Zato što sam sa postpejda prešao na pripejd i sad zakonski moram 2 meseca da ostanem u mtsu.zasto dva meseca kad u jetelu mozes da imas 50 % vec od treceg dana kako si na dopuni ?
Ja sam. Treba mi MTS zbog rominga u BiH i MNE. Plašio sam se, čitajući komentare, da pidnesem zahtev u A1 za pripejd ne dobijem nikakvu ponudu u mtsu, zato sam to uradio. Doduše, za 15 dana idem na odmor i vraćam se u avgustu i posle se strpim 20 dana i prelazim u A1 pa ako ponude Imorika 12 sa 30% uzimam, ako ne onda ću u A1 Mega plan da koristim.@gileip ko ti je rekao da prebacuješ broj sa mts postpejda na mts pripejd ?
u a1 ne daju popuste jedino da zadrze korisnike daju neo neo 50% ovako ne daju mislimJa sam. Treba mi MTS zbog rominga u BiH i MNE. Plašio sam se, čitajući komentare, da pidnesem zahtev u A1 za pripejd ne dobijem nikakvu ponudu u mtsu, zato sam to uradio. Doduše, za 15 dana idem na odmor i vraćam se u avgustu i posle se strpim 20 dana i prelazim u A1 pa ako ponude Imorika 12 sa 30% uzimam, ako ne onda ću u A1 Mega plan da koristim.
Zato i nisam podneo odmah za A1.u a1 ne daju popuste jedino da zadrze korisnike daju neo neo 50% ovako ne daju mislim
Zato i nisam podneo odmah za A1.
Pidneću u avgustu za A1 pripejd pa ako daju Omorika 12 za 1560 ostajem, ako ne odoh u A1. Mega plan više nego dovoljan.
Ne vidim na sajtu?yettel
I svakome daju? Ko god se prijavi da predje kod njih?Nema na sajtu.To su cena sa 50% popusta.Neko je napravio,okačio da bude ljudima lakse
a desi se i da prodavacica oce da da meni tela da da@gileip dobijaš ove cene sa slike ali ako preneseš svoj broj u jetel sa napomenom da broj kod njih bude na dopuni. Nakon puna dva dana kako si na dopuni u jetelu, trećeg dana ti se učitava promo 50% sa ovim konačnim cenama sa slike.
Nemas potrebe da menjas 3CA je fali jedna agregacija ako ideš na A1 ali za MTS koji radi na 3CA imas maksimalne brzine. Cak i kamera ti je u poređenju sa S24 u radnji... Slika neki detalj bolji na samsungu ali neki su gori na njemu nego na p20pro... Da mi das sliku pored slike rekao bi da je skoro svejedno.... Apsolutno nemas potrebe da menjas ako radi sve kako treba...Da, mada nije frka u kopiranju, meni MTS net radi u NS preko 120mbita a drugaru na Yetelu jedva 50. Mada je mozda i to telefona jer probali smo RMN12, A54 i moj P20 pro i samo ovaj p20 prelazi 100mbita. A1 kod mene na poslu drnda signal, slabiji net itd, pa sam i dalje na mts-u. Danas mi istice taj period za produzenje ugovora pa moram nekako da se iscenkam za novi ugovor i telefon. A ostajem na P20 Pro, koji je pouzdan i odlican tel![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari