Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Dali je neko posle potpisa na mejlu za novi ugovor odustajao u roku 14 dana obzirom da vidimo ovu neku saglasnost da se odricemo odustajanja u roku 14 dana po zakonu imamo li pravo da odustanemo obzirom da smo dobili po starom 40 posto a vidimo da sada daju 50 posto

@Manda94
Nov korisnik ce se opredeliti za 100gb paket u Mts za 3400 , a preskociti A1 i Yettel isti paket za 1000 dinara manje , jako tesko samo oni koji bas ne cene svoj dinar a da ih ima ima ih.

@jason13
A znam to ali brze mi dodje da izracunam. Ne znam sto ne ostave cenu kako jeste pa posle mi lepo oduzmemo.
Dali je neko posle potpisa na mejlu za novi ugovor odustajao u roku 14 dana obzirom da vidimo ovu neku saglasnost da se odricemo odustajanja u roku 14 dana po zakonu imamo li pravo da odustanemo obzirom da smo dobili po starom 40 posto a vidimo da sada daju 50 posto
Nije se niko javljao ovde , pitanje je kako ce to gledati. Da ne ostanes i bez tih 40% na kraj.

^ pa to, zalete se ljudi kad cuju 100gb misle wow ja to necu potrositi a ne gledaju nikog drugog :D

@skele ne igraj se, nece ti to proci :)

Edit: mislim proci ce odustanak od ugovora bez obzira na tu saglasnost ali neces dobiti 50% ako hoces da podneses zahtev, upitno je da li ces dobiti opet i tih 40%

Ti po zakonu mozes, ali da li si siguran da ces dobiti vise a odose onih 40%?
Samo taj rizik ukalkulisi a da raskines u 14 dana bez ikakvih problema mozes.

Da li mogu da prekinem prenos broja ako me ovi iz mts-a ne pozovu sa ponudom tj. da ne pređem u drugu mrežu...ili oni uvek zovu. 🙂

@brajko85 zovu 99% i nude 50% ali ako si procenio da si baksuz od 1%, stopiraj prenos, pa onda za par dana opet iniciraj prenos :LOL:
Ako si danas ( jutros ) podneo zahtev, očekuj MTS poziv već u toku dana do 18-19h ili sutra ujutru.

@Manda94
SokoLite je bas jaka tarifa da ne kazem bez premca. I nove tarife nude sve neo, ali ima dosta ljudi kojima ne treba neo razgovori. Njima ponudis nesto slicno NeoSurf, sa laganijom cenom (1500-2000). Ranije se dosta uzimala KT za decu , sad ni ona nema smisla. Nema nista neta u njoj ali da ne pametujem Mts najbolke zna svoju racunicu ( da rastera korisnike ili pridobije)
Sad gledam cene telefona, pratim jer neki ljudi to uzimaju preko operatera. Kazu nema nigde na 24 rate i ok. A bas pratio zadnje vreme modele Samsung A35, A55 , Samnsug S23 FE.
U Mts bukvalno na par dana podignu spuste cene, prodje neko vreme opet tako. Poceo novembar A1 uveo ceo mesec Black Friday i dodatno spustio cene modela. Mts juce digao cene paketa. Reko super malo ce pasti cene.. ali oni random digli cene telefona za 7000-10000. Znaci akutelan model Samsung A55 256gb uz slicne tarife (A1 neo surf , Mts Omorika S) u oba slucaja racunata reciklaza 15000 din, kostaju:
A1 tarifa 1899+ rata 1750 = 3649 din mesecno
Mts tarifa 2456+ rata 2575 = 5031 din mesecno
Razlika od 1400 mesecno je previse ili 33600 za 24 meseca lopovluk , da su spustili logicno da bude razlika 200-400 dianra mesecno.
Ima ljudi koji dodju u poslovnicu i kazu uzimam taj telefon potpisu i odu. Ali sve vise ljudi gleda , sabira i oduzima. Redje se odlucuju za obnovu telefona.
Ali stari model telefona da spustis 30000 i sad ga poskupis 10000 nema to veze sa zivotom.

Poslednja izmena:
^ ma razumem sve, evo imas iPhone 11 u mts-u kosta 78.000 o cemu dalje da pricamo :D

Ističe mi ugovor u petak, a imao BOX 4 sa 25tb interneta, 6000 mesečno. Stiže danas račun i uđem da platim, kad vidim račun 14000 dinara. U opisu piše da je oko 8000 na internet otišlo, a mts aplikaciji mi ne prikazuje tih 25TB

Sta je ovima sve omorika i soko tarife, niza cena im je 2025, jel im to neka promocija ili greska?

