Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ali budi spreman da je moguće da ne pozovu, i da preneseš broj.
Mene nisu zvali bas sam jedan prebacio u a1 i sad sam podneo za drugi doduse za taj ni ne mogu da pozovu izgubio sim karticu a broj registrovan na mene pa sam na osnovu plastike sa serijskim brojem odradio prenos koji cekam da se realizuje

Uz zatev za prenos broja u A1, odmah tog dana su zvali i pristali na moj uslov Soko lite 50% , na svaku cenu, za celu UO.

To mu dodje 1300 mesecno imas 100gb po punoj brzini posle neogranoceno po 10mb/s . Ili mega plan gratis prve godine u A1. Bice teska dilema sta uzeti. Ako i daju uopste 50% kad pokrenem prenos broja. 😄

Bila neka letnja promocija u Soko lite, 100gb + 199 gb mesečno u toku cele UO, tako da je kod mene ispalo 300 gb mesečno.

Nisam obracao paznju tih 199gb sad vaze tokom cele UO svih 24 meseca, samo da produze akciju posle 30.10.

Prilozi

• Screenshot_20241024_192520_Opera.jpg
    Screenshot_20241024_192520_Opera.jpg
    147.9 KB · Pregleda: 38
Pre 2 dana za jedan Mts broj podneo zahtev za prenos u A1. Posle sat vremena zvali iz Mts sa ponudom od 50%, UO na 24m za bilo koji paket.

Pošto ništa nisu najavili 30 dana pre promene, staro verovatno neće menjati, već će "korekcije" važiti samo za nove ugovore.

Dobro veče svima. Da li mt:s usluga ,,4 u BOX 4" daje 100GB interneta ili 200GB interneta kada se pretplatnički broj telefona unese u sistem za uslugu ,,4 u BOX 4" ?

To mu dodje 1300 mesecno imas 100gb po punoj brzini posle neogranoceno po 10mb/s . Ili mega plan gratis prve godine u A1. Bice teska dilema sta uzeti. Ako i daju uopste 50% kad pokrenem prenos broja. 😄
Jel ima neko da je zadovoljan A1 mrežom, nekolicina koji poznajem, nisu nikako ?

Ja lično sam prezadovoljan.
Od nedavno smo svi u kući na A1, deca i žena prepaid, ja imam NEO Biz, a imamo i kućni net kod njih.
Svi prepaid mesečni planovi imaju neograničene minuta unutar A1 i imaju prioritet u odnosu na minute ka drugim mrežama. Važno jer znam da me deca uvek mogu pozvati.

Privatni broj mi je u mts na Soko Lite zbog mtel minuta i 4GB roaming interneta.
U mom mestu je brzina interneta potpuno ujednačena, nije bitno gde se nalazim u mestu ili kući.
Između 150-170Mbps u 99% slučajeva, dok mts varira između 20Mbps i 260Mbps.

Verujem da ima lokacija gde je lošije od konkurencije tako da najbolje da testiraš pre prelaska kod njih.

To se ocekivalo odavno , cim su A1 i Yettel to uradili. Samo je bilo pitanje vremena, ja mislio bice 1 oktobra ali eto bice 1 novembra.
Nego daj neki info koliko ce otici korekcija 20,30,40% ?
Čuš, od marta je baš prošlo puno vremena!
Jel negde objavljena info? Očigledno su se polakomili, od kako im je prošla martovska prevara. Ovog puta ću se žaliti.

Jel ima neko da je zadovoljan A1 mrežom, nekolicina koji poznajem, nisu nikako ?
Ja imam MTS i A1 a žena Yetel. Na lokacijama gde provodilo najviše vremena A1 je najbolji, pa MTS i na kraju Yettel. A1 i MTS što se mene tiče su svugde imali signal što se ne može reći za Yettel.

@Magnus
Nema zvanicnog poskupljenja , imas onaj k... fazon. Paket ce se na primer zvati Soko Mega sve isto samo umesto 100gb stavice 200gb i cenu od 4500. Nije stari paket nije poskupljenje alj cena veca. Na stare pakete se ne odnosi to jer nema poskupljenja

@ironmanbg
Kad koristio pre 4g kucni net i intarifu bio sam prezadovoljan, nijedna reklamacija ni zalba , racun isti puna 24 meseca. A signal zavisi lokacije do lokacije.
Za nove pakete i skuplje cene paketa ne mora obavestenje.

Istice mi ugovor za tri meseca ,dali mi ponudu od otprilike 3500 ako sada hocu da raskinem i predjem kod drugih dali da podnesem zahtev hoce li ih taj zahtev naterati da mi daju 50 posto na soko lite

@skele

Nece ih nterati jer hvatas nove skuplje cene paketa. Moze svako da ih uceni kome je juce istekao ugovor , danas ode u A1 i podnese zahtev za prenos broja. I mozda ga vec danas pozovu za 50%.
Koji je to paket od 3500?

@ekoguard
To si rekao u temi o box paketima, ja ovde to najavio jos pre 2 meseca nove pakete i skuplje . 😀

Poslednja izmena:
GSM skoro svagde imas. 4G je skakljiv na zapadnoj strani Fruške gore uz Hrvatsku. Ali gradska zona i mesta skoro svagde imam 4CA.

I meni iznenađujuće dobro radi poziv odnosno kvalitet zvuka i na GSM mreži što ne mogu reći za mts na primer.

@skele

Nece ih nterati jer hvatas nove skuplje cene paketa. Moze svako da ih uceni kome je juce istekao ugovor , danas ode u A1 i podnese zahtev za prenos broja. I mozda ga vec danas pozovu za 50%.
Koji je to paket od 3500?

@ekoguard
To si rekao u temi o box paketima, ja ovde to najavio jos pre 2 meseca nove pakete i skuplje . 😀
To su penali za prevremeni raskid.A inace je tarifa omorika 12 a isao bi na soko lite

Cela Fruška gora je problematična sa 4G na A1. Izuzetak su veća naseljena mesta.

Nazad
Vrh Dno