Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Meni nije jasno Soko lite sada, nigde ne pise koliko net-a ima u paketu?

Soko Lite 400gb po max brzini nakon toga 2mbps, ako nisu nesto menjali, mada ce pre biti da samo nisu sve azurirali, nema nista od box paketa i dalje

Sasvim dovoljno... Soko lite je sada top... Sa tom kolicinom podataka stvarno ne vidim zasto bi iko isao na najaci Soko paket.

Paketi su ocekivano mnogo losiji, niste valjda ocekivali da nesto bude dobro po nas korisnike i povoljno. :D

Stari korisnici su tek nadrljali...

Soko lite je i pre bila vrhunska tarifa, pogotovo ko je uhvatio po ceni do oko 1500din.Prosle godine kada sam je potpisao sa benefitima na 2 godine, pomislih ovo bio i na 10 potpisao da nude.

za sad bar ne diraju aktivne ugovorne obaveze

1730793676561.png

So It Begins Helms Deep GIF

Ja sam majci pre 2 meseca aktivirao zmaj, nisam siguran da li ona prelazi na novu cenu ili ostaje po staroj? Opet će se pisati mejlovi vidim ja.

Mi smo uzeli sinoc 40 posto i mislimo da je to super .Cini nam se da po novom nebi dobili vise

Važno da su promenili na sajtu.Danas stiže račun ,nažalost bez umanjenja za 40%.Kako je stigao,odmah poslao prigovor.Čekamo sad odg.

^ procentualni popusti vaze od 1. sledeceg meseca. Tako da ako si obnovio ugovor u oktobru, od 01.11. vazi popust.

Ne znam kako je za ostale tarife ali ja sam 31.10. potpisao ugovor sa letnjom akcijom i 2200 je prvih 12 meseci, posle 3300.
Sada je 150din jeftinije prvih 12 meseci, a posle toga 450din skuplje drugih 12, 100gb vise interneta i ono sto bi mi mozda najvise i znacilo sada ima 6gb u romingu, ja sam u prethodnom ugovoru dobio 4gb.
100gb vise svakako ne bih ni potrosio jer mi je mera mesecno oko 100-150 i ovih 300 mi je i vise nego dovoljno, a samo poskupljenje tarife nije apsolutno nista strasno da ne moze da se podnese.
Soko Lite mi je najjaca tarifa na nasim prostorima gde bukvalno imas sve sto ti je potrebno za svakog prosecnog korisnika, a cak i za one malo zahtevnije.
Znam da mnogi pljuju MTS i prete im prelascima u druge mreze ali realno ja svake dve godine kada mi istekne ugovor kupim A1 i Yettel prepaid kartice da isprobam mreze i vidim da li ima promena. Sombor i bliza okolina katastrofalno los signal imaju u A1 mrezi, Yettel u centru grada jos i donekle ok, a kako se odmices dalje sve je gore i gore. Sve i da predjem u drugu mrezu to mi je kao da pucam sam sebi u nogu. Em nemaju ovakve ponude, em je pokrivenost u regionu gde ja zivim poprilicno losa. Kakav god bio mnogima meni je MTS odlican.

Ja sam se z***** kada sam produžio ugovor online pre 3 meseca, učinilo super ponuda 2199/3199 Soko Lite (u tom momentu plaćao ~2100 omoriku) a ostalo mi je 3 meseca pred istek UO i iz tog nisam mogao zvati službu za brigu o korisnicima za pregovore, mislio sam da će ponude biti daleko lošije pred istek UO.

@rdragan79
Nisi dobio popust jer si 3 meseca ranije obnovio UO. Trebao si sacekat da istekne UO i pokrenes prenos broja u drugu mrezu izasao bi te SokoLite 1400 mesecno.
Ovim novim paketima su apsolutno unistili sve pakete samo SokoLite vredi da se uzima.

Omorika M je isto ok po meni, jedino sto koristim Deezer pa bih se tu neckao da li da je uzmem jer je samo 9 meseci dz :D

@Manda94 bolje Soko lajt, mala razlika na 2 godine
Omorika M sa 50% prosek 1361 din mesečno
Soko lajt sa 50% prosek 1394 din mesečno

Omorika S 50gb 2456 mesecno sa 50% 1228
Omorika M 100gb 2821 mesecno sa 50% 1410
SokoLite 400gb 2887 mesecno sa 50% 1443
SokoMac Neo 3312 mesecno sa 50% 3312

@Manda94
Za 30 dinara razlike Omorike M i SokoLite sta je bolje uzeti? A za 200din razlike na Omoriku S.
Da ne pricamo o Morava 150 minuta 3gb za 1200 mesecno i druge pakete.
Za novog korisnika razlika je ogromonih 60 din 😀

Analiticki i u sitna crevca jeste bolje tako al ja ti pricam iz ugla prosecnog korisnika :D Pre ce uzeti Omoriku M za 3400 nego Lite za 3850 :D

@boban01 kad računaš cene sa % popustom ( 30, 50% ... ) prvo računaš cenu bez e-računa na koju primenjuješ % popust pa onda oduzimaš još 100 din
Omorika S sa 50% prosek 1178 din

Vrh Dno