Ističe mi ugovor sa Telekomom. S obzirom da sam osuđen na ADSL, ostati u lelekomu ili preći kod neke od konkurencija?
Imas dobre promo pakete kod Telekoma; za cenu net paketa dobijas vecu brzinu plus 3 meseca za UNO DINEROS (proveri da li jos traje).Ističe mi ugovor sa Telekomom. S obzirom da sam osuđen na ADSL, ostati u lelekomu ili preći kod neke od konkurencija?
Ističe mi ugovor sa Telekomom. S obzirom da sam osuđen na ADSL, ostati u lelekomu ili preći kod neke od konkurencija?
Mislim da je ugovor na 2 godine, nepristojna ponuda i bezobrazna ponuda. Jedini razlog zašto sam ih odbijo. Telekom je uredio jednu vrlo bezobraznu stvar a to je kad su ukinuli klik pakete i prešli na net pakete. Stare korisnike nisu automatski prebacili na nov paket, a ralike u ceni nije bilo.
Od kad sam raskinuo ugovor kod njih menajm opaeratere kao čarape i veza je uvek OK.
Pazi kad ukidaš jednu uslugu i uvodiš drugu uslugu koja je bolja po istoj ceni automatski svi korisnici treba da dobiju tu povoljnost. Samo nemoj neko da mi folozofira kako to nije uobičajena praksa kod nas i u svetu. Treba da razlikujemo promocije od usluge. KLIK paket i NET paketi su sasvim dve različite usluge od promocija koje nudi Telekom. Što se tiče NET paketa download je dovoljno veći što je veoma korisno za skajp i ostale usluge.Pojasni malo opsirnije,sta to kod tebe nije valjalo? (vidi moj komentar na ovoj strani)
Kurir mi doneo danas novi ugovor i odneo potpisan primerak Telekomu, koliko je potrebno vremena da mi puste novu brzinu?
^ mislim da ta ponuda traje do 31.maja http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=8&cid=56490 mada nisam 100% siguran da i dalje vazi prva veca brzina po ceni manje ali ovo za 1 din prva 3 meseca to je 100%
Gde ste skidali ove podatke da vidim i ja jer mi na leto istice BOX?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari