Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Na portalu "moj mts" dostupni oktobarski računi, a u prilogu spominju se nove postpaid tarife, Omorika S i Omorika M...

Prilozi

• Screenshot_20241104_143652_Drive.jpg
    Screenshot_20241104_143652_Drive.jpg
    252.7 KB · Pregleda: 123
Na portalu "moj mts" dostupni oktobarski računi, a u prilogu spominju se nove postpaid tarife, Omorika S i Omorika M...
Kakvi debi*i... Znaci da ih je mrzelo da bar nesto malo promene , dodaju oduzmu, urade nesto... Ovo je cist copy-paste ko da gledam Yettelovu ponudu tarifa sa malo drugacijim imenom

Nisu ******, ne kazem bez razloga da je Globaltel i mts ista firma. Dok je yettel i mts skoro pa ista firma... Sto dodje de fakto da imamo dva provajdera A1 i mts i tu yettel kao neki satelit mtsa... Tako da se uopšte nisam iznenadio....

Tako je, s tim sto Omorike nakon potrosenih GB iz paketa imaju neo net po par mbps.
Morava 150 i 300 vise nece postojati, samo Morava. Soko Lite i Max ostaju sa imenima, ali ima novina.

Tako je, s tim sto Omorike nakon potrosenih GB iz paketa imaju neo net po par mbps.
Morava 150 i 300 vise nece postojati, samo Morava. Soko Lite i Max ostaju sa imenima, ali ima novina.
Od kad je 1 brzina postala par mbps u omorici , to nisu preposali od Yettela, zavrnuli slavinu . Ocekivano i kao i cene u Yettelu , Soko max oko 8000 a Sokolite oko 4400 nova cena.
Taman ti bilo isto presao u Yetel ili ostao u Mts. 🤣

Pa ne podizu nema migracije kao prosli put.
A i da ti dizu, sta to tebi znaci?

To podizanje cena trenutnim korisnicima će se verovatno desiti kasnije, ako nas uči iskustvo proteklih godinu dana.

To podizanje cena trenutnim korisnicima će se verovatno desiti kasnije, ako nas uči iskustvo proteklih godinu dana.
Da, ali nista nece uticati na trenutne UO(licno mislim da ovog puta nece biti) dovoljno je da se u 30 dana(sto je sasvim dovoljno) javis da ne pristajes na povecanje i ista cena ce ti ostati do kraja trenutne UO, zato kazem da i da bude za nas pod UO nista se nece menjati ako se samo javite da povecanje ne prihvatate tad ce vam reci da do kraja UO vama vaze trenutne cene na koje ste pristali.

Da, ali nista nece uticati na trenutne UO(licno mislim da ovog puta nece biti) dovoljno je da se u 30 dana(sto je sasvim dovoljno) javis da ne pristajes na povecanje i ista cena ce ti ostati do kraja trenutne UO, zato kazem da i da bude za nas pod UO nista se nece menjati ako se samo javite da povecanje ne prihvatate tad ce vam reci da do kraja UO vama vaze trenutne cene na koje ste pristali.
I to će uraditi 1% korisnika, a 99% će dobiti veće cene. To je samo dobitak za telekom. Prošlo je njima jednom, prošlo je Yettelu, prošlo je A1, prošlo je Orionu, prošlo je SatTraktu, zašto ne bi prošlo ponovo?

Nazad
Vrh Dno