A1 je od septembra 50% digao cene paketa medju prvima.U 10 maraka da će Jetel i A1 uskoro isto ovo uraditi a nadležna komisija i agencija će naravno biti stava da je apsolutno sve ok
Salji odmah da se ne salzes sa cenom i zelis raskid UO.Ja nisam dobio nikakvo obavestenje o poskupljenju. Imam box4 + Omoriku 12. UO vazi do septembra 2025. za box, a za O 12 do aprila 2026.
Da nisam ovde procitao ne bih ni znao. Uravo sam dobio racune za novembar i na njima nema nikakva vest o poskupljenju.
Da li da im saljem mail preventivno da se ne slazem sa poskupljenjem ili da sacekam?
ma daj kakvim forama se oni sluze hahaZvali drugi put iz te sluzbe, prave se nemusti da su tek dobili i ne znaju kako jos funkcionise i ja rekoh da po zakonu imam pravo na raskid jer su promenili uslove, ona rece da se i “ovi” iz telekoma pozivaju na isti zakon da mogu da povecaju cenu ako su pojacali nesto u ponudi… Lud zbunjenog hoce da te prepadne da ces platiti penale. Na kraju se dogovorismo kad proveri mogu li ostati isti uslovi da me obavesti. Svacim se sluze
Ovo su cene bez popusta , to si uzeo telefon?Mene su zvali i rekli da pošto sam potpisao ugovor u julu sa akcijom postpaid sa povoljnijom naknadom 12 meseci, 2.299,00, a preostalih 12 meseci 3.299,00 - do sledećeg jula ću plaćati novu cenu od 2.025,00, a posle 3.749,00 Soko lite tarifu inače u toj julskoj akciji već sam imao ~400 gb interneta, tako da benefita nekog i nema.
Kada se sve preračuna druga godina će biti svakako skuplja. Ovaj ću put ostati i čekati novu neprijatnost i novu priliku za raskid ugovora, jedino mi nije jasno da li mogu ostati u MTS i uzeti neki manji paket ili ću morati da se selim u Yettel ili A1.
To su bile cene iz ponude na sajtu kada se ulogujem, a kako mi je ostalo tek nešto manje od 3 meseca na omorici, koju sam plaćao ~2.200,00 sa dodatnim GB skoro isto, tad mi se učinilo OK da pređem online na soko tarifu bez pregovaranja, kakav z..... . Iako sam uvek pred obnovu ugovora zvao i tražio službu za brigu o korisnicima. Telefon nisam uzimao.Ovo su cene bez popusta , to si uzeo telefon?
Kad raskines UO zbog vece cene, mozes u drugu mrezu ili neka manja tarifa u telekom. Ali pitanje koliki ce popust dati telekom kad raskines UO.
Mene su zvali i rekli da pošto sam potpisao ugovor u julu sa akcijom postpaid sa povoljnijom naknadom 12 meseci, 2.299,00, a preostalih 12 meseci 3.299,00 - do sledećeg jula ću plaćati novu cenu od 2.025,00, a posle 3.749,00 Soko lite tarifu inače u toj julskoj akciji već sam imao ~400 gb interneta, tako da benefita nekog i nema.
Kada se sve preračuna druga godina će biti svakako skuplja. Ovaj ću put ostati i čekati novu neprijatnost i novu priliku za raskid ugovora, jedino mi nije jasno da li mogu ostati u MTS i uzeti neki manji paket ili ću morati da se selim u Yettel ili A1.
Ti placas punu cenu, nisu ti dali ni 10% barem. Ti da odes u poslovnicu i ne izlazis dok ne dobijes raskid. Mnogo je to para gledaj da se iscupas.To su bile cene iz ponude na sajtu kada se ulogujem, a kako mi je ostalo tek nešto manje od 3 meseca na omorici, koju sam plaćao ~2.200,00 sa dodatnim GB skoro isto, tad mi se učinilo OK da pređem online na soko tarifu bez pregovaranja, kakav z..... . Iako sam uvek pred obnovu ugovora zvao i tražio službu za brigu o korisnicima. Telefon nisam uzimao.
tražiš besplatan raskid ugovorne obaveze i oslobađanje broja za prenos.
Samo podneseš zahtev prenosa kod drugog operatera pa te MTS te zove radi zadržavanja sa 50% bez uređaja
Krajnji rok je valjda danas 6.12, pošto su na sajtu njihovom objavili 6.11.?
Ja sam isto uzeo taj paket soko lite sa letnjom akcijom od 199 GB neta svakog meseca (poništava se i obnavlja mesečno) 24 meseci. Ako poštuju ugovor mi bismo trebali nakon "migracije" da na ovih redovnih 400 gb, svakog meseca dobijemo i 199 iz letnje promocije iz ugovora. Znači 600 gb svakog meseca po punoj brzini. Većini to i ne treba, ali ne bi smeli ukidati benefite iz ugovora kada već "migriraju" na veće cene.Mene su zvali i rekli da pošto sam potpisao ugovor u julu sa akcijom postpaid sa povoljnijom naknadom 12 meseci, 2.299,00, a preostalih 12 meseci 3.299,00 - do sledećeg jula ću plaćati novu cenu od 2.025,00, a posle 3.749,00 Soko lite tarifu inače u toj julskoj akciji već sam imao ~400 gb interneta, tako da benefita nekog i nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari