Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ista cena a nova tarifa jel tako daju.
Da, ako imaš neku od tarifa koje ukidaju.
Bio sam i ostajem Soko Lite.
Nisam siguran koja je razlika između starog i novog Sokolića, osim da će biti 6GB u romingu u poređenju sa starih 2 GB, a zbog rominga sam i izabarao Soko Lite.

Danas sam uputio žalbeslanjem email-a za 6 ugovora (omorike, soko lite i dva box-a). Za par minuta na svakom je stiglo obaveštenje:

Hvala Vam na obraćanju. Odgovor ćemo Vam dostaviti u najkraćem mogućem roku.
Srdačan pozdrav,

Vaš mts​

To je generički odgovor a sutra očekuj mejl gde će biti kao nešto ''konkretno'' u vidu obaveštenja da će te nazvati u najskorije vreme radi dogovora ili tome slično.

Da, ako imaš neku od tarifa koje ukidaju.
Bio sam i ostajem Soko Lite.
Nisam siguran koja je razlika između starog i novog Sokolića, osim da će biti 6GB u romingu u poređenju sa starih 2 GB, a zbog rominga sam i izabarao Soko Lite.
+1, samo ugasi net boost u januaru, kad ti aktiviraju novu tarifu... da ti isti ne naplate...

Mene zanima da li je neko odbio tu ponudu po starim cenama da ostane, da li može da se raskine ugovor iako oni to ponude.

@brajko85 nema razloga da ne moze, to sto oni zamazu oci korisniku da ce placati po starom nema veze sa zakonom, trebalo bi u toku nedelje da raskinem soko lajt potpisan februara pa javljam. Ostajem samo ako mi ponude novi soko lajt ali 50% u suprotnom prenosim i taj broj u A1 prripejd mocni plan.

Ako sam ispratio sve uz pretnju prelaskom u drugu mrežu MTS za ostanak nudi 50% popusta na pretplatu (po novim cenama) za ukupno trajanje ugovorne obaveze ?
A šta nudi trenutno A1 za prelazak, isto to ?

Pitam jer su telefoni malo jeftiniji u A1, pa sad pravim računicu

Ako sam ispratio sve uz pretnju prelaskom u drugu mrežu MTS za ostanak nudi 50% popusta na pretplatu (po novim cenama) za ukupno trajanje ugovorne obaveze ?
A šta nudi trenutno A1 za prelazak, isto to ?

Pitam jer su telefoni malo jeftiniji u A1, pa sad pravim računicu
Jedan kolega je ovde pisao da su mu dali telefon i 6 meseci pretplatu (neo super 3000) po 1 dinar. Na sajtu sad svima uz telefon daju prvih 12 meseci popusta na tarifu. Svakako ostavi kontakt broj da zelis da predjes u A1 i pozvace te . Onda pitas sta nude daju, malo se pogadjas. 😀

Zbog najavljenih povecanja cena u MTS nameravam da im posaljem zahtev za raskid ugovora.E sad,da li mogu i odmah poslati zahtev za prenos broja u Yettel ili A1 ili moram prvo sacekati odgovor od MTS-a ?

Krajem prosle nedelje sam poslao email trazeci raskid UO zbog povecanja cena, gde sam naglasio da ako me budu kontaktirali ove nedelje, da bude putem emaila jer necu biti dostupan i jutros dobih ovaj odgovor.

1733735569963.png

Ja sam poslao 02. ili 03. Decembra i osim onog generičkog odgovora još nisam dobio ništa drugo.
Tražio sam raskid ugovora zbog promene cene i da mi se omogući prenos kod drugog operatera.

Mislim da imejlom može samo da se dobije da ostanu nepromenjeni uslovi do kraja UO. Za raskid ugovora mora da se ode do poslovnice. Ja sam juče bio sa suprugom, odštampali zahtev (ima šablon u BOX temi), predali ga, rekli javiće se u roku od 8 dana. Supruga takođe želi da prebaci broj u A1, što sam naglasio i u zahtevu.

Mom tati su zapravo prvo rekli da mu ostaje ista cena kao Omorika 12, ali da ce ga prebaciti na novu Omoriku s. A onda mu ponudili da krene nova ugovorna obaveza sa popustom na pretplatu, kao poslace mejl sa ugovorom da se potvrdi. Kako nisu nista poslali, juce u razgovoru sa ocem mi kaze da bi po novoj UO popudst bio samo prvih 6 meseci. Posto to necemo, poslao sam im mejl da mi pisano potvrde status nakon izmena od 5.januara. ne mozes ih uhvatiti ni za glavu ni za rep.

A što se mučiš sa pozivima i ubedjivanjem? Raskini taj uo, budeš na postpejdu bez uo, podneseš zahtev za prelazak u a1/yettel, pozovu te za sat vremena i tada kreće pijačna rasprodaja - može 50% na nove cene 2 godine, omorika s te dodje 1300.

Zahtev za raskid sam poslao 03.12. putem mail-a, sem odgovora da se strpim od 05.12. ni da zucnu. Supruga je poslala isti 05.12. i malo pre je zvali sa "ponudom" nova tarifa,nova cena al' kao ostaje vam 50% (u zahtevu lepo piše da ne prihvata promenu cene). Normalno odbila i sada čeka novi poziv. Samo odugovlače.

A što se mučiš sa pozivima i ubedjivanjem? Raskini taj uo, budeš na postpejdu bez uo, podneseš zahtev za prelazak u a1/yettel, pozovu te za sat vremena i tada kreće pijačna rasprodaja - može 50% na nove cene 2 godine, omorika s te dodje 1300.
Zato sto izgleda ostaje ista cena paketa, mislim da nemam uslova za raskid jer je novi paket cak i bolji od starog a cena je 2599 kao i stari... Ja sam mislio da posto je UO uz kupljen telefon da ide ona skuplja cena od 3399

Znaci nama su vezane ruke dok nas neko ne pozove? A ako nas uopste ne pozovu, onda ni ne mozemo da raskinemo ugovor, iako smo im napisali zahtev za raskid?

Meni su u poslovnici odbili da prime pisani zahtev, ponudili su samo opciju da bude kao "prilog" njihovom formularu za raskid koji treba da potpišem, bez ikakvog dokaza šta sam im zaista predao i zbog čega raskidam ugovor.

Meni su u poslovnici odbili da prime pisani zahtev, ponudili su samo opciju da bude kao "prilog" njihovom formularu za raskid koji treba da potpišem, bez ikakvog dokaza šta sam im zaista predao i zbog čega raskidam ugovor.
Tako su i meni uradili. Oni bukvalno mogu sad da odugovlace sa odgovorom do januara, a onda vise nemamo pravo na raskid.

Pozdrav svima, pretpostavljam da je vec neko napisao odgovor, i probao sam da nadjem, ali je tema trenutno pretrpana pa ne uspevam. Pa ako bi neko bio voljan da mi odgovori, bio bih mu zahvalan. Naime, imam soko lite ugovor iz avgusta 2023. koji istice avgusta 2025, cija je aktuelna mesecna pretplata 3049rsd. Zanima me da li ce paket da poskupi od januara, ili ce samo da ga promene a da cena ostane ista.

1733747584383.png

Pretposlednje je nova cena bez UO, a poslednje nova cena sa UO i eRačunom.

Vrh Dno