Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Ističe mi ugovor sa Telekomom. S obzirom da sam osuđen na ADSL, ostati u lelekomu ili preći kod neke od konkurencija?

Ističe mi ugovor sa Telekomom. S obzirom da sam osuđen na ADSL, ostati u lelekomu ili preći kod neke od konkurencija?

Gledaj to ovako, do sada si kupovao krompir od seljaka a sada ces da ides u rodu da bi kupio taj isti krompir koji je seljak prodao njima. Nadam se da razumes sta hocu da kazem.

Imas dobre promo pakete kod Telekoma; za cenu net paketa dobijas vecu brzinu plus 3 meseca za UNO DINEROS (proveri da li jos traje).
K'o sto kaze kolega svakako ces koristiti njihovu paricu a tehnicka podrska konkurencije moze samo da bude losija...
Pozzzzzzz.

Moje licno iskustvo je sledece: Njihov sam korisnik od 2006 godine,zadnji paket mi je bio Klik 4 i svih ovih godina sve je radilo bez problema.Za dan Drzavnosti tj.petak mi se pokvari modem i u subotu kontaktiram tehnicku podrsku,prijavim kvar i oni u ponedeljak dodju i zamene mi modem bez ikakve nadoknade (sve se desava za vreme praznika).Ove nedelje sam obnovio Ugovor i presao na Net 10 (tri meseca za dinar) i da ga ne ureknem radi bez problema,dobar torrent ode i na 1 Mb/s.Nadam se da te nisam smorio odgovorom, mislim da ti vredi ostati kod njih.Pozdrav

Poslednja izmena:
I ja sam korisnik telekoma od... ni sam ne znam od kad. Pitam, ono, čisto me zanima da li neko nudi nešto bolje, a da je za iste pare. Svima nama je to cilj, zar ne? Da izvučemo najbolje iz ponude za što manje para. Ipak je period od dve godine u pitanju. Zaboravih, može li se to telefonski srediti, ili moram ići u poslovnicu MTS-a da potpišem novi ugovor? Sad videh tu NET 10 akciju, za te novce odlična ponuda. Naravno, mislim na nas koji smo osuđeni na adsl.

Nema ništa bolje...
Možeš telefonom, pošalju ti ugovor poštom...

На линку који си поставио пише да важи цена ниже брзине.

Mislim da je ugovor na 2 godine, nepristojna ponuda i bezobrazna ponuda. Jedini razlog zašto sam ih odbijo. Telekom je uredio jednu vrlo bezobraznu stvar a to je kad su ukinuli klik pakete i prešli na net pakete. Stare korisnike nisu automatski prebacili na nov paket, a ralike u ceni nije bilo.
Od kad sam raskinuo ugovor kod njih menajm opaeratere kao čarape i veza je uvek OK.

To na sta se zalis (da nisu automatski ti promenili paket) je nesto cime je vecina extremno srecna da se ne desava.
Nije fora da oni forsiraju da predjes na novi paket, mozda ti ne odgovara.

Jedino ako ti ne daju tokom ugovora da predjes na novi paket koji je bolji. Ili ti ne daju da potpises novi ugovor uz bolju promociju, sto jeste slucaj kod Telekoma :(

Poenta dvogodisnjih ugovora je da ti oni ponude neku povoljnost a ti se za uzvrat obavezes da ces to vreme biti korisnik pod tim uslovima. Niko tebe ne tera da potpisujes obavezu al onda nemas ni povoljnosti.

Mislim da je ugovor na 2 godine, nepristojna ponuda i bezobrazna ponuda. Jedini razlog zašto sam ih odbijo. Telekom je uredio jednu vrlo bezobraznu stvar a to je kad su ukinuli klik pakete i prešli na net pakete. Stare korisnike nisu automatski prebacili na nov paket, a ralike u ceni nije bilo.
Od kad sam raskinuo ugovor kod njih menajm opaeratere kao čarape i veza je uvek OK.

Pojasni malo opsirnije,sta to kod tebe nije valjalo? (vidi moj komentar na ovoj strani)

Pojasni malo opsirnije,sta to kod tebe nije valjalo? (vidi moj komentar na ovoj strani)
Pazi kad ukidaš jednu uslugu i uvodiš drugu uslugu koja je bolja po istoj ceni automatski svi korisnici treba da dobiju tu povoljnost. Samo nemoj neko da mi folozofira kako to nije uobičajena praksa kod nas i u svetu. Treba da razlikujemo promocije od usluge. KLIK paket i NET paketi su sasvim dve različite usluge od promocija koje nudi Telekom. Što se tiče NET paketa download je dovoljno veći što je veoma korisno za skajp i ostale usluge.
Konkretno moja majka je potpislala ugovor sa Telekomom na 2 godine, posle tri dana uvode NET pakete nisu hteli ni da čuju da uz nov ugovor dobijemo taj paket. Ja sam ih obigravao 2 meseca posle toga, nisam imao više živaca. Ove godine se završava ova saga sa Telekomom siguran sam da ću nagovoriti majku da pređe kod kablovskog operatera.
Onda se neko pita zašto ljudi beže od njihovih usluga i ako imaju odličnu tehničku podršku, verovatno najbolju od svih. Siguran sam da su mnogi sremni i da plate malo veću cenu ako neko nudi odličnu tehničku podršku, ali ipak što se inerneta tiče već debelo zaostaju za konkurencijom. Sreće je njihova što ljudi nemaju veći izbor pre svega mislim na seoska područija i na one koje nemaju ozbiljnog kablovskog operatera (kao što je slučaj gde ja stanujem).

Pa ja mogu da biram SBB i RVektor i ADSL/VDSL.
I ne pada mi na pamet da biram i ni SBB ni RV, umesto Telekoma, trenutno. Net+fixni me kosta manje nego samo net kod SBB-a, a plus da se doda bezobrazluk "odrzavanje mreze", a ja TV nemam 8 godina.

Jeste, ako ponude bolju uslugu, morali bi da je dozvole, pod istim uslovima i onima sa ranijim ugovorima (u slucaju Telekoma, sve je uvek bolje na novim promocijama/paketima). I to bez novih ugovora od 24 meseca. Ali je izgleda neko formirao sistem da ne dozvoli to, jer su salteruse previse cackale i nekim sredjivale mnogo toga... nista drugo nema smisla.
Ali, logika da bezis od njih zbog toga ti je glupa. Bezi ako tada imas bolju ponudu. SBB je uveo vece pakete I NISU DALI MOJIMA NOVE BRZINE bez novog ugovora od 24 meseca (bio je na godinu dana, a skoro su uveli vece brzine samo na 24 mesecne ugovore).
I njih sam prebacio na Telekom sada.

Ali da SBB/RV ponudi nesto primetno bolje od Telekoma kroz godinu/dve, preci cu tamo posle ugovora kod Telekoma. Ako ne bude - bye bye, probacemo kroz 3 godine opet.

Da VIP opet uvede bolje pakete, iako me nervira sto su poskupeli i kako se odnose prema korisnicima, kad treba da potpisem sledeci ugovor za primarni broj, gledacu gde dobijam najvise, a ne da me je jednom VIP iznervirao.

Da se ide tom logikom, sve me je iznerviralo barem jednom u drzavi i ja treba da ne koristim nista u njoj :)

Kurir mi doneo danas novi ugovor i odneo potpisan primerak Telekomu, koliko je potrebno vremena da mi puste novu brzinu?

Istog dana obicno. Dva max.ako nisi vec menjao ovog meseca u kom slucaju bi morao da se ceka prvi maj.

Kurir mi doneo danas novi ugovor i odneo potpisan primerak Telekomu, koliko je potrebno vremena da mi puste novu brzinu?

Ugovor potpisan u njihovoj poslovnici 24.04.2014. negde oko 16.00 casova i u roku od nekih 40-tak minuta mi je pustena nova brzina,
a gospodja je rekla ako ne popodne onda se ceka max 24 sata.Sve zavisi koliko je kurir brz :) i kada ce stici Ugovor do njih.
Pa sad tebi, srecno bilo ;)

Poslednja izmena:
ja sutra zovem pre podne jer ono oko podneva puste brzinu vec a ugovor dodje 2 dana kasnije dakle 30tog bi trebalo :D

Meni su rekli pre 2 dana da dođem prvog radnog dana u sledećem mesecu da potpišem ugovor i da mi puste veću brzinu 20 mb/s ali sam morao prvo da raskinem ugovor za BOX set ( mada mi je istekao pre par meseci i nisam ga ponovo produžavao) i da je razlog raskida ADSL20Mb/s+tablet , iptv ostaje i neki postpejd paket za mob.
Jer po njihovom ako si samo jedan dan počeo da koristiš neki paket onda moraš da ga koristiš do kraja meseca
Tako da ispada da će promenu brzine pustiti tek prvog radnog dana tj. 05.05.

net.jpg

ljudi jel bi mi radilo 20/1?

Pa tu si negde blizu izguraces do 20 to ti je max. Daleko si od centrale oko 1350 metara

Ja danas podneo zahtev za ADSL 20Mb/s , rezervisao tablet ASUS HD 10 i čekam da tehnička podrška odobri , rekoše dan - dva...
Nadam se da će moći.
telekom.png

Poslednja izmena:
Ti ces bez problema moci kod tebe po adsl2+ standardu parica podrzava 23147kbps, a u vdsl2 standardu do 40551 kbps a na udaljenosti si od 934 metara od centrale.

Gde ste skidali ove podatke da vidim i ja jer mi na leto istice BOX?

Gde ste skidali ove podatke da vidim i ja jer mi na leto istice BOX?

Odes lepo u pretrazivac koji koristis i gore u search bar ukucas ovo: 192.168.1.1 kada ti otvori stranicu ukucas ovo username telekom password telekom pa odes u WAN pa u DSL i tu imas ove podatke (bar je tako kod mene) a verujem da bi tako nesto trebalo da bude i kod tebe.

Zahvaljujem od sveg srca:)

Molim sve u Subotici ili okolini, koji imaju problema sa PING-om, da to prijave Telekomu, jer ne mogu da objasnim njihovim operaterima da PING od 80ms prema google.com nije normalan.

Konkretno, u naselju Bajmok generalno svima je PING prema BG serverima 70ms, a bio je 11ms. Problem je što većina korisnika ni ne zna šta je PING, pa im ovo prolazi, a kad sam kontaktirao podršku, ona me ubeđuje da to nije grupni problem. Samo par dana pre skoka PING-a, ceo Bajmok je imao problema sa IPTV. Ja sam korisnik Orion-a, pa neće da me poslušaju ovi iz Telekoma, doduše prijavio sam i Orionu, pa oni izdali nalog Telekomu. A to će da potraje.

Pa jel' Telekom ili Orion korisnici imaju probleme sa pingom?

Svi! Telekomova infrastruktura je u pitanju, Telekom, Orion, Eunet, svi imaju identican PING.

Nazad
Vrh Dno