Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ove nedelje za prelazak iz druge mreze ne nude ni izbliza ono sto su ponudili stopketu.
Ponuda za Soko Lite je 6x1din + 6x2200din + 12x3200din = 51.600din
Pa koliko sam shvatio on nije prešao iz druge mreže već mu je istekla UO, znači stari korisnik.
Nije ista ponuda za stare i nove korisnike. Mene ovo raduje jer izgleda da daju bolje ponude starim korisnicima što bi trebalo da je logično. Samo pitanje je dokle će

Nisam primetio da je to napisao. I neka i treba, nikada mi nije bila jasna politika da ih bas briga za stare korisnike. Kao da je nekom menadzeru u izvestajima samo bitan broj novih korisnika - potpuno neshvatljiva politika, da ne kazem nesto drugo.

… retko kad nešto ‘daju’, najčešće nas ‘ubedjuju’ da bi trebali da plaćamo više za nešto što nam ne treba…

Da,da za stare korisnike.Tako i ja nisam prelazio iz druge a dobio za Soko lite

Pre dve godine su imali akciju za nove korisnike - 25 TB net-a, za celu ugovornu obavezu uz Omorika 3 za 1300 rsd. Tako nešto se ne odbija, pa sam prešao iz yettela u mts. Kako su nas našli, ne znam, ali većini je uskoro isticala UO kod drugih provajdera, pa su iz mts-a slali viber poruke sa takvom ponudom. Stari korisnici ni u snovima nisu mogli dobiti taj benefit. E sada su obrnuli priču, pa su više blagonakloni prema starim korisnicima, a manje zainteresovani za nove.

Pre dve godine su imali akciju za nove korisnike - 25 TB net-a, za celu ugovornu obavezu uz Omorika 3 za 1300 rsd. Tako nešto se ne odbija, pa sam prešao iz yettela u mts. Kako su nas našli, ne znam, ali većini je uskoro isticala UO kod drugih provajdera, pa su iz mts-a slali viber poruke sa takvom ponudom. Stari korisnici ni u snovima nisu mogli dobiti taj benefit. E sada su obrnuli priču, pa su više blagonakloni prema starim korisnicima, a manje zainteresovani za nove.
To sam i ja dobio u februaru 2023 na omorika 12 na 1 broju pa sam ga prebacio i taj se koristi u ruteru za net na jednoj lokaciji i ne moze to nikako da se potrosi

Pozdrav svima,

Zeni paket istice 13.10, na koji mejl pisati da probam da izboksujem neki ozbiljniji popust za prelazak na neku jacu Omoriku ili Soko lite? Bila je na Omorici 3 koja je u nekom trenutku prebacena u Omoriku 12, i cene tarifa trenutno su sulude, uzimajuci u obzir da za Omoriku 12 placa oko 1500din trenutno, po starom ugovoru...
Na FB pretpostavljam DM na ovoj stranici https://www.facebook.com/mtstvojsvet ?

Nisam primetio da je to napisao. I neka i treba, nikada mi nije bila jasna politika da ih bas briga za stare korisnike. Kao da je nekom menadzeru u izvestajima samo bitan broj novih korisnika - potpuno neshvatljiva politika, da ne kazem nesto drugo.
Napisao sam, u vise poruka.

Meni ponudise 10% na Soko Lite, doduše ugovorna obaveza ističe u decembru.
Mislim da će u decembru biti veći popusti, A1 je opet krenuo sa nekim dumping cenama.

Danas istice ugovor sutra odete u A1 prenos broja dobicete najbolji popust. 30 dana i manje do isteka ugovora je druga nepovoljnija ponuda. 30-90 pred istek najnepovoljnija ponuda od njih. Sutra ulazim ispod 90 dana pisacu da vidim sta nude. Trazicu popsut uz telefon, ranije dobijao 3 meseca po dinar i telefon ali pred sam istek ugovora.

Da li zovu da nude nešto ako se prebacuje prepaid broj u drugu mrežu?

Prepaid je nekoliko nedeljaa pre toga je bio 2-3 godine postpaid u MTS gde je prebačen iz A1. Postpaid kome je istekla UO ali je zbog mogućeg preseljenja u drugu državu (otpalo) prebačen da bude prepaid dok se ne vidi šta će da se radi s tim brojem (duga priča...).

Sve ove pretplate što se nude kod svih provajdera sa cenama sa sajta su kriminalne pa se sad gleda šta može da se izvuče iz cele situacije.

@giovanni

Pre 4g rasformirao box broj bio na pripejdu neko vreme proslo nekih 4 meseca prebacio broj u A1 nisu ni zvali sto prebacujem broj. Pre mesec dana prebacio isti broj u Globatel nisu zvali.
Imaj na umu kad prebacis broj na pripejd treba da prodje 2 meseca minimum da broj mozes negde prebaciti. Ranije je min bio 3 meseca.
Dobices ponudu ako broj prebacis u A1 ili Yettel u Mts-u bas tesko , tj skoro nista.

MTS kontrola troskova postpaid; uzeto za osnovca da ima telefon na raspolaganju, a da ne moze da "nakuca" racun kad potrosi paket.
Na sajtu nije istaknuta informacija (a ni agent nije spomenuo nijednom) da se obracunava nadoknada za ceo mesec, nebitno od datuma potpisivanja ugovora (potpisali prvog ili poslednjeg dana u mesecu - placate ceo mesec).

Pise u ugovoru negde u sredini strane, ali na onoj strani koju retko ko gleda (opsti ugovor).

Nije stvar u parama nego u jajarenju...

To i nije tako loše, jer se sve prebacuje u naredni, pa imaš dupli kredit, internet...

Ako se pripejd broj prbacuje u drugu mrežu, da li nude nešto, da se prebaci na postpaid?

… da li su im interesanti korisnici koji bi preneli broj…? Uskoro mi ističe ugovor u Yettelu - interesuje me da li se neko skoro prebacivao i uz (eventualno) koji benefit…

Nazad
Vrh Dno