Pa koliko sam shvatio on nije prešao iz druge mreže već mu je istekla UO, znači stari korisnik.Ove nedelje za prelazak iz druge mreze ne nude ni izbliza ono sto su ponudili stopketu.
Ponuda za Soko Lite je 6x1din + 6x2200din + 12x3200din = 51.600din
To sam i ja dobio u februaru 2023 na omorika 12 na 1 broju pa sam ga prebacio i taj se koristi u ruteru za net na jednoj lokaciji i ne moze to nikako da se potrosiPre dve godine su imali akciju za nove korisnike - 25 TB net-a, za celu ugovornu obavezu uz Omorika 3 za 1300 rsd. Tako nešto se ne odbija, pa sam prešao iz yettela u mts. Kako su nas našli, ne znam, ali većini je uskoro isticala UO kod drugih provajdera, pa su iz mts-a slali viber poruke sa takvom ponudom. Stari korisnici ni u snovima nisu mogli dobiti taj benefit. E sada su obrnuli priču, pa su više blagonakloni prema starim korisnicima, a manje zainteresovani za nove.
Napisao sam, u vise poruka.Nisam primetio da je to napisao. I neka i treba, nikada mi nije bila jasna politika da ih bas briga za stare korisnike. Kao da je nekom menadzeru u izvestajima samo bitan broj novih korisnika - potpuno neshvatljiva politika, da ne kazem nesto drugo.
Ja sam dobio 40% uz kontakt na Facebook. Doduše, prvo su nudili 20%. Svakako mislim da će uz prelazak dati više. Sada daju više starim korisnicima.Da li je soko lite 50% i dalje aktuelan za stare korisnike uz podnet zahtev za prenos broja?
Mene nisu zvali, i odobren mi je prenos broja.Da li je soko lite 50% i dalje aktuelan za stare korisnike uz podnet zahtev za prenos broja?
To je OK. Da li ti je istekao ugovor?Nude Soko lite sa 40% popusta za obnovu ugovora. Da li ima nešto slično kod drugih?
Podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu i dobit ćete 50% popusta na mesečnu pretplatu ( kao u Telenoru ) .Nude Soko lite sa 40% popusta za obnovu ugovora. Da li ima nešto slično kod drugih?
6 meseci free.… da li su im interesanti korisnici koji bi preneli broj…? Uskoro mi ističe ugovor u Yettelu - interesuje me da li se neko skoro prebacivao i uz (eventualno) koji benefit…
Jeste. Prva ponuda je bila 30%, odbih, rekoh da drugi nude 50%. Zabeležili to, sutradan zvali i ponudili 40%.To je OK. Da li ti je istekao ugovor?
Kaubojska igra, ceka se da vidi ko ce prvi da potegne obarac... Ko iz svog dzepa da vade...Jeste. Prva ponuda je bila 30%, odbih, rekoh da drugi nude 50%. Zabeležili to, sutradan zvali i ponudili 40%.
Koji su paketi najbliži ovom u A1 i Yettel-u?Nude Soko lite sa 40% popusta za obnovu ugovora. Da li ima nešto slično kod drugih?
A1 : NEO Super.Koji su paketi najbliži ovom u A1 i Yettel-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari