mlsradic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 85
Slično kao i meni .Ja sam prihvatio 40%.Za ono što nudi tarifa mi je okJeste. Prva ponuda je bila 30%, odbih, rekoh da drugi nude 50%. Zabeležili to, sutradan zvali i ponudili 40%.
Slično kao i meni .Ja sam prihvatio 40%.Za ono što nudi tarifa mi je okJeste. Prva ponuda je bila 30%, odbih, rekoh da drugi nude 50%. Zabeležili to, sutradan zvali i ponudili 40%.
Ima smisla, još Globaltel daje 200 giga neta za prenos broja u njihovu mrežu.Jako tacne , vuce globatel (telekom) dosta koji prelaze tamo, samo sto.ce sada drasticno promeniti situacija u obrnutom smeru.
Jel' ovo zvanicno, ne nalazim na sajtu?Zbog akcije A1 , ko prenese broj u A1 dobija 12 meseci besplatno Mega plan (1000 dinara mesecno) 500 min 10gb , 10gb za mreze.
Morace telekom da se isprsi dobro a ne samo za optiku i soko tarifu.
Nisam lepo napisao sad vidim. Ugovor istice u maju 2025.Mozes ako je isteklo godinu dana.imas benefit u vidu cene sa i bez ugovorne obaveze.
Imas onu cenu bez UO npr 5000, sa UO na 24 meseca je 4500 bez dodarnih benefita , sa 50% dodatnih benefita ti iapadne ti izlazi 2250. Ti npr nemas dodatni benefit , ali bi platio razliku od 4500 do 5000 puta meseci sta je povoljnije po tebe. Ako ti ostalo 3 meseca 1500, ili si samo tri meseca korisrio 1500 opet placas.Nisam lepo napisao sad vidim. Ugovor istice u maju 2025.
Ajde ovako.Imas onu cenu bez UO npr 5000, sa UO na 24 meseca je 4500 bez dodarnih benefita , sa 50% dodatnih benefita ti iapadne ti izlazi 2250. Ti npr nemas dodatni benefit , ali bi platio razliku od 4500 do 5000 puta meseci sta je povoljnije po tebe. Ako ti ostalo 3 meseca 1500, ili si samo tri meseca korisrio 1500 opet placas.
@alfaunits
Zvanicno ima na sajtu gde je pripejed.
Imas ugovornu obavezu na 12 meseci? Da onda placas sitne penale, kazi sta koristis da vidis koliko ces platiti.Ajde ovako.
Imam broj koji je pod ugovorom do maja 2025. Na taj ugovor nemam nikakav benefit, placam punu cenu. Moje pitanje je da li mogu u decembru da raskinem ugovor tj, prebacim broj u drugu mrezu bez placanja penala?
Teško da nemaš nikakav benefit ako si pod UO. Različite su cene pod UO i bez njega. To je taj benefitAjde ovako.
Imam broj koji je pod ugovorom do maja 2025. Na taj ugovor nemam nikakav benefit, placam punu cenu. Moje pitanje je da li mogu u decembru da raskinem ugovor tj, prebacim broj u drugu mrezu bez placanja penala?
Ako nije menjano moras da razdvojis usluge prvo. Pa podneses zahtev za prenos. To nije moglo ni u dva cuga, morao sam u triIstekao mi je juče Box 4 ugovor, a zadržao bih samo sim. Da li i dalje daju soko lite 50% ako se podnese zahtev za prenos u drugu mrezu?
Nije uključeno u cenuDa li je cena Net Limit dodatka ukljucena u cenu postpejd paketa koji su na sajtu?
Ukljucena je u cenu samo za Soko Lite tarifuDa li je cena Net Limit dodatka ukljucena u cenu postpejd paketa koji su na sajtu?
Ja dobio pri prelasku 6 meseci po jedan dinar 🤷♂️Pozdrav, da li neko ima informaciju šta se najviše može dobiti za prelazak iz Yettela u mts na Soko lite ? U poslovnicama nude samo ono što je trenutno standardna ponuda uz dodatni internet, al' to me ne zanima, nego ako može nekako neki dodatni popust da se izboksuje ? Hvala unapred na odgovorima.
Ovo važi za Prepaid?Zbog akcije A1 , ko prenese broj u A1 dobija 12 meseci besplatno Mega plan (1000 dinara mesecno) 500 min 10gb , 10gb za mreze.
Morace telekom da se isprsi dobro a ne samo za optiku i soko tarifu.
Nema , mozes da se prebacis opet negde gde ima bolja ponuda.Ovo važi za Prepaid?
I nema obaveza posle tih godinu dana džabe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari