Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Hvala jos jednom na pomoci, ne bih da ispadnem nezavalan, ali mislim da mi matematika i dalje dobro ide, iako sam skolu zavrsio pre 20 i kusur godina. Evo ti u prilogu cifre, pa mi ti daj racunicu za 3 meseca i par dana posto se ja ne snalazim i i dalje mislim da im se digitron pokvario 🙂

Prilozi

• Screenshot_20230415-003324.jpg
    Screenshot_20230415-003324.jpg
    75.5 KB · Pregleda: 100
Nema veze, ne isplati se nervirati kada nije neka velika cifra.
Meni to liči na ono što sam pomenuo, dva meseca po 1000 za raskid. Ostalo ti je za treći mesec, ali se ne uklapa, što si u pravu, ako si koristio pun mesec.
Za ceo treći mesec bi bilo onda 2600 a ne tih hiljadu.
Ispalo je da su bili u pravu kod moje žalbe jednom ranije.

Hvala jos jednom na pomoci, ne bih da ispadnem nezavalan, ali mislim da mi matematika i dalje dobro ide, iako sam skolu zavrsio pre 20 i kusur godina. Evo ti u prilogu cifre, pa mi ti daj racunicu za 3 meseca i par dana posto se ja ne snalazim i i dalje mislim da im se digitron pokvario 🙂
Mnogo si ti neprecizan a trazis precizan odgovor. Dakle, puna cena paketa je 2649din (sve ostale cifre su pogodnosti uz UO) puta broj meseci koliko si koristio do trenutka podnosenja zahteva za raskid/prenos plus 30 dana otkaznog roka (pod uslovom da nije biznis paket, onda je jos vise) plus to za parking i sl. gluposti minus ono sto si vec platio.
Znaci proveri tacan datum potpisivanja UO, datum zahteva za raskid/prenos (a ne "nekih 2-3 meseca"), dodaj ostalo, oduzmi placeno i javi jel se i dalje ne slaze.

Ja sam precizan a ti ne citas. Tri meseca i par dana, tacnije decembar, januar, februar i 2 dana marta...a ne 2-3 meseca...
01.12. potpisan ugovor.
Slika iz priloga je slika preostalog dugovanja, znaci racun za februar i 2 dana marta plus steta za prevremeni raskid.
Na kraju krajeva nebitno je. Pisali ste svi da se racuna cena bez ugovorne obaveze znaci 2649 tako da su mi onda, po mojoj racunici naplatili manje. Sve super...hvala jos jednom.

Pozdrav svima! Unapred se izvinjavam ako je sledeće pitanje već postavljeno. Koristim mts mobilni internet, i aktivirao sam uslugu Siguran net na broju. Od pre nekoliko dana mi se dešava sledeći problem: nije moguće otvoriti nijednu web stranicu, iako su mobilni podaci omogućeni na ruteru. Probao sam isključiti i ponovo uključiti podatke, a takođe i restartovati uređaj, međutim to nije rešilo problem. Istražujući do čega bi moglo biti, došao sam do zaključka da se nešto dešava sa podrazumevanim DNS serverom. Ako promenim DNS server na neki drugi (npr. Google DNS), internet radi najnormalnije. Svakako net mogu koristiti i sa drugim DNS-om, ali na ruteru nemam mogućnost promene DNS servera, već to moram raditi na svakom povezanom uređaju. Da li neko ima ideju zašto se ovo dešava? Hvala unapred! :)

opet baguje mtel roming dodatak na prepaid na 4g i ako ima signala nema protoka dok fiksirano na 3g radi 10 down i 2 up.
Pozdrav

