Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Sms od mts aplikacija smestila u nepoželjne poruke :))))))
Reč je o onom skupljanju meda :))))

Prilozi

• Screenshot_20240529_173814.jpg
    Screenshot_20240529_173814.jpg
    25.3 KB · Pregleda: 85
Ili za prelaz u yettel? Sin koristi pripejd A1 onaj super plan za 800 din. Znaci nesto poput toga ili bolje, a da bude oko 1000 din
Za Yettel samo prelazak na pripejd i posle par dana ugovor na 50% popusta uz eRačun: Go Start+ za 800 (1.5GB, 300min, ∞sms) ili Go Data za 950 (15GB, 300min, ∞sms). Obnova servisne promocije ide zahtevom za raskid u toku meseca u kom ističe ugovorna obaveza za 2 godine.

Za Yettel samo prelazak na pripejd i posle par dana ugovor na 50% popusta uz eRačun: Go Start+ za 800 (1.5GB, 300min, ∞sms) ili Go Data za 950 (15GB, 300min, ∞sms). Obnova servisne promocije ide zahtevom za raskid u toku meseca u kom ističe ugovorna obaveza za 2 godine.
Jel možes molim te da pojasniš malo. Zašto pripejd pa posle par dana ugovor? I ovaj drugi deo oko obnove promocije...ništa nisam razumeo😁

Jel možes molim te da pojasniš malo. Zašto pripejd pa posle par dana ugovor?
Zato što se na pripejdu u Yettel aplikaciji pojavljuje ponuda za 50% popusta, ali ne odmah. Prvi dan se na ★111# vidi preostali iznos kredita i sim kartica nudi postpejd dodatke pa sutradan kreće pripejd ponuda i prekosutra/nakosutra piše Iskoristi priliku i pređi na postpejd uz 50% popusta...
I ovaj drugi deo oko obnove promocije...ništa nisam razumeo😁
Ukoliko želiš opet isti popust bez zahteva za prenos u drugu mrežu, ako si zaključio ugovor juna 2024. u Yettel radnji podneseš zahtev za raskid juna 2026. pa te zovu iz službe za brigu o korisnicima i izjasniš se da hoćeš 50% popusta na *željenu tarifu.

Primer: Koristio sam *Total 2 do februara i podneo zahtev za prenos, ali šemom migracije je ukinut i *migriran na Total 4. Tražio sam obnovu na Total 4 za naredne 2 godine. Taj paket nije javno dostupan, ali je u ponudi za prelazak sa pripejda na postpejd i ta ponuda može da se primeni za obnovu.

Zato što se na pripejdu u Yettel aplikaciji pojavljuje ponuda za 50% popusta

Ukoliko želiš opet isti popust bez zahteva za prenos u drugu mrežu, ako si zaključio ugovor juna 2024. u Yettel radnji podneseš zahtev za raskid juna 2026. pa te zovu iz službe za brigu o korisnicima i izjasniš se da hoćeš 50% popusta na *željenu tarifu.

Primer: Koristio sam *Total 2 do februara i podneo zahtev za prenos, ali šemom migracije je ukinut i *migriran na Total 4. Tražio sam obnovu na Total 4 za naredne 2 godine. Taj paket nije javno dostupan, ali je u ponudi za prelazak sa pripejda na postpejd i ta ponuda može da se primeni za obnovu.
Ne kapiram, sta konkretno treba da uradim? Prvo pripejd pa posle postpejd? Gde ode na 2026...😁

U petak me zvali iz MTS, kazu vidimo da vam istekla ugovorna obaveza pa ako zelite da vratite broj nudimo 6 meseci po 1 za bilo koji paket a onda ide 18meseci po punoj ceni.

Ma aj vec potpisao novi ugovor pre mesec dana za neo 4
koliko vidim Morava 300 jeste jeftinija ali samo 1,5GB neta to je premalo, ovi sotali paketi svi 2200

Pre dve godine imao sam Omorika3 neograničeno pozive i poruke sa 10 giga za insta, besplatan viber, 4giga neta + mtel minute.. Sve to za 1150din. Sada su im paketi skuplji i sve je umanjeno..
Da li je neko dobio više od 30% za tarifu?
Ako mts nema vise popuste za dugogodišnjeg korisnika.. Moze li preporuka za neki paket kod drugih MO?

Ugovor mi ističe 10.07. ove godine. Koristim Omorika 3 i trenutno ne vidim paket na koji bih prešao nakon isteka ugovora.
Da li treba da sačekam da mi ugovor istekne ili mogu i pre da tražim prenos broja u recimo Yettel.

