@markomix upravo zato pitam da li nesto previdjam.
🙂 mada, ako se uporedi dodatni info za sekciju "mobilna", identican tekst se pojavljuje i kod Kontrole troskova i kod npr Omorike 50
"Nacionalne minute i SMS poruke možete koristiti u Srbiji i u zemljama Zone 0. Minuti koje tarifa nudi za saobraćaj u okviru m:tel mreže, možete koristiti u Zoni 0 samo dok ste u m:tel mreži. Količina SMS poruka koja vam je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možete da koristite i za slanje SMS poruka ka mobilnim mrežama m:tel Crna Gora, m:tel Republika Srpska i m:tel Austrija. Ovo se ne odnosi na SMS ka brojevima korisnika koji su izvršili prenos broja u mrežu m:tel Crna Gora, odnosno m:tel Republika Srpska."
Kao sto je Miki Ue napisao, imam i box4 ugovor kod mojih, i mogao bih da aktiviram 4 u BOX 4.
Videcu da li call centar moze da da pametan odgovor, ili da svratim do njihove poslovnice.
EDIT: ok, tek sad sam rasirio sekciju "Detaljne informacije" gde je zaista sve napisano, osim kada tacno pocinje da se trosi dodatnih 100GB, pretpostavljam posle 2GB iz paketa.
"prvo se troši bonus kredit iz tarife (2.500 dinara), pa potom dopunjeni kredit • internet saobraćaj se troši iz kvote 2 GB a zatim se naplaćuje, odnosno troši iz bonus kredita 2.500 dinara, a zatim i iz dopunjenog kredita."