Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Roming se obicno aktivira pre puta... Ne zamlacuj se preko aplikacije, nego pozovi.

Nisam roming nikad ni isključivao, što čini situaciju još bizarnijom.

Pitanje vezano za idp broj.
Pre 20m sam raskinuo mts optiku i prešao na sbb koaksijalni. Cela optička instalacija mtsa ostala. Ako sad hoću yettel optiku, idem da tražim idp broj u mts-u ili su ga oni raskacili još pre 20m?

Pitanje vezano za idp broj.
Pre 20m sam raskinuo mts optiku i prešao na sbb koaksijalni. Cela optička instalacija mtsa ostala. Ako sad hoću yettel optiku, idem da tražim idp broj u mts-u ili su ga oni raskacili još pre 20m?
Raskinuo si ugovor i ako nemaš više link, onda možeš da priključiš Hipernet. IDP broj je predviđen da funkcioniše kao migracioni kod još dok je aktivan priključak.

Meni je "lakse" ako moram da platim-platim tj menjam mrezu,ali se ne cenkam.Jer ne mogu da se borim sa vetrenjacama.Te raskini Ugovor, te cekaj da te zovu,te idi opet potpisi za pripaid,pa opet posle za ugovor...pa i to vreme kosta (ponude 30% 5 meseci npr..neka..eto ti ih..ali se neko upeca samo na rec "popust" a posle skuplje sve).
Umesto da se normalno sami sete jer zive od svih korisnika, pa vodite racuna o tome da se vi nas setite, a ne da mi molimo.
Svugde u svetu jure korisnike i nude im pogodnosti pred istek ugovora, a samo ovde placamo to sto koristimo.. i vise cak, a moramo mi da molimo.
Nije to samo kod nas, svuda je tako. Mnogo se više daje novim korisnicima da predju nego postojećim. Tek kad postojeci želi da ode, tada pokušavaju da ga zadrže.

Mogli su da se izdvoje od njih, da daju duplo veći "popust" 😂

Zdravo drugari. Koristi li neko MTS Soko tarifu? Konkretno me zanimaju iskustva iz rominga sa ovih 6gb mesečno što daju?

@Štime da li si prvo podneo zahtev prelaska u jetel pa te onda tek mts zvao samo sa 10% ?
Svima daju 30% radi ostanka ali tek nakon podnetog zahteva za prelaz u jetel ili A1

Danas mi istice ugovor. Sutra idem u yettel da podnesem zahtev, pa cemo videti.

@Štime sutra onda u jetel podnesi zahtev za prenos broja ali uz napomenu da broj u jetelu bude na pripejd dopuni.
Ako sutra do 11-12h odradiš zahtev, već u toku dana te MTS zove i onda im kažeš da bi ostao samo uz 30% na zmaj, omoriku ...
A čak i da se ne dogovorite, svakako ćeš imati 50% u jetelu + ovih letnjih 99 GB prvih 12 meseci.
Samo naravno, u jetelu moraš da budeš puna dva dana na dopuni, da bi se trećeg dana učitalo 50%

Jel vam prikazuje sve normalno u aplikaciji mts? Kod mene je nestalo pola stvari, kao da nemam više to u paketu. Inače je O8, dogovor bio još onda da to ostane do isteka ugovora kad se desila promena cena i gašenja paketa.

Jel vam prikazuje sve normalno u aplikaciji mts? Kod mene je nestalo pola stvari, kao da nemam više to u paketu. Inače je O8, dogovor bio još onda da to ostane do isteka ugovora kad se desila promena cena i gašenja paketa.
I kod mene nestalo, uglavnom "resursi" kako oni to nazivaju, vezani za bonus definisan aneksom ugovora. Izgleda da nešto prepravljaju. Možda će vratiti.Bitno je da ne počnu da naplaćuju te benefite koji su sad volšebno nestali iz "resursa". Mada, pristojno bi bilo da, kao i do sada možemo da pratimo potrošnju svih usluga.

Ok,onda je moguće da rade nešto. Svakako su šou. Za supernovu sam morao i prigovor da pišem

@Štime sutra onda u jetel podnesi zahtev za prenos broja ali uz napomenu da broj u jetelu bude na pripejd dopuni.
Ako sutra do 11-12h odradiš zahtev, već u toku dana te MTS zove i onda im kažeš da bi ostao samo uz 30% na zmaj, omoriku ...
A čak i da se ne dogovorite, svakako ćeš imati 50% u jetelu + ovih letnjih 99 GB prvih 12 meseci.
Samo naravno, u jetelu moraš da budeš puna dva dana na dopuni, da bi se trećeg dana učitalo 50%

Tako je i bilo. Zvali me sad, nude 30%.

Ali vreme je da se proba nesto drugo posle 22 godine.

Probao dam malo pre da platim račun online ali neće, nešto su opet u problemu. Ni kod mene nema prilaz zona 0 i 4 box 4.

P. S. Upravo se vratili benefiti u app.

Poslednja izmena:
Da. Vratilo se i meni. Mojih 25 TB :cool:.

Vratilo se i kod mene.
Sve jedno, čekamo septembar i ocigledno je vreme ići dalje

Nisu hteli da mi daju 30% na Zmaja, samo 20%.

Nisam to ni tražio, hteo sam baš Zmaja. Ponudili 20%, ja tražio 30%, proverili sa glavonjama, zvali me i kao ne može, 20 max.

Nazad
Vrh Dno