@vrobec tek 11.jula možeš podneti zahtev prenosa npr. u jetel na njihov pripejd.
Naravno MTS te odmah onda zove radi zadržavanja i daju max 30 % bez uređaja.
A čak i da se ne dogovoriš s njima, možeš u jetelu imati 50 % bez uređaja na bilo koji paket ali pod uslovom da se broj prenese u jetel uz napomenu da kod njih bude pripejd.
Nakon puna dva dana kako je broj u jetelu na dopuni, trećeg dana ti se učitava promo 50 % za bilo koji paket i taman hvataš letnji promo 99 GB prvih 12 meseci.
Ali svakako prvo vidi šta ti max daje MTS nakon podnetog zahteva prenosa

@vrobec tek 11.jula možeš podneti zahtev prenosa npr. u jetel na njihov pripejd.
Naravno MTS te odmah onda zove radi zadržavanja i daju max 30 % bez uređaja.
A čak i da se ne dogovoriš s njima, možeš u jetelu imati 50 % bez uređaja na bilo koji paket ali pod uslovom da se broj prenese u jetel uz napomenu da kod njih bude pripejd.
Nakon puna dva dana kako je broj u jetelu na dopuni, trećeg dana ti se učitava promo 50 % za bilo koji paket i taman hvataš letnji promo 99 GB prvih 12 meseci.
Ali svakako prvo vidi šta ti max daje MTS nakon podnetog zahteva prenosa
Hvala! Ako se ne dogovorim sa MTS-om prelazim kod drugog operatera. Trenutno je to Yettel Go Data 15GB paket. ;)

Iznenadio sam se kada sam na MTS sajtu video reklamu za Globaltel (iako su jedni drzavna a drugi privatna firma,a da ne pricam o konkurenciji)..kod nas izgleda sve moze.
Svakako,vidim da daju i oni neke promocije "kao" sve bez ugovorne obaveze.Ne znam da li se neka zackoljica krije iza toga ili je stvarno.
Sto se signala tice,pretpostavljam da koriste MTS infrastrukturu, pa koga zanima-moze da baci pogled.

Iznenadio sam se kada sam na MTS sajtu video reklamu za Globaltel (iako su jedni drzavna a drugi privatna firma,a da ne pricam o konkurenciji)..kod nas izgleda sve moze.
Svakako,vidim da daju i oni neke promocije "kao" sve bez ugovorne obaveze.Ne znam da li se neka zackoljica krije iza toga ili je stvarno.
Sto se signala tice,pretpostavljam da koriste MTS infrastrukturu, pa koga zanima-moze da baci pogled.
MTS je vlasnik Globaltel-a, tako da se ne radi o privatnoj firmi

Da li je iko uspeo da izvuce za Box pakete nešto povoljnije?

Max su mi dali 50% na 5 meseci za sada

Box 3, optika 600/300, mob soko light , fiksni.

@frrka za optički box možeš izvući pune dve godine 50% kad zahtevaš u poslovnici izdavanje idp broja na dan isteka box ugovorne obaveze.
Znači ne radiš regularni raskid

Meni je "lakse" ako moram da platim-platim tj menjam mrezu,ali se ne cenkam.Jer ne mogu da se borim sa vetrenjacama.Te raskini Ugovor, te cekaj da te zovu,te idi opet potpisi za pripaid,pa opet posle za ugovor...pa i to vreme kosta (ponude 30% 5 meseci npr..neka..eto ti ih..ali se neko upeca samo na rec "popust" a posle skuplje sve).
Umesto da se normalno sami sete jer zive od svih korisnika, pa vodite racuna o tome da se vi nas setite, a ne da mi molimo.
Svugde u svetu jure korisnike i nude im pogodnosti pred istek ugovora, a samo ovde placamo to sto koristimo.. i vise cak, a moramo mi da molimo.

@frrka kad tražiš idp broj, to znači da hoćeš prelaz na Junet ili Jetel ( oba koriste MTS optiku )
E sad da bi te MTS zadržao, daje ti najbolju opciju trenutno na tržištu: 50% pune dve godine.
Zato je bitno da tražiš zahtev izdavanja idp broja a ne zahtev raskida. Prilikom zahteva izdavanja idp broja ostaviš mob kontakt i zovu te kroz par dana sa 50% i sve završite preko mejla, ne moraš nigde opet ići.

Zahtev za IDP broj mora da se zatraži i potpiše u poslovnici, tako je bilo u Januaru kada sam ja to trazio i ako ne prihvatite ponudu kada vas pozovu pošalju vam na e-mail IDP broj.

Poslednja izmena:
@frrka kad tražiš idp broj, to znači da hoćeš prelaz na Junet ili Jetel ( oba koriste MTS optiku )
E sad da bi te MTS zadržao, daje ti najbolju opciju trenutno na tržištu: 50% pune dve godine.
Zato je bitno da tražiš zahtev izdavanja idp broja a ne zahtev raskida. Prilikom zahteva izdavanja idp broja ostaviš mob kontakt i zovu te kroz par dana sa 50% i sve završite preko mejla, ne moraš nigde opet ići.
Tako i bi

50% na box 3
24m
Mob, optika, fiksni
600/300, soko lite

Hvala 🔥🔥🔥💪🏼

Prosto su nemogući. Dakle ne mogu nikako da aktiviram roming u BiH putem Moj MTS aplikacije. Uvek mi stoji "deaktiviran roming". Odaberem opciju "roming sa prenosom podataka", nekoliko minuta piše poruka da je zahtev u obradi i opet se vrati na "deaktiviran roming". Dakle nema nikakve mreže. Nisu realni.

Nazad
Vrh Dno