Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Zbog akcije A1 , ko prenese broj u A1 dobija 12 meseci besplatno Mega plan (1000 dinara mesecno) 500 min 10gb , 10gb za mreze.
Morace telekom da se isprsi dobro a ne samo za optiku i soko tarifu.

Nisam lepo napisao sad vidim. Ugovor istice u maju 2025.
Imas onu cenu bez UO npr 5000, sa UO na 24 meseca je 4500 bez dodarnih benefita , sa 50% dodatnih benefita ti iapadne ti izlazi 2250. Ti npr nemas dodatni benefit , ali bi platio razliku od 4500 do 5000 puta meseci sta je povoljnije po tebe. Ako ti ostalo 3 meseca 1500, ili si samo tri meseca korisrio 1500 opet placas.
@alfaunits
Zvanicno ima na sajtu gde je pripejed.

Imas onu cenu bez UO npr 5000, sa UO na 24 meseca je 4500 bez dodarnih benefita , sa 50% dodatnih benefita ti iapadne ti izlazi 2250. Ti npr nemas dodatni benefit , ali bi platio razliku od 4500 do 5000 puta meseci sta je povoljnije po tebe. Ako ti ostalo 3 meseca 1500, ili si samo tri meseca korisrio 1500 opet placas.
@alfaunits
Zvanicno ima na sajtu gde je pripejed.
Ajde ovako.

Imam broj koji je pod ugovorom do maja 2025. Na taj ugovor nemam nikakav benefit, placam punu cenu. Moje pitanje je da li mogu u decembru da raskinem ugovor tj, prebacim broj u drugu mrezu bez placanja penala?

Ajde ovako.

Imam broj koji je pod ugovorom do maja 2025. Na taj ugovor nemam nikakav benefit, placam punu cenu. Moje pitanje je da li mogu u decembru da raskinem ugovor tj, prebacim broj u drugu mrezu bez placanja penala?
Imas ugovornu obavezu na 12 meseci? Da onda placas sitne penale, kazi sta koristis da vidis koliko ces platiti.

Ajde ovako.

Teško da nemaš nikakav benefit ako si pod UO. Različite su cene pod UO i bez njega. To je taj benefit

@filipos
Kao sto kaze mlax37, na primer uzeo si soko lite godinu dana 3200, i nemas dodatni benefit. Ali puna cena soko lite je 4599. Udecembru raskidas ugovor placas 4599-3200=1399 x 5 meseci = 6995. Za svaku tarifu kad kliknes na detalje imas punu cenu koja je bez UO.

Prilozi

• Screenshot_20241017_212846_Opera.jpg
    Screenshot_20241017_212846_Opera.jpg
    34.8 KB · Pregleda: 51
Racunam da je senior za 950 ok za penzinere, keva sa A1 rekao sam da predje jer joj tamo sad ukidaju 65+ i traze 2300din sa nekim telefonom
ovde vidim ima za +750 motorola G04 64GB, racunam da joj je taj ok, A1 ima xiaomi 12C kojeg nemaju (??? u poslovnici i ne nude ga) vec nude 13C sa mesecnom pretplatom od 2300, ako neko ima predlog za telefon nek javi

… u w-w imas RedMi A3 za 8999 u kešu, sasvim ok za starije i za te novce…

Poslednja izmena:
Potreban mi je postpaid paket za dečji smartić satić.
MTS Sokolić bi bio idealan, ali zvanično se prodaje samo uz kupljen smartić satić u MTS-u (koji već imam).

Ako ima promotera koji imaju rešenje za ovaj problem, neka me kontaktiraju!

Istekao mi je juče Box 4 ugovor, a zadržao bih samo sim. Da li i dalje daju soko lite 50% ako se podnese zahtev za prenos u drugu mrezu?

Podnesi zahtev za prenos u drugu mrezu, to je svakako potez na koji daju najveci benefit. Jedno vreme se javljali da dobijali 50%, bas me zanima vazi li jos i meni uskoro istice box.

Istekao mi je juče Box 4 ugovor, a zadržao bih samo sim. Da li i dalje daju soko lite 50% ako se podnese zahtev za prenos u drugu mrezu?
Ako nije menjano moras da razdvojis usluge prvo. Pa podneses zahtev za prenos. To nije moglo ni u dva cuga, morao sam u tri :(

Da li je cena Net Limit dodatka ukljucena u cenu postpejd paketa koji su na sajtu?

Pozdrav, da li neko ima informaciju šta se najviše može dobiti za prelazak iz Yettela u mts na Soko lite ? U poslovnicama nude samo ono što je trenutno standardna ponuda uz dodatni internet, al' to me ne zanima, nego ako može nekako neki dodatni popust da se izboksuje ? Hvala unapred na odgovorima.

Pozdrav, da li neko ima informaciju šta se najviše može dobiti za prelazak iz Yettela u mts na Soko lite ? U poslovnicama nude samo ono što je trenutno standardna ponuda uz dodatni internet, al' to me ne zanima, nego ako može nekako neki dodatni popust da se izboksuje ? Hvala unapred na odgovorima.
Ja dobio pri prelasku 6 meseci po jedan dinar 🤷‍♂️

Trenutno mi Mts nudi samo 30% manje uz soko lite tarifu. Ima li smisla pokušati prenos broja za bolji popust?

Nazad
Vrh Dno