Promocija zbog NG, za Omoriku S 6 meseci, Omorika M 9 meseci i Soko tarife 12 meseci cena 2025 din

Isto je bilo i prosle godine doduse samo 2024 din pa onda od marta tkz letnja kampanja gde su digli cene a delili po 199 gb uz sve pakete odredjeni broj meseci

To jedino da se agentom da vidis kad se prenosi iz druge mreze. Treba da ima neki a koliki da ti on kaze a mozda ti se javi. 😀

Pocinje migracija paketa ko ne pristaje ima rok do 6 DECEMBRA da izjavi da se ne slaze sa novim cenama.

Prilozi

• Screenshot_20241107_092410_Opera.jpg
    Screenshot_20241107_092410_Opera.jpg
    103.3 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
čekaj, čekaj…
Jel to znači da i postojeći korisnici koji su pod ugovorom moraju na nove pakete?

Šta tačno znači “minimalni period trajanja ugovora”?

Minimalni period trajanja predstavlja vreme ugovorne obaveze i takvo trajanje ne može biti duže od 24 meseca.
Ovo obaveštenje se odnosi samo na korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza, tj. isteklo je trajanje od 24 meseca.
Tim korisnicima je usluga aktivna dan po dan po punoj ceni paketa bez ugovorne obaveze dokle god nešto ne odluče ( raskid, obnova ili prelaz u drugu mrežu )

Minimalni period trajanja predstavlja vreme ugovorne obaveze i takvo trajanje ne može biti duže od 24 meseca.
Ovo obaveštenje se odnosi samo na korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza, tj. isteklo je trajanje od 24 meseca.
Tim korisnicima je usluga aktivna dan po dan po punoj ceni paketa bez ugovorne obaveze dokle god nešto ne odluče ( raskid, obnova ili prelaz u drugu mrežu )
To znaci nekome istekne danas OMORIKA 12 i oni ga prebace na SokoLite i naplacuju po ceni bez UO?
Ono nisam strucan ali pazi lik kaze da mu ugovor traje do petka a oni mu naplatili nekih 14000 umesto 6000 i vec mu izbrisali 25tb neta iz aplikacije. Ima tu mnogo caka i zavrzlama gde uzimaju velike cifre...

Ne, prebacivanje će tek da se dešava nakon 30 dana od datuma obaveštenja.
Ako imaš staru Omoriku 12 bez ugovorne obaveze, migriran ćeš biti na novu Omoriku S bez ugovorne obaveze.

1730970236132.png

Ne, prebacivanje će tek da se dešava nakon 30 dana od datuma obaveštenja.
Ako imaš staru Omoriku 12 bez ugovorne obaveze, migriran ćeš biti na novu Omoriku S bez ugovorne obaveze.
Ok , danas istekne omorika 12 , taj neko napise da se ne slaze sa tim? Sta dalje? Placa staru cenu? Cemu da se ne slaze ako ga opet prebace?
Valjda je logicno da kazu ako necete nove cene odete u drugu mrezu?

Ako npr. danas ističe ugovorna obaveza za Omoriku 12, već sutra se može podneti zahtev prenosa broja u JETEL ili A1 i onda te MTS zove sa ponudom zadržavanja na nova 24 meseca po dosta nižim cenama u odnosu na cene sa sajta.

Nema šta da se slaže ili ne slaže, ko ne odabere neku tarifu iz nove ponude do 6.12. prebacuju ga automatski na tarifu koja je tu navedena, i dalje si bez ugovorne obaveze i možeš šta hoćeš da radiš sa brojem, možeš da ga prebaciš kod drugog operatora, možeš sa MTS da potpišeš novi ugovor, možeš da ugasiš broj.

Ako npr. danas ističe ugovorna obaveza za Omoriku 12, već sutra se može podneti zahtev prenosa broja u JETEL ili A1 i onda te MTS zove sa ponudom zadržavanja na nova 24 meseca po dosta nižim cenama u odnosu na cene sa sajta.
To znamo, vecina to resi. Ali se desi da neke ljude izostave , zaborave posle isteka UO. I to nekad bude par meseci i vise.
Ali ako oni prebacuju na nove pakete, znaci nema hoces neces. To je zavrsena prica.
Ja bi ipak poslao mail , dobijes odgovor crno na belo. Ovde kod nad je bukvalno sve moguce.

Prilozi

• Screenshot_20241107_101102_Opera.jpg
    Screenshot_20241107_101102_Opera.jpg
    41.3 KB · Pregleda: 79
@boban01 ali svakako se ne isplati biti van ugovorne obaveze, jedino ako nećeš postpejd, prebaciš se na GlobalTel freepaid ili A1 prepaid i onda uživaš i ne razmišljaš.
Čak i ta stara Omorika 12 koju ti pominješ je 3000 van ugovorne obaveze. Zašto bi je plaćao toliko ?

Zmaj 2800, hahahaha cemu? Placam 1200 din, a imam vise svega nego sto sada nude... Nisu mi jasni.

Nazad
Vrh Dno