Pozdrav svima! Unapred se izvinjavam ako je sledeće pitanje već postavljeno. Koristim mts mobilni internet, i aktivirao sam uslugu Siguran net na broju. Od pre nekoliko dana mi se dešava sledeći problem: nije moguće otvoriti nijednu web stranicu, iako su mobilni podaci omogućeni na ruteru. Probao sam isključiti i ponovo uključiti podatke, a takođe i restartovati uređaj, međutim to nije rešilo problem. Istražujući do čega bi moglo biti, došao sam do zaključka da se nešto dešava sa podrazumevanim DNS serverom. Ako promenim DNS server na neki drugi (npr. Google DNS), internet radi najnormalnije. Svakako net mogu koristiti i sa drugim DNS-om, ali na ruteru nemam mogućnost promene DNS servera, već to moram raditi na svakom povezanom uređaju. Da li neko ima ideju zašto se ovo dešava? Hvala unapred! :)
Deaktiviraj siguran net i nista ne brini.

Pozdrav drugari. Istekao mi je UO pre par dana pa me zanima na koji broj(mail) da zovem da vidim hoce li mi ponuditi neki popust za zmaj tarifu ,pa onda tek da podnesem zahtev kod drugog operatera ako ne uspe odmah . Hvala

Odmah podnesi zahtev, ovako zvanjem ti nista nece ponuditi. Konretan zahtev kod tog i tog operatera to i to mi nude....
Kao sto rekoh gore ja sam dobio O12 za 6 meseci po 800 i kusir ostalih 18 meseci po 900 i kusur. Mada posle zbog uzimanja i telefona skontao sam da ce mi biti povoljnike za 100-200 din ako uzmem u paketu sa Soko lite, pitao naknadno da li mozemo iste uslove primeniti i za Soko lite, kaze moze 12 meseci po 1100 i 12 po 1500,a s obzirom da mi znaci Soko jer ima moze se reci neogranicen net i na Z. Balkanu, i mtel minute neogranicene odlucio sam se za tu varijntu.

Sad pricah sa operaterom iz MTS-a,usput kaze od sutra se menjaju tarife, e sad da li ce ici neka izmenjana ponuda ili sta nismo detaljisali,ali eto bice neke promene.

Drugari, imam jedno pitanje. Ćale je imao broj u biznis tarifi preko firme u kojoj više ne radi. Oni su mu dali saglasnost da broj prebaci na svoje ime i s tom saglasnošću broj je prešao na prepaid. Međutim, pre neki dan stiže račun na 500 i nešto dinara i na računu stoji tarifa MORAVA. U poslovnici kažu to su troškovi prelaska. Vredi li da pišem prigovor na taj račun ili samo da platim? Da li je još neko imao slično iskustvo? Hvala.

Sad pricah sa operaterom iz MTS-a,usput kaze od sutra se menjaju tarife, e sad da li ce ici neka izmenjana ponuda ili sta nismo detaljisali,ali eto bice neke promene.
Izgleda da su poskupeli,a i pojeftinili,mada ne secam se koliko su bile redovne cene bez UO.
Ali gledam sad O12 je bila na redovnoj promociji prvih 6 meseci 1599, tako im a na sajtu i stoji na baneru,a u samoj ponudi je 1899 promotivna,a redovna 2599.
Dok je recimo Soko lite bio ja mislim oko 2200 na promociji,a sada je 1699, redovna rekao bi nije se menjala.

Da li neko može da me uputi u sledeće... Kada zovem jedan 064 br sa mobilnog veza se uopšte ne uspostavi nego izbaci odmah kao... Sa fixnog kada zovem dobijem poruku tipa "Trenutno ne možete da uspostavite kontakt, molim vas, pokušajte kasnije..."

Šta znači to, ako neko zna?

Blokirao te je verovatno.

To je nemoguće jer mi je to zubarka. 🤣

Btw, isti generički odgovor dobijem i sa fixnog telefona sa posla, sa kojeg nikad nisam ni zvao.

Dva pitanja: bio sam na tarifi Omorika 1. Automatski su me prebacili na tarifu Omorika 12. Da li može da se ova tarifa promeni u neku od Morava? Takođe, da li je bitno koja se tarifa ima ako je tvoj broj priključen na 100 GB deljenog neta sa još nekoliko brojeva?

Jesu poceli da zovu i nude mozda nove pakete? Imao propusteni s 800 123 123 danas, ne znam sto bi me zvali drugo a i u yettel sam hm

Imam kredita na pripaid broju, nemam čemu da se nadam pri prelazu na postpaid. 😔
Možda KT nije loša opcija (besplatni pozivi u mreži, može u box4), jedino ne znam da li će se od Akontacije skidati mesečni račun, to mi je prioritet.

Poslednja izmena:
Za klasični postpaid da, ali za KT nisam siguran, svojevremeno kada sam imao KT, tada se kredit nije gubio posle mesec dana, već bi se nakupila određena suma, opet sam plaćao svakog meseca.

Sem novih cena i promenjenih kvota tek ponegde, nisu nista novo i inovativno ponudili. Vratili neogranicen net za aplikacije. Promocija je ustvari novina, Soko lite je prvih godinu dana 1699. Gde im je spotify?

Nisam dugo pratio, možda je to izmenjeno i ranije, ali nema bonus neta za YT, samo IG, Tiktok, face!

Kod mene je neka stara omorika 15. Youtube nije bio u sklopu besplatnog neta.
Ove spomenute su besplatan Net ali se viber kod mene posebno vodi u prikazu stanja sa neograničenim netom.

Istice mi ugov za 5-6 dsna,zvao ihi trazio o12 sa 50% Zovu danas i nude 20% popusta za o12.rekoh ne hvala podnecu zahtev za prelazak u yettel. Kazu samo sa ekajte da vam istekne uo da vam se ne odbije zahtev. Nemaju vise tu ponudu od 50% . Videcemo kad podnesem zahtev.

Istice mi ugov za 5-6 dsna,zvao ihi trazio o12 sa 50% Zovu danas i nude 20% popusta za o12.rekoh ne hvala podnecu zahtev za prelazak u yettel. Kazu samo sa ekajte da vam istekne uo da vam se ne odbije zahtev. Nemaju vise tu ponudu od 50% . Videcemo kad podnesem zahtev.
😀😀😀 I mene danas zvali smao za Zmaj.
12 meseci 40% 12 meseci 20%
Naravno odbio,podnosim zahtev za prelazak u yetel

Vidim jutros da ponovo imaju NBA League Pass uz Soko Lite. Probam da se ulogujem, ništa, "niste pretplaćeni, bla bla". Naravno nisam blesav da ulazim tamo i čekiram nešto pa da opet probaju nešto da naplate na kvarno, pa da se jurcam sa njihovom kornjača podrškom, rešiću već nekako prepiskom.
Prošlog leta sam prešao na Soko Lite između ostalog i zbog NBA, pa su ga ukinuli pred početak sezone.
Ali ajde, neki pomak je možda na vidiku. Nadam se da samo nije fora da navuku nove korisnike sad kad je već počeo plej-of, pa opet ukinu pred sledeću sezonu.
Da li je neko ko ima Soko Lite možda uspeo ovih dana da reaktivira aplikaciju, bez naknade naravno?

Vidim jutros da ponovo imaju NBA League Pass uz Soko Lite. Probam da se ulogujem, ništa, "niste pretplaćeni, bla bla". Naravno nisam blesav da ulazim tamo i čekiram nešto pa da opet probaju nešto da naplate na kvarno, pa da se jurcam sa njihovom kornjača podrškom, rešiću već nekako prepiskom.
Prošlog leta sam prešao na Soko Lite između ostalog i zbog NBA, pa su ga ukinuli pred početak sezone.
Ali ajde, neki pomak je možda na vidiku. Nadam se da samo nije fora da navuku nove korisnike sad kad je već počeo plej-of, pa opet ukinu pred sledeću sezonu.
Da li je neko ko ima Soko Lite možda uspeo ovih dana da reaktivira aplikaciju, bez naknade naravno?
imaju, ali mesec dana free, nakon toga 50%

Nazad
Vrh Dno