Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pitam za druga pa ako možda neko zna kako da se eSim podesi na iPhone 14 pro Max.
Telefon kupljen u us u apple store, otključan, da je ovde prvi put upaljen i da MTS nije mogao da aktivira esim i da su rekli da kontaktiram apple, pokušano preko chat, dobijen automatski odgovor da za taj serijski nije moguća podrška?!?
Jel imao neko sličnog iskustva, kako da se reši?

@veljkoka
Da ,kad potrosis 2500 sms i pozivi u mts besplatni neograniceno.
Bilo je par pitanja na ovu temu, jel ima neka "fora" tj nesto sto previdjam za Kontrola troskova tarifu - uzeo bih je za klince?
Pitam zato sto, koliko uporedjujem, ispada povoljnija od Morava 300 tarife, koja daje 1.5GB + neogranicene minute i SMSove za 1200din, dok kontrola troskova za 800din ukljucuje 2GB, neogranicene minute i SMSove plus 2500din bonus kredita.

Kada se cita sve ostalo, ne deluje bas da su tu besplatni pozivi i poruke van mts mreze. Vec da se trosi tih 2500 za sve mreze i usluge(poruke i sms u sve 4 mreze, net logicno u mts mrezi kada se potrosi 2 GB), pa kada se na sve usluge potrosi tih 2500 bonus kredita, onda su samo besplatni minuti u mts, dok ostale stvari nije moguce koristiti ako se ne dopuni kredit.

Poslednja izmena:
@markomix upravo zato pitam da li nesto previdjam. 🙂 mada, ako se uporedi dodatni info za sekciju "mobilna", identican tekst se pojavljuje i kod Kontrole troskova i kod npr Omorike 50

"Nacionalne minute i SMS poruke možete koristiti u Srbiji i u zemljama Zone 0. Minuti koje tarifa nudi za saobraćaj u okviru m:tel mreže, možete koristiti u Zoni 0 samo dok ste u m:tel mreži. Količina SMS poruka koja vam je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možete da koristite i za slanje SMS poruka ka mobilnim mrežama m:tel Crna Gora, m:tel Republika Srpska i m:tel Austrija. Ovo se ne odnosi na SMS ka brojevima korisnika koji su izvršili prenos broja u mrežu m:tel Crna Gora, odnosno m:tel Republika Srpska."

Kao sto je Miki Ue napisao, imam i box4 ugovor kod mojih, i mogao bih da aktiviram 4 u BOX 4.

Videcu da li call centar moze da da pametan odgovor, ili da svratim do njihove poslovnice.

EDIT: ok, tek sad sam rasirio sekciju "Detaljne informacije" gde je zaista sve napisano, osim kada tacno pocinje da se trosi dodatnih 100GB, pretpostavljam posle 2GB iz paketa.
"prvo se troši bonus kredit iz tarife (2.500 dinara), pa potom dopunjeni kredit • internet saobraćaj se troši iz kvote 2 GB a zatim se naplaćuje, odnosno troši iz bonus kredita 2.500 dinara, a zatim i iz dopunjenog kredita."

Poslednja izmena:
@veljkoka
Da ,kad potrosis 2500 sms i pozivi u mts besplatni neograniceno.
Значи не иде паралелно трошење као код других тарифа ,за Мтс бесплатно- све време, ван мтс скида кредит?

Ne funkcioniše tako ni jedna tarifa (bez NEO za sve mreže) u MTS-u, što se tiče minuta/ poziva. Uvek je p*derska varijanta: kad spucaš globalnu kvotu (koju troše i pozivi unutar MTS mreže!) i kredit e tek onda imaš sad samo neograničeno zvanje unutar MTS mreže.

@fructal

Idi na temu Kontrola troškova, baš je ovih dana pisano o tome kako se troši 100 gb, da ne pišem sad o tome ovde. Bilo nekih nedoumica, jedan član imao problema ali sve rešeno pozitivno.

Ne funkcioniše tako ni jedna tarifa (bez NEO za sve mreže) u MTS-u, što se tiče minuta/ poziva. Uvek je p*derska varijanta: kad spucaš globalnu kvotu (koju troše i pozivi unutar MTS mreže!) i kredit e tek onda imaš sad samo neograničeno zvanje unutar MTS mreže.
Onda mi ne odgovara. Na Zmaju je paralelno.

Odavno ništa bolje nije smišljeno za prodavanje magle kao što je siguran net dodatak. Trošak im je najviše 0.00000000001din po korisniku.
Ali analize stigle prijatelju koji uopšte nije koristio net - odbranili smo vas 50x, sprečili još 3500 napada... 😂
A treba ljude šišati.

Danas dobio poziv iz MTS-a, nude mi 6 meseci po 1 dinar ako predjem kod njih na neki paket i prenesem broj. Kao da su znali da mi istice ugovor u A1 za mesec dana...

Ja podneo zahtev za jos jedini preostali broj koji imam u mts-u, nekada sam imao 4 postpaid-a moje ime i internet.Prvo sam im poslao poruku da me nazovu radi produzenja, posle nekoliko dana zvali i nisu nudili nista, ja podnesem zahtev za prelazak na neo surf paket, zove me neka radnica i pita sta mi treba ja kazem pre svega vise neta i cena, kazem joj A1 nudi neo surf 6m za dinar, ako moze neka cenovno slicna ponuda sa slicnom kolicinom neta...

Radnica mi ponudi zmaj koji trunutno imam na tom broju, ali uz dodatnih 50GB neta mesecno za 1600 din, ali pocne da mi prica da u mts-u mogu 3m pre isteka da produzim ugovor pa bukvalno ta tri meseca se i ne racunaju, ne mogu da verujem kakve oni gluposti izjavljuju, mogu ja da zakljucim ugovor pre isteka ta tri meseca ali sa njima tako da ljubazno odbijem, sutra sam video da imam propusten poziv od njih, rekla je da ce zvati da def potvrdim , posle nisu vise ni zvali, a sto se mene tice ni ne moraju sa takvim ponudama.

Love u mutnom i računaju na to da se ljudi ne interesuju u drugim mrežama oko povoljnosti… bez pola godine ili godinu po 1din nemaju nikakve ponude, pa im odlaze i najstariji korisnici… o cenama uredjaja da ne trošimo reči… meni je za ostanak u mreži operaterka preporučila da kupim telefon u nekoj radnji, a da ostanem na nekoj nepovoljnoj tarifi i dalje u mts-u… 🙂

Ma ok, ja razumem da ima more neobavestenih koji su ovce za sisanje, ja kada god udjem u poslovnicu smejem se koliko su danas ljudi naivni i neobavesteni, cak mislim da smo mi debela manjina, zato se i tako ponasaju jer im se isplati, legitimni nacin poslovanja, ali mene nece zezati sigurno. Bio s spreman da ostanem za omoriku 25 po 50%. Par meseci ranije sam tasti izboksovao nwsto slicno, verovatno i oni sami imaju periode kada nude vise i manje popuste, sve je to ok. Ali su u zadnje vreme dobrano digli cene usluga, ja sam bio 20g kod njih, keva preko 10, drug kome sam uzeo broj preko 10, imao sam i box paket, sve sam to isprebacivao jer starim korisnicima nisu nudili nista za ostanak.

Za svoj novac ne razmišljaj… Yettel bez uredjaja i 50% na pretplatu je ‘no brainer’… takodje, u mom slučaju, pokrivenost i brzine ispadoše mnogo bolje…

Поздрав људи, јел има неко можда онај промо код за А1, који важи уз пренос броја?
Девојци истиче уговор у МТС-у, не нуде јој апсолутно никакву погодност, па сам мислио да пребаци број у А1, јер се са тим попустом испадне претплата скроз коректна.

Neka pređe prvo na A1 pripejd, velika je verovatnoća da će joj posle ponuditi iste pogodnosti kao sa kodom.
Mada nekima su i u poslovnici davali te kodove

Produzen ugovor uz Omorika 25. 6mx800din,16mx1150 i ostala dva meseca po punoj ceni od 2290din.
Zadnjeg dana ugovora zvala operaterka da ponudi 6 meseci 50% a ostalih 18m po punoj ceni. Ja se javio u toku voznje i rekao da sam na putu i da se sutra vracam i podnosim zahtev za prelazak u yetel 😀 Kaze sacekajte da vidim sta mogu da ponudim samo vama 🤣 Prvo nudila 6m po 800din,10m po1150 i 6m po punoj ceni. Rekao sam da mi to ne odgovara i onda je ponudila ovo sto sam prihvatio.

Ja sam podneo zahtev u A1 krajem Aprila samo iz razloga da bi dobio bolju ponudu od mts-a niko me jos nije zvao. Stgiao mi sms od A1 tehnici prenos broja izvrsice se 09.05 ne znam zasto me nisu zvali iz Telekoma UO mi istekao skoro pre mesec dana.

Ja sam podneo zahtev u A1 krajem Aprila samo iz razloga da bi dobio bolju ponudu od mts-a niko me jos nije zvao. Stgiao mi sms od A1 tehnici prenos broja izvrsice se 09.05 ne znam zasto me nisu zvali iz Telekoma UO mi istekao skoro pre mesec dana.
Jer ih nije briga sto prelazis

Svakako resio si se mtsa nakratko makar 🙂. Prija promena

Podneo zahtev za prelazak u Yetel.
Danas zvali iz Mts a,ponudili 6 meseci po 1 din. za Zmaj tarifu.Kazem u Yetelu dobijam 50% na bilo koji paket.Samo su se zahvalili na saradnji i kao prenos je za par dana.

Dva dana uzastopno mi šalji promo ponudu za prelazak na Omoriku 12. To mi puno znači zato što sam sad na najpovoljnijoj Moravi...

Dva dana uzastopno mi šalji promo ponudu za prelazak na Omoriku 12. To mi puno znači zato što sam sad na najpovoljnijoj Moravi...
Kakve povoljnosti nude u toj promo ponudi za prelazak na Omorika 12?

Prilikom zaključenja ugovora za moravu 150 rečeno mi je da ću da dobijem još dodatnih120 min jer je u toku promocija. Ugovor potpisan početkom marta a ja te dodatne minute još nisam dobila. Ulagane reklamacije, u njihovoj poslovnici mi je rečeno da treba da ih dobijem i slali urgencije. Da li se možda nekom nešto slično desilo, da znam otprilike šta da očekujem prilikom podnošenja zahteva za raskid ugovora?

Kakve povoljnosti nude u toj promo ponudi za prelazak na Omorika 12?
Zdravo! Vasim potrebama i potrosnji, vise bi odgovarala tarifa Omorika 12. Imacete bolju kontrolu potrosnje jer donosi vise interneta.

Pored 12 GB neta, dobijate 6 GB za net u regionu Zapadnog Balkana - Zona 0. Tu su i NEOGRANICENI minuti i SMS u Srbiji, i 150 minuta za mtel mreze. Sve to za samo 1.899 din/mes uz eRacun.

Vec sada predjite na preporucenu tarifu, bez promene UO, putem mts vodica na *797#, Moj mts portala/aplikacije ili pozovite 064733.
Vas mts

Preostalo Vam je 2661 MB u tarifi za koriscenje interneta do kraja meseca. Nakon sto potrosite preostalu kolicinu, krece naplata internet potrosnje po ceni od 1 din za MB. Kako da ostanete online i izbegnete dodatne troskove? Jednostavno predjite na tarifu Omorika 12 vec sa 12 GB jer donosi vise superbrzog interneta svakog meseca. Ucinite to vec sada preko Moj mts aplikacije/portala, na *797# ili pozovite 064733. Za vise info o tarifi posetite mts.rs Vas mts

Ugovor istekao 04.09.2022, nadalje plaćao istu cenu tarife za omoriku 1, sad u martovskom racunu prebacili na omoriku 12 bez obavestenja, to se nikad do sad nije dešavalo!!, pisan prigovor ali kazu da ta tarifa više nije u ponudi i da mogu da se žalim Ratelu. Savet?

I šta znači na ugovoru komercijalna cena -po isteku benefita?,hvala

Prilozi

• IMG_1251.jpeg
    IMG_1251.jpeg
    142 KB · Pregleda: 67
komercijalna cena = bez benefita/popusta
Ako želiš da potpišeš ugovor onda pozovi službu za benefite ili zatraži prelazak na drugu mrežu uz 50% popusta.

Nazad
Vrh Dno