Raskinuo si ugovor i ako nemaš više link, onda možeš da priključiš Hipernet. IDP broj je predviđen da funkcioniše kao migracioni kod još dok je aktivan priključak.Pitanje vezano za idp broj.
Pre 20m sam raskinuo mts optiku i prešao na sbb koaksijalni. Cela optička instalacija mtsa ostala. Ako sad hoću yettel optiku, idem da tražim idp broj u mts-u ili su ga oni raskacili još pre 20m?
Nije to samo kod nas, svuda je tako. Mnogo se više daje novim korisnicima da predju nego postojećim. Tek kad postojeci želi da ode, tada pokušavaju da ga zadrže.Meni je "lakse" ako moram da platim-platim tj menjam mrezu,ali se ne cenkam.Jer ne mogu da se borim sa vetrenjacama.Te raskini Ugovor, te cekaj da te zovu,te idi opet potpisi za pripaid,pa opet posle za ugovor...pa i to vreme kosta (ponude 30% 5 meseci npr..neka..eto ti ih..ali se neko upeca samo na rec "popust" a posle skuplje sve).
Umesto da se normalno sami sete jer zive od svih korisnika, pa vodite racuna o tome da se vi nas setite, a ne da mi molimo.
Svugde u svetu jure korisnike i nude im pogodnosti pred istek ugovora, a samo ovde placamo to sto koristimo.. i vise cak, a moramo mi da molimo.
Kakva iskustva, radi najnormalnije, nedavno u Madjarskoj bili, i skida te gb iz tarifnog paketa. Nismo nista madjijali koju mrezu izabrati.Zdravo drugari. Koristi li neko MTS Soko tarifu? Konkretno me zanimaju iskustva iz rominga sa ovih 6gb mesečno što daju?
nemojjjjjjjjjjj iskopirace i njih sad za 50% lolMeni nude samo 10% popusta na Omoriku za produzenje. Odoh u yettel.
Jel vam prikazuje sve normalno u aplikaciji mts? Kod mene je nestalo pola stvari, kao da nemam više to u paketu. Inače je O8, dogovor bio još onda da to ostane do isteka ugovora kad se desila promena cena i gašenja paketa.
I kod mene nestalo, uglavnom "resursi" kako oni to nazivaju, vezani za bonus definisan aneksom ugovora. Izgleda da nešto prepravljaju. Možda će vratiti.Bitno je da ne počnu da naplaćuju te benefite koji su sad volšebno nestali iz "resursa". Mada, pristojno bi bilo da, kao i do sada možemo da pratimo potrošnju svih usluga.Jel vam prikazuje sve normalno u aplikaciji mts? Kod mene je nestalo pola stvari, kao da nemam više to u paketu. Inače je O8, dogovor bio još onda da to ostane do isteka ugovora kad se desila promena cena i gašenja paketa.
@Štime sutra onda u jetel podnesi zahtev za prenos broja ali uz napomenu da broj u jetelu bude na pripejd dopuni.
Ako sutra do 11-12h odradiš zahtev, već u toku dana te MTS zove i onda im kažeš da bi ostao samo uz 30% na zmaj, omoriku ...
A čak i da se ne dogovorite, svakako ćeš imati 50% u jetelu + ovih letnjih 99 GB prvih 12 meseci.
Samo naravno, u jetelu moraš da budeš puna dva dana na dopuni, da bi se trećeg dana učitalo 50%
legitimnoKad ne znas sta ces kopiraj konkurenciju. Ne pise datum od kad vazi ovo, kad odes na telefone sve po starom. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari