dooyo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2008
- Poena
- 345
Trebalo bi da može 7.
Trebalo bi da može 7.
Valjda 3 aktivna s tim da mozes menjati 7 puta u toku meseca.A koliko "slota"?
Kakvi debi*i... Znaci da ih je mrzelo da bar nesto malo promene , dodaju oduzmu, urade nesto... Ovo je cist copy-paste ko da gledam Yettelovu ponudu tarifa sa malo drugacijim imenomNa portalu "moj mts" dostupni oktobarski računi, a u prilogu spominju se nove postpaid tarife, Omorika S i Omorika M...
Ništa novo da budem iskren.Nisu ******, ne kazem bez razloga da je Globaltel i mts ista firma. Dok je yettel i mts skoro pa ista firma... Sto dodje de fakto da imamo dva provajdera A1 i mts i tu yettel kao neki satelit mtsa... Tako da se uopšte nisam iznenadio....
Tako je, s tim sto Omorike nakon potrosenih GB iz paketa imaju neo net po par mbps.Na portalu "moj mts" dostupni oktobarski računi, a u prilogu spominju se nove postpaid tarife, Omorika S i Omorika M...
Rip Morava 150, 300Tako je, s tim sto Omorike nakon potrosenih GB iz paketa imaju neo net po par mbps.
Morava 150 i 300 vise nece postojati, samo Morava. Soko Lite i Max ostaju sa imenima, ali ima novina.
Od kad je 1 brzina postala par mbps u omorici , to nisu preposali od Yettela, zavrnuli slavinu . Ocekivano i kao i cene u Yettelu , Soko max oko 8000 a Sokolite oko 4400 nova cena.Tako je, s tim sto Omorike nakon potrosenih GB iz paketa imaju neo net po par mbps.
Morava 150 i 300 vise nece postojati, samo Morava. Soko Lite i Max ostaju sa imenima, ali ima novina.
Dobro pa Deezer nisu izbacili iz ponude, K'o A1 što je uradio.^ verovao ili ne ali max ce biti skuplji za 100 din 😅
Nista me ne iznenadjuje od bilo koga a tek od Mts-a. Pa ako znas cene sto nam ne kazes aman. 🤣^ verovao ili ne ali max ce biti skuplji za 100 din 😅
Ne, samo za nove korisnike kao i za korisnike koji nisu obnovili ugovor do danasZar nam sad svima ne podižu cene pa imamo 30 dana rok da bez penala otkažemo?
Da, ali nista nece uticati na trenutne UO(licno mislim da ovog puta nece biti) dovoljno je da se u 30 dana(sto je sasvim dovoljno) javis da ne pristajes na povecanje i ista cena ce ti ostati do kraja trenutne UO, zato kazem da i da bude za nas pod UO nista se nece menjati ako se samo javite da povecanje ne prihvatate tad ce vam reci da do kraja UO vama vaze trenutne cene na koje ste pristali.To podizanje cena trenutnim korisnicima će se verovatno desiti kasnije, ako nas uči iskustvo proteklih godinu dana.
I to će uraditi 1% korisnika, a 99% će dobiti veće cene. To je samo dobitak za telekom. Prošlo je njima jednom, prošlo je Yettelu, prošlo je A1, prošlo je Orionu, prošlo je SatTraktu, zašto ne bi prošlo ponovo?Da, ali nista nece uticati na trenutne UO(licno mislim da ovog puta nece biti) dovoljno je da se u 30 dana(sto je sasvim dovoljno) javis da ne pristajes na povecanje i ista cena ce ti ostati do kraja trenutne UO, zato kazem da i da bude za nas pod UO nista se nece menjati ako se samo javite da povecanje ne prihvatate tad ce vam reci da do kraja UO vama vaze trenutne cene na koje ste pristali.
Pricamo o nama ljudima sa foruma, kako ja mogu da uticem na 99% drugih?I to će uraditi 1% korisnika, a 99% će dobiti veće cene. To je samo dobitak za telekom. Prošlo je njima jednom, prošlo je Yettelu, prošlo je A1, prošlo je Orionu, prošlo je SatTraktu, zašto ne bi prošlo ponovo?
Dzaba cekas 00:00, sad je 00:08 pa nista😄To je to ,ceka se 00:00h 😁Pogledajte prilog 465199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari