Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Cenovnik..

u firmi raskidamo ADSL /uveli SBB kabl/, pa trazim opremu...medem je speedtouch, koji je samo jedno vreme deljen...jel neko zna sta tacno treba da se vrati?
modem, ispravljac, 4 lan kabla, spliter, 1 telefonski kabl...jel ima jos nesto?
nemam kutiju, ko zna gde je, jel mogu da prave problem?

Jel zna neko zasto mi je ping ovoliki

Igram mmorpg igre (swtor) i bude min 105ms i ide do par hiljada pa ukoci pa se vrati. Ranije bilo oko 72-77ms

Deda uveo pre mesec dana mozda, prvo je ruter gubio signal, pa popravili. Dolazili 3 puta ali ping ludilo. Ne znam kako da ga smanjim.

Kada sam namontirao pre nedelju dana mozda, sve je bilo super, ping cak 68ms u swtor-u ali bio neki problem sa kablom pa je gubio signal ruter. Sada kao popravise ali PING se ne smanjuje.

Poslednja izmena:
u firmi raskidamo ADSL /uveli SBB kabl/, pa trazim opremu...medem je speedtouch, koji je samo jedno vreme deljen...jel neko zna sta tacno treba da se vrati?
modem, ispravljac, 4 lan kabla, spliter, 1 telefonski kabl...jel ima jos nesto?
nemam kutiju, ko zna gde je, jel mogu da prave problem?

Ma odnesi u kesi bez problema, uglavnom treba modem i ispravljac e sada ako naletis na neku nadrkanu sluzbenicu trazice ti i lan kabal

Zasto mi je ping ovako veliki?Bio je oko 15-20ms do pre neki dan.Koristim box paket 2620051543.png

Promenio sam brzinu preko Telekomovog sajta, pa da pitam posle koliko vremena će se promeniti brzina, pošto već sat vremena ništa?

Poštovani korisniče,

Promenjena Vam je brzina ADSL-a na: Net 10 (do 10240/1024 Kb/s)

Sa poštovanjem,
„Telekom Srbija“

Koliko se ovih dana ceka "provera tehnickih mogucnosti"?
I da li ima neko ADSL ispod Bajlonija (BG) da moze pakete >20 da postigne?

Koliko se ovih dana ceka "provera tehnickih mogucnosti"?
I da li ima neko ADSL ispod Bajlonija (BG) da moze pakete >20 da postigne?

Ako nema slobodnih portova, moze da traje i do 2 godine, sve zavisi koliko si ti daleko od centrale, a to ces znati kada uzmes modem.

Ne javljaju za nekoliko dana ako nema mogucnosti?:)

Mozes li neko da mi objasni kako obracunavaju poslednji racun?

Poslednja izmena:
Naplatice ti onoliko dana koliko si koristio, tj zakljucno sa danom kada si odjavio

Spliter,modem i sve kablove.

Koliko vam je jak signal na downstreamu? Meni u poslednje vreme 22db, a razmisljao sam da sa 4mb predjem na 10mb, potpisem ugovor itd ... skada sam video signal odmah sam se pokolebao , ili je to standard za telekom, vidim jednom korisniku koji je postovao pre mene preko 30db signal.

Poslednja izmena:
Bitno je samo da ti je SNR dobar, a ostalo manje vise.

Pa recimo na poslu imam 20/1 mb i 15db downstream radi uzasno pa zato pitam. Pojacali su protok a signal oslabio.

Pitanje:
Da li je dozvoljeno Telekom adsl da se seta izmedju 2 tel.broja u 2 razlicita grada tokom ugovorne obaveze? (Na oba broja postoji tehnicka mogucnost)

Poslednja izmena:
^ servis mozes da preselis sa broja na broj. Ali da ADSL linija bude aktivna po oba broja a da ti setkas opremu kako ti zatreba ne moze. Jedan broj jedan adsl. A ti izaberi koji :)

Ajd da razjasnimo :)

6 meseci mi je potreban adsl u jednom gradu a sledecih 6 meseci u drugom gradu.

Ako moze - koliko moze da traje to prebacivanje?

Vrh Dno