Resident Evil
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2006
- Poena
- 309
Iskren da budem, nisam. Samo sam išao na aktiviraj i nadao se da će ostati tako posle tri sata.
Idi opet na telekomov sajt, deaktiviraj svoj speed up profil i sačekaj 24 sata.
Iskren da budem, nisam. Samo sam išao na aktiviraj i nadao se da će ostati tako posle tri sata.
Idi opet na telekomov sajt, deaktiviraj svoj speed up profil i sačekaj 24 sata.
Ajde, sad ću da probam, pa ćemo da vidimo.
Edit: Podneo zahtev za deaktivaciju.
Zelim da probam IPTV televiziju. Operatorka mi je rekla da imam pravo na 30 dana probnog perioda u kom mogu da raskinem ugovor. Da li je neko imao iskustva sa ovim probnim periodom i koliko je komplikovano raskinuti ugovor, da li ima nekih zavrlzlama, skrivenih troskova i sl.?
Ako neko ima iskustva u ovome neka napise.
Iskren da budem ocekivao sam mnogo zivahniju diskusiju o ovoj ponudi pa sam zato i pitao. Izgleda da samo meni ova ponuda deluje ok i iskren da budem ja ovako nesto nisam vidjao u Telekomu. Ranije su ljudi potpisivali ugovor od 2 godine da bi dobili 3 meseca adsl za 1 rsd a sad ,,daju'' tablet za 1 rsd koji verovatno moze da se proda za 100e.
Iskren da budem i mene je ova akcija iznenadila, jos uvek ne verujem da se moze dobiti tablet za 1RSD... Da li neko ima primer ugovora mozda?
Iako sam dobio ponudu 50/2 za 1900RSD, pre bih presao na 20/1 za 1900 i tablet za 1RSD. Da moze 50/2 za 1900 sa tabletom, ne bih razmisljao sekundu...
Znao sam ja to ali reko ajde da se napravim lud moza se neka seka u poslovnici zezne pa mi da![]()
Ma Telekom je poceo da sredjuje seke, ne mogu ni da se zeznu sadaZnao sam ja to ali reko ajde da se napravim lud moza se neka seka u poslovnici zezne pa mi da![]()
Dugogodisnji sam korisnik ADSL-a i Ugovor sam potpisao samo prvi put,nakon toga su automatski produzavali postojeci Ugovor.
Trenutno sam na brzini 4/512 sa modemom Huawei EcoLife HG520c koji je kod mene od sredine februara posto mi je onaj prethoni
"penzionisan". Podneo sam online zahtev 18.04. za promenu paketa na NET 10/1, (prva tri meseca 1 din.) pa me interesuje kakva je dalja procedura.
Da li je potrebno ici kod njih u poslovnicu po drugi modem i potpisivanje Ugovora,ili ce oni samo da promene brzinu na paket 10/1
i koliko se ceka vremenski na tu proceduru.
Dugogodisnji sam korisnik ADSL-a i Ugovor sam potpisao samo prvi put,nakon toga su automatski produzavali postojeci Ugovor.
Trenutno sam na brzini 4/512 sa modemom Huawei EcoLife HG520c koji je kod mene od sredine februara posto mi je onaj prethoni
"penzionisan". Podneo sam online zahtev 18.04. za promenu paketa na NET 10/1, (prva tri meseca 1 din.) pa me interesuje kakva je dalja procedura.
Da li je potrebno ici kod njih u poslovnicu po drugi modem i potpisivanje Ugovora,ili ce oni samo da promene brzinu na paket 10/1
i koliko se ceka vremenski na tu proceduru.
Ajde, sad ću da probam, pa ćemo da vidimo.
Edit: Podneo zahtev za deaktivaciju.
Nemoguća aktivacija/deaktivacija servisa - ADSL servis na broju telefona xxx xxxxxx ima podnet zahtev za aktivacijom usluge SpeedUP čija je realizacija u toku
Ono što mi zanimljivo nakon deaktivacije, je to, da mi je ADSL priključak ostao setovan na 6 Mbit-a. (lepo se vidi u ruteru) Mislio sam da će biti vraćeno na 1536 kb/s, ali nije, što je pretpostavljam, dobro.
ne.postoji li mogucnost da se raskine ugovor sa lelekomom bez placanja preostalih pretplata?
zato sto hocu da predjem na kablosvki net,jer ovo radi uzasno...
@ sam633
resetuj ruter pa probaj speedtest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari