Mene nisu zvali bas sam jedan prebacio u a1 i sad sam podneo za drugi doduse za taj ni ne mogu da pozovu izgubio sim karticu a broj registrovan na mene pa sam na osnovu plastike sa serijskim brojem odradio prenos koji cekam da se realizujeAli budi spreman da je moguće da ne pozovu, i da preneseš broj.
Pozovi 064733 i zatrazi da ti odobre 40% popusta. Meni su prvi put ponudili 30%, rekoh da mi ne odgovara ponuda. Zabezili primedbu i zvali ponovo sa ponudom od 40%Trenutno mi Mts nudi samo 30% manje uz soko lite tarifu. Ima li smisla pokušati prenos broja za bolji popust?
Koja je to cena, koliko placas mesecno tokom cele ugovorne obaveze?Uz zatev za prenos broja u A1, odmah tog dana su zvali i pristali na moj uslov Soko lite 50% , na svaku cenu, za celu UO.
Prva godina se plaća 1050 dinara mesečno ( E-Račun ).Koja je to cena, koliko placas mesecno tokom cele ugovorne obaveze?
To se ocekivalo odavno , cim su A1 i Yettel to uradili. Samo je bilo pitanje vremena, ja mislio bice 1 oktobra ali eto bice 1 novembra.Od 1.11 mts tarife se menjaju i biće korekcija cene.
Jel ima neko da je zadovoljan A1 mrežom, nekolicina koji poznajem, nisu nikako ?To mu dodje 1300 mesecno imas 100gb po punoj brzini posle neogranoceno po 10mb/s . Ili mega plan gratis prve godine u A1. Bice teska dilema sta uzeti. Ako i daju uopste 50% kad pokrenem prenos broja. 😄
Čuš, od marta je baš prošlo puno vremena!To se ocekivalo odavno , cim su A1 i Yettel to uradili. Samo je bilo pitanje vremena, ja mislio bice 1 oktobra ali eto bice 1 novembra.
Nego daj neki info koliko ce otici korekcija 20,30,40% ?
Ja imam MTS i A1 a žena Yetel. Na lokacijama gde provodilo najviše vremena A1 je najbolji, pa MTS i na kraju Yettel. A1 i MTS što se mene tiče su svugde imali signal što se ne može reći za Yettel.Jel ima neko da je zadovoljan A1 mrežom, nekolicina koji poznajem, nisu nikako ?
Ja sam to rekao jos pre 2 nedelje pa su neki rekli da lupam da nije tacno itd...😄Od 1.11 mts tarife se menjaju i biće korekcija cene.
200Dobro veče svima. Da li mt:s usluga ,,4 u BOX 4" daje 100GB interneta ili 200GB interneta kada se pretplatnički broj telefona unese u sistem za uslugu ,,4 u BOX 4" ?
Ja dok sam bio kod njih a zvali su se tada Vip, nisam bio zadovoljan zato sam tada i presao u Mts i prezadovoljan samJel ima neko da je zadovoljan A1 mrežom, nekolicina koji poznajem, nisu nikako ?
To su penali za prevremeni raskid.A inace je tarifa omorika 12 a isao bi na soko lite@skele
Nece ih nterati jer hvatas nove skuplje cene paketa. Moze svako da ih uceni kome je juce istekao ugovor , danas ode u A1 i podnese zahtev za prenos broja. I mozda ga vec danas pozovu za 50%.
Koji je to paket od 3500?
@ekoguard
To si rekao u temi o box paketima, ja ovde to najavio jos pre 2 meseca nove pakete i skuplje . 😀
Tebi ce se mozda vise isplatiti da platis tih 3500 za raskod UO. Sta ako poskuplkenje bude iznosilo ukupno za 2 godine 36000. Das sad 3500 i imas po staroj ceni.To su penali za prevremeni raskid.A inace je tarifa omorika 12 a isao bi na soko lite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari