciju da Box paketi vrlo brzo idu na 10Mbit (umesto dosadasnjih 6Mbit) kao i da su u pripremi novi Box paketi.
Trenutno koristim net 10Mbit po ceni 5Mbit + IPTV, a u semptembru mi ističe ugovor za mobilni, pa bih spojio sve u BOX i iz tog razloga me interesuje kada će oni preći na 10Mbit? Neki okvirni datum...
Zahvaljujemo se na obraćanju.
Obaveštavamo Vas da smo po pristizanju vašeg elektronskog pisma izvršili provere sa nadležnom Službom i tom prilikom dobili odgovor da Vaš internet provajder Orion Telekom nije prosledio dopis za proveru linije na kojoj radi usluga ADSL.
Ima sanse da ce biti i Box sa vecim brzinama, a 10 minimalac, ili ne?
Lepo je da se najzad nesto menja po tom pitanju, hvala za info.
Isti slučaj s Milorad ,Moj stric je zavrsio box ugovor i prijavio IPTV+ VDSL 20/5+tablet i rekose nema problema ali evo 10 dana proslo i nista...ima tehnicke mogucnosti ali je negde zapelo izgleda...
Zasto ne mogu preko mojtelekom portala da podnesem zahtev za promenu brzine interneta? Jel postoji neki drugi nacin da se to uradi online?
Da li se na tebe registrovan fixni, na koji se vodi taj ADSL? Da li si pod nekom ugovornom obavezom, gde nemas pravo smanjenja brzine? (tablet/racunar)
Ako nije nista od toga, jedino mi pada na pamet da trenutno ne radi, ili da imas starije pakete, pa mora rucno da se odradi.
Ja ne mogu da menjam, jer se broj vodi na drugo lice, ali mogu kroz njihov nalog da menjam brzinu svog ADSLaGlupo